Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Męczą zęby tego mojego syneczka :( Dziś nie zjadł zupki na obiadek, choć uwielbia pomidorową ;) skończyło się na tym, że dostał butelkę, a i tak całej nie zjadł :shake: Po raz pierwszy dziś też nie zjadł całego banana, a to jego ulubiony owoc :roll:

jak coś boli to i apetyt nie dopisuje...:shake:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Przejdzie Mu :)

Wiem, ale mi go szkoda :roll:
Theoś od stycznia śpi 2x w ciągu dnia, a dziś tak koło 16:30 marudził i marudził :roll: Posmarowałam mu dziąsełka, ale nie pomogło :shake: Więc przytuliłam to moje dziecię, a on dosłownie wtulił się w mnie i zasnął :crazyeye::loveu: To była jego 3 drzemka dzisiaj, a o 18:30 zasnął bez problemów ;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
http://www.kawusia.pl/493,Nie_lubie_poniedzialkoacutew

Posted

magdabroy napisał(a):
Wiem, ale mi go szkoda :roll:
Theoś od stycznia śpi 2x w ciągu dnia, a dziś tak koło 16:30 marudził i marudził :roll: Posmarowałam mu dziąsełka, ale nie pomogło :shake: Więc przytuliłam to moje dziecię, a on dosłownie wtulił się w mnie i zasnął :crazyeye::loveu: To była jego 3 drzemka dzisiaj, a o 18:30 zasnął bez problemów ;)

Też to przechodziłam z dzieciakami... no szkoda:(
U Mamusi zawsze najlepiej :loveu:

magdabroy napisał(a):

:evil_lol: tak właśnie się czuję w każdy poniedziałek :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
I nie zapominaj o tym :mad::eviltong:

Nigdy ! :diabloti:

u nas dzisiaj już 0 stopni , teściowa stwierdziła że juz będzie wiosna bo zgubiła rękawiczke :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

hej
ja zobaczyłam dzisiaj +1'C ale śnieg to pewnie do maja będzie topniał tyle go mamy:placz:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
hej
ja zobaczyłam dzisiaj +1'C ale śnieg to pewnie do maja będzie topniał tyle go mamy:placz:

Hej Marta :)
Pomyśl jak będzie ładnie ;) Piękne słoneczko, a dookoła śnieg :evil_lol:

Angi napisał(a):
co z tego, że na + .. Przy tym wietrze, to jakby z -10 było :P)

M&S napisał(a):
Zgadzam się, było paskudnie zimno...

No u mnie nadal ten cholerny wiatr, więc na spacerze i tak nie czuję tej temperatury na plusie :shake: