*Magda* Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 [quote name='marta.k9080']ojej jak zielono,u Was to już chyba lato,nie wiosna:cool1:[/QUOTE] Nie długo będzie żółto od mleczy :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='magdabroy']Nie długo będzie żółto od mleczy :loveu:[/QUOTE] u nas na razie drzewa łyse,trawa skąpa... Quote
*Magda* Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 [quote name='marta.k9080']u nas na razie drzewa łyse,trawa skąpa...[/QUOTE] A u mnie z każdym dniem coraz piękniej :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='magdabroy']A u mnie z każdym dniem coraz piękniej :loveu:[/QUOTE] to znaczy ,że będą teraz często foteczki w plenerze?:cool3: Quote
*Magda* Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 [quote name='marta.k9080']to znaczy ,że będą teraz często foteczki w plenerze?:cool3:[/QUOTE] Jak będzie mi się chciało zabierać aparat :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='magdabroy']Jak będzie mi się chciało zabierać aparat :evil_lol:[/QUOTE] niech Ci się chce...:mad: Quote
*Magda* Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 [quote name='marta.k9080']niech Ci się chce...:mad:[/QUOTE] Wiesz jaki on jest ciężki :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='magdabroy']Wiesz jaki on jest ciężki :diabloti:[/QUOTE] noszenie aparatu +10 do muskulatury :evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 [quote name='marta.k9080']noszenie aparatu +10 do muskulatury :evil_lol:[/QUOTE] Ale ja chcę pozbyć się brzucha po ciąży,a nie robić muskuły :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='magdabroy']Ale ja chcę pozbyć się brzucha po ciąży,a nie robić muskuły :eviltong:[/QUOTE] to noś go na brzuchu:diabloti: Quote
*Magda* Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 [quote name='marta.k9080']to noś go na brzuchu:diabloti:[/QUOTE] Wiedziałam, że to napiszesz :eviltong: Kurcze, zaraz będę musiała iść spać, bo pewnie dziś znowu czeka mnie ciężka noc z Theosiem :roll: Quote
Guest wolfheart Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 [quote name='magdabroy']Wiedziałam, że to napiszesz :eviltong: Kurcze, zaraz będę musiała iść spać, bo pewnie dziś znowu czeka mnie ciężka noc z Theosiem :roll:[/QUOTE] poprawi się chłopak pewnie wkrótce :lol: Quote
*Magda* Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 marta.k9080 napisał(a):poprawi się chłopak pewnie wkrótce :lol: Theoś jest chory :( Prawdopodobnie złapał tzw.trzydniówkę :roll: Już 2 doby gorączkuje :( Mam nadzieję, że jutro będzie już lepiej ;) Quote
*Magda* Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Angi napisał(a):niestety dożyłam. :P Też się cieszę :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 magdabroy napisał(a):Theoś jest chory :( Prawdopodobnie złapał tzw.trzydniówkę :roll: Już 2 doby gorączkuje :( Mam nadzieję, że jutro będzie już lepiej ;) ojj ale na pewno do jutra wydobrzeje :p Quote
kalyna Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 No przecież nie teraz musisz brać szczylka, ale jak Teoś skończy z 2-3 lata, to już chyba fajny wiek... Gandi super dogadywał się z niespełna 3 letnim dzieckiem.. fajnie się bawili, ale też to był gość, a nie stały bywalec domu... Ale u Was wiosna :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0505_zps18b78f63.jpg odpoczywa na słoneczku :loveu: Quote
*Magda* Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 marta.k9080 napisał(a):ojj ale na pewno do jutra wydobrzeje :p Ja też mam nadzieję ;) Bo w nocy ciągle płacze przez sen, pewnie z gorączki :roll: Quote
*Magda* Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 [quote name='kalyna']No przecież nie teraz musisz brać szczylka, ale jak Teoś skończy z 2-3 lata, to już chyba fajny wiek... Gandi super dogadywał się z niespełna 3 letnim dzieckiem.. fajnie się bawili, ale też to był gość, a nie stały bywalec domu... Ale u Was wiosna :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0505_zps18b78f63.jpg odpoczywa na słoneczku :loveu: Nie wiem co będzie za 2-3 lata :niewiem: Więc nie będę się nastawiać niepotrzebnie ;) U mnie to już prawie lato :D Odpoczywa, bo pańcia zmęczyła ją piłeczką :evil_lol: Quote
bira Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Ale u Was lato!!!!!!!!!!!!! Nie ma sprawiedliwości... kurcze, czemu u mnie zawsze jest najzimniej... ??? Magda, Teoś ma takie rumieńce na poiczkach czy to znowu to uczulenie/egzema? Bo moja Biana ma teraz na jednym cos tak bordowego, że szkoda gadać. Trzymam kciuki za bidulka, żeby juz mu przeszło. I oby to trzydniowka tylko była :-) Quote
*Magda* Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 Ty$ka napisał(a):Dobry wieczór :D Dzień dobry :) unikatowydiament napisał(a):zdrówka dla Synusia:):loveu: Dziękuję Aga :) bira napisał(a):Ale u Was lato!!!!!!!!!!!!! Nie ma sprawiedliwości... kurcze, czemu u mnie zawsze jest najzimniej... ??? Magda, Teoś ma takie rumieńce na poiczkach czy to znowu to uczulenie/egzema? Bo moja Biana ma teraz na jednym cos tak bordowego, że szkoda gadać. Trzymam kciuki za bidulka, żeby juz mu przeszło. I oby to trzydniowka tylko była :-) To masz kolejny powód, żeby nas odwiedzić ;) On ma takie rumieńce kilka razy w ciągu dnia. Rano wstaje to jest blady, a potem robią mu się te policzki takie rumiane. I to się czasem zmienia tak kilka razy w ciągu dnia ;) Co do tej (potencjalnej) egzemy, to jest dobrze, ale nie idealnie :roll: Codziennie smaruję mu buzię sudocremem, bo wystarczy, że nie posmaruję mu jej 2-3 dni i już ma "plamę" na policzku :mdleje: Kilka razy próbowałam mu odstawić sudocrem, ale zawsze się kończy tak samo. Więc smaruję mu to codziennie i policzek jest ok ;) Dzięki :) Dziś w nocy też była gorączka, a teraz rano wstał i jest ok ;) Bawi się, śmieje itp. :) Mam nadzieję, że dziś już skończymy z chorowaniem :) Quote
łamAga Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 dzień dobry ;) piękne foteczki :loveu::loveu::loveu::loveu: ale gdzie foteczki dworkowego Theosia ?? :roll: super że Theoś już dzisiaj nie ma gorączki , bedziesz miała spokojniejszą noc ;) Quote
*Magda* Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 dOgLoV napisał(a):dzień dobry ;) piękne foteczki :loveu::loveu::loveu::loveu: ale gdzie foteczki dworkowego Theosia ?? :roll: super że Theoś już dzisiaj nie ma gorączki , bedziesz miała spokojniejszą noc ;) Dzień dobry :) Theoś śpi na dworze, to nie ma co focić :eviltong: Póki co jest ok, więc mam nadzieję, ż do wieczora nic się nie zmieni ;) Quote
Recommended Posts