*Magda* Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 marta.k9080 napisał(a):no to naprawdę musisz Torkę wytresować na fotografa:diabloti: Jak w mojej rodzinie jeszcze pies będzie fotografem, to już w ogóle będzie czadersko :evil_lol: Angi napisał(a):pewnie źle mu powiedziałaś :> Albo on źle usłyszał :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 magdabroy napisał(a):Jak w mojej rodzinie jeszcze pies będzie fotografem, to już w ogóle będzie czadersko :evil_lol: zatem...:razz: Quote
*Magda* Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 marta.k9080 napisał(a):zatem...:razz: Muszę jej zapuścić pazury, żeby miała czym nacisnąć spust migawki :diabloti: Quote
łamAga Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Dzień doberek ;) zdjęcia nadrobione , oczywiście są cudowne :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a zwierzyńca siostra nie fociła w ogóle ?? :roll: Quote
*Magda* Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 marta.k9080 napisał(a):dzień dobry i gorący:p Dzień dobry i deszczowy :eviltong: Quote
phase Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 magdabroy napisał(a):Jak byłam w ciąży i prosiłam go, żeby mi zrobił zdjęcia z brzuszkiem, to obcinał mi na zdjęciu głowę :evil_lol: Lepiej niech on się aparatu nie dotyka :diabloti: Jakbym czytałam o moim Marku. On też lepiej jak aparat weźmie potrzyma, a nie robi zdjęcia. :evil_lol: magdabroy napisał(a):Dzień dobry i deszczowy :eviltong: Do mnie mógłby przybyć deszcz! Quote
Guest wolfheart Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 magdabroy napisał(a):Dzień dobry i deszczowy :eviltong: chciałabym burzę u nas:loveu: Quote
*Magda* Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 phase napisał(a):Jakbym czytałam o moim Marku. On też lepiej jak aparat weźmie potrzyma, a nie robi zdjęcia. :evil_lol: Do mnie mógłby przybyć deszcz! To sobie facetów znalazłyśmy :evil_lol: Może jeszcze przybędzie ;) M&S napisał(a):Upalny dobry wieczór :):) Dobry wieczór w ciepły, po deszczowy i rześki :) marta.k9080 napisał(a):chciałabym burzę u nas:loveu: Może się doczekasz ;) Quote
Aleksa. Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Dobry wieczór :) u nas duszno cały dzień. nawet teraz ;) Quote
*Magda* Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Dobry wieczór :) u nas duszno cały dzień. nawet teraz ;) Ty$ka napisał(a):Jakie deszczowy? 8) U mnie padało kilka godzin i teraz jest ciepło i przyjemnie :) Gdyby nie to, że Theoś śpi, to bym wybyła na kilka godzin na spacer ;) Quote
*Magda* Posted May 8, 2013 Author Posted May 8, 2013 kalyna napisał(a):U nas tropiki :placz: kcem zimę.... Jeszcze tylko pół roku i będzie zima ;) Quote
M&S Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 kalyna napisał(a):U nas tropiki :placz: kcem zimę.... :mad: magdabroy napisał(a):Jeszcze tylko pół roku i będzie zima ;) niestety..... Witanko. Jest gorąco, szkoda, że nie mogę iść na spacer. Quote
*Magda* Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 M&S napisał(a): Witanko. Jest gorąco, szkoda, że nie mogę iść na spacer. Hejka :) U nas w nocy padało i teraz jest słoneczko, a w nim 32 stopnie :multi: Quote
łamAga Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 magdabroy napisał(a):Hej Aga :) Dziękuję :) Nie fociła :shake: Ona foci tylko swoje koty :mad: co za niedobra siostra :mad: Wy narzekacie na tropiki ?? ja musze fizycznie pracować w śmierdzacej dusznej hali w 32 stopniowym upale :mdleje:do tego nam dostawili piec , jak zacznie wypalać detale to padniemy z ciepła a hałas jest taki że człowiek swoich myśli nie słyszy a stoperów mieć nie możemy bo musimy słyszec każde piknięcie na linii :roll: Quote
*Magda* Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 A wiesz, że nie możesz pracować powyżej 80dB bez zabezpieczenia słuchu ?! Mam wrażenie, że dziś sobota :roll: Quote
łamAga Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 magdabroy napisał(a):A wiesz, że nie możesz pracować powyżej 80dB bez zabezpieczenia słuchu ?! Mam wrażenie, że dziś sobota :roll: mieliśmy własnie to mówione na bhp ale oni chca nam płacić szkodliwe za to że nie mozemy mieć zatyczek , a to chyba wbrew przepisom :roll: szkoda ze masz tylko takie wrażenie :roll: Quote
*Magda* Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 Nie znam tak dokładnie przepisów bhp :shake: Musiałbyś poszukać czy tak mogą czy nie ;) Bogdan ma dziś wolne i dlatego mam wrażenie, że sobota :evil_lol: Quote
łamAga Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 magdabroy napisał(a):Nie znam tak dokładnie przepisów bhp :shake: Musiałbyś poszukać czy tak mogą czy nie ;) Bogdan ma dziś wolne i dlatego mam wrażenie, że sobota :evil_lol: jak to sie mówi przepisy są po to żeby je łamać , więc .... a to szczęściarz , ja mam nadzieję że sobotę bedziemy mieli wolna ;) Quote
*Magda* Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 Dziś jest święto w NL i DE dlatego ma wolne ;) Quote
łamAga Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 magdabroy napisał(a):Dziś jest święto w NL i DE dlatego ma wolne ;) jakie święto ??;) Quote
Recommended Posts