Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Angi napisał(a):
Nie wiem czy będę w Opolu :evil_lol:

Ale nie masz pewności że ja będe w Opolu :eviltong:

magdabroy napisał(a):
To Ty mieszkasz za daleko, a nie ja :eviltong:

Bogdan zrobił mi na kolację grzanki z masłem czosnkowym ;) Doje*bał mi tyle czosnku, że ledwo to jem :roll:

To My obie mieszkamy za daleko :diabloti::eviltong:

mniamiiiiiii , daj trochę :eviltong:

quwa ja się ostatnio skusiłam na leys-y "piekelne wassabi " :mdleje:wzięłam chipsa do buzi i :eek2: myślałam że mi dziurę w języku wypali :peace:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ale nie masz pewności że ja będe w Opolu

quwa ja się ostatnio skusiłam na leys-y "piekelne wassabi " :mdleje:wzięłam chipsa do buzi i :eek2: myślałam że mi dziurę w języku wypali :peace:
We wrocku to ja na miljaard* procent nie będę. :P

te czipsy to zło :D lubię ostre, ale nie do przesady :D

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
I tu jest mój błąd bo odpuszczam :oops: Ale chyba za to też się powinnam zabrać ;) Odłożę to jednak chyba do kwietnia jak będzie dłużej jasno ;) Bo teraz kładę młodego spać i idę biegać, zanim zrobi się ciemno :) A w kwietniu już powinno być na tyle długo jasno, że starczy mi czasu i na rozgrzewkę i na bieganie ;)

Zastanawiam się czy w te dni co nie biegam , nie robić czasem brzuszków :hmmmm:

rób brzuszki,ja robię :razz:
bez rozgrzewki to zakwasy mogą być...ja zwsze robiłam 10min przed i po,rozciąganie,skłony itp

Posted

Angi napisał(a):
We wrocku to ja na miljaard* procent nie będę. :P

te czipsy to zło :D lubię ostre, ale nie do przesady :D

nie napisze Ci gdzie będę :eviltong: wyjdę Ci zza pleców :diabloti:

noooo , więcej ich nie kupię , nawet jak by paczka 1 gr kosztowała , chyba że na handel :diabloti:

Posted

dOgLoV napisał(a):

To My obie mieszkamy za daleko :diabloti::eviltong:

mniamiiiiiii , daj trochę :eviltong:

Musimy się obie przeprowadzić ;)

Już zjadłam, a teraz zapijam to winem :loveu:

Ty$ka napisał(a):
Tu jak zwykle nagadane :p
Cześć :D

Hej :)

marta.k9080 napisał(a):
rób brzuszki,ja robię :razz:
bez rozgrzewki to zakwasy mogą być...ja zwsze robiłam 10min przed i po,rozciąganie,skłony itp

Tak chyba zrobię, bo to na brzuchu mi zostały kg po ciąży ;)
Nigdy nie miałam zakwasów :shake:;)

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Tak chyba zrobię, bo to na brzuchu mi zostały kg po ciąży ;)
Nigdy nie miałam zakwasów :shake:;)

ja miałam,jak wyprułam na 5km bez rozgrzewki:grins:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
ja miałam,jak wyprułam na 5km bez rozgrzewki:grins:

Zanim ja zacznę biegać znowu na dystansie 5km, to jeszcze dużo czasu minie ;) Teraz mam ten 1km, a w kwietniu wydłużę do 2-3km ;) A 5km to chyba dopiero koło jesieni :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Musimy się obie przeprowadzić ;)

Już zjadłam, a teraz zapijam to winem :loveu:

to tak po środku musimy trafić ;)

normalnie grzeszysz kobieto , ja zaraz ide spac a Ty winko pijesz :roll::eviltong:
Angi napisał(a):
Katowice? :evil_lol: :>

:siara::siara::siara::siara:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Zanim ja zacznę biegać znowu na dystansie 5km, to jeszcze dużo czasu minie ;) Teraz mam ten 1km, a w kwietniu wydłużę do 2-3km ;) A 5km to chyba dopiero koło jesieni :)

brakuje mi Twojego rozsądku....myślę ,że najdłużej wytrzymam 3km przez dwa tyg ,a potem se je*ne 5 i więcej...
uwielbiam styrać się do upadłego:evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
to tak po środku musimy trafić ;)

normalnie grzeszysz kobieto , ja zaraz ide spac a Ty winko pijesz :roll::eviltong:

Tak pośrodku, to i tak będą Niemcy ;) Musisz się przeprowadzić za granicę :eviltong:

Musiałam czymś zapić ten czosnek :evil_lol:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
brakuje mi Twojego rozsądku....myślę ,że najdłużej wytrzymam 3km przez dwa tyg ,a potem se je*ne 5 i więcej...
uwielbiam styrać się do upadłego:evil_lol:

Mi koleżanka powiedziała przez telefon, że nie wierzy, że będę cały miesiąc biegać tylko 1km :D według niej już po 2 tygodniach wydłużę dystans :evil_lol: Ale raczej się myli, choć znamy się 25 lat ;)

Posted

To wy sobie "biegajcie " i pijcie winko a ja ide sobie zrobić śniadanko do pracy ( trzymajcie kciuki żeby mnie znowu krajalnica nie zaatakowała bo Sebek w pracy i sama sobie musze chleb ukroić :eviltong: ) i spać ;)

miłej nocki i do jutra laseczki :lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
To wy sobie "biegajcie " i pijcie winko a ja ide sobie zrobić śniadanko do pracy ( trzymajcie kciuki żeby mnie znowu krajalnica nie zaatakowała bo Sebek w pracy i sama sobie musze chleb ukroić :eviltong: ) i spać ;)

Poproś teściową, żeby Ci ukroiła :diabloti:

Kolorowych Aga :)

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):

okiełznaj krajalnicę:evil_lol:
dobranoc

Posted

magdabroy napisał(a):
Poproś teściową, żeby Ci ukroiła :diabloti:

Kolorowych Aga :)

eeee, wole se sama ukroić :eviltong:

kolorowych ;)

Angi napisał(a):
buhahaha, dobranoc :evil_lol:

dobranoc :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Mi koleżanka powiedziała przez telefon, że nie wierzy, że będę cały miesiąc biegać tylko 1km :D według niej już po 2 tygodniach wydłużę dystans :evil_lol: Ale raczej się myli, choć znamy się 25 lat ;)

ale to tak jest,że robisz się coraz bardziej zachłanna na bieganie...:p

Posted

Dzień dobry wszystkim z zaśnieżonych Niemiec :p Śnieg jak zaczął sypać wczoraj, tak sypie non stop ;) A że śnieg ładnie utrzymuje się na ziemi, jest pięknie biało, to na tę chwilę cieszę się z powrotu zimy :multi:

[quote name='agaciaaa']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0003_zps36720071.jpg o proszę, jaki zdolny! :)

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0021_zpsf6ec704e.jpg super :loveu: na ścianę koniecznie! :loveu:

Zdolny po mamie :p

Dziękuję :loveu: