Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Nie długo będzie żółto od mleczy :loveu:[/QUOTE]

u nas na razie drzewa łyse,trawa skąpa...

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']A u mnie z każdym dniem coraz piękniej :loveu:[/QUOTE]

to znaczy ,że będą teraz często foteczki w plenerze?:cool3:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Jak będzie mi się chciało zabierać aparat :evil_lol:[/QUOTE]

niech Ci się chce...:mad:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Wiesz jaki on jest ciężki :diabloti:[/QUOTE]

noszenie aparatu +10 do muskulatury :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Ale ja chcę pozbyć się brzucha po ciąży,a nie robić muskuły :eviltong:[/QUOTE]

to noś go na brzuchu:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']to noś go na brzuchu:diabloti:[/QUOTE]

Wiedziałam, że to napiszesz :eviltong:

Kurcze, zaraz będę musiała iść spać, bo pewnie dziś znowu czeka mnie ciężka noc z Theosiem :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Wiedziałam, że to napiszesz :eviltong:

Kurcze, zaraz będę musiała iść spać, bo pewnie dziś znowu czeka mnie ciężka noc z Theosiem :roll:[/QUOTE]

poprawi się chłopak pewnie wkrótce :lol:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
poprawi się chłopak pewnie wkrótce :lol:

Theoś jest chory :( Prawdopodobnie złapał tzw.trzydniówkę :roll: Już 2 doby gorączkuje :( Mam nadzieję, że jutro będzie już lepiej ;)

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Theoś jest chory :( Prawdopodobnie złapał tzw.trzydniówkę :roll: Już 2 doby gorączkuje :( Mam nadzieję, że jutro będzie już lepiej ;)

ojj ale na pewno do jutra wydobrzeje :p

Posted

[quote name='kalyna']No przecież nie teraz musisz brać szczylka, ale jak Teoś skończy z 2-3 lata, to już chyba fajny wiek... Gandi super dogadywał się z niespełna 3 letnim dzieckiem.. fajnie się bawili, ale też to był gość, a nie stały bywalec domu...

Ale u Was wiosna :loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0505_zps18b78f63.jpg odpoczywa na słoneczku :loveu:

Nie wiem co będzie za 2-3 lata :niewiem: Więc nie będę się nastawiać niepotrzebnie ;)

U mnie to już prawie lato :D

Odpoczywa, bo pańcia zmęczyła ją piłeczką :evil_lol:

Posted

Ale u Was lato!!!!!!!!!!!!! Nie ma sprawiedliwości... kurcze, czemu u mnie zawsze jest najzimniej... ???

Magda, Teoś ma takie rumieńce na poiczkach czy to znowu to uczulenie/egzema? Bo moja Biana ma teraz na jednym cos tak bordowego, że szkoda gadać.
Trzymam kciuki za bidulka, żeby juz mu przeszło. I oby to trzydniowka tylko była :-)

Posted

Ty$ka napisał(a):
Dobry wieczór :D

Dzień dobry :)

unikatowydiament napisał(a):
zdrówka dla Synusia:):loveu:

Dziękuję Aga :)

bira napisał(a):
Ale u Was lato!!!!!!!!!!!!! Nie ma sprawiedliwości... kurcze, czemu u mnie zawsze jest najzimniej... ???

Magda, Teoś ma takie rumieńce na poiczkach czy to znowu to uczulenie/egzema? Bo moja Biana ma teraz na jednym cos tak bordowego, że szkoda gadać.
Trzymam kciuki za bidulka, żeby juz mu przeszło. I oby to trzydniowka tylko była :-)

To masz kolejny powód, żeby nas odwiedzić ;)

On ma takie rumieńce kilka razy w ciągu dnia. Rano wstaje to jest blady, a potem robią mu się te policzki takie rumiane. I to się czasem zmienia tak kilka razy w ciągu dnia ;)
Co do tej (potencjalnej) egzemy, to jest dobrze, ale nie idealnie :roll: Codziennie smaruję mu buzię sudocremem, bo wystarczy, że nie posmaruję mu jej 2-3 dni i już ma "plamę" na policzku :mdleje: Kilka razy próbowałam mu odstawić sudocrem, ale zawsze się kończy tak samo. Więc smaruję mu to codziennie i policzek jest ok ;)
Dzięki :) Dziś w nocy też była gorączka, a teraz rano wstał i jest ok ;) Bawi się, śmieje itp. :) Mam nadzieję, że dziś już skończymy z chorowaniem :)

Posted

dzień dobry ;)

piękne foteczki :loveu::loveu::loveu::loveu:

ale gdzie foteczki dworkowego Theosia ?? :roll:

super że Theoś już dzisiaj nie ma gorączki , bedziesz miała spokojniejszą noc ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
dzień dobry ;)

piękne foteczki :loveu::loveu::loveu::loveu:

ale gdzie foteczki dworkowego Theosia ?? :roll:

super że Theoś już dzisiaj nie ma gorączki , bedziesz miała spokojniejszą noc ;)

Dzień dobry :)

Theoś śpi na dworze, to nie ma co focić :eviltong:

Póki co jest ok, więc mam nadzieję, ż do wieczora nic się nie zmieni ;)