*Magda* Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Angi napisał(a):Pamiętaj, liczą się chęci :grins: Ja to doceniam, ale tak mnie pali w buzi jakbym całą główkę czosnku zjadła jak jabłko :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Angi napisał(a):Nie wiem czy będę w Opolu :evil_lol: Ale nie masz pewności że ja będe w Opolu :eviltong: magdabroy napisał(a):To Ty mieszkasz za daleko, a nie ja :eviltong: Bogdan zrobił mi na kolację grzanki z masłem czosnkowym ;) Doje*bał mi tyle czosnku, że ledwo to jem :roll: To My obie mieszkamy za daleko :diabloti::eviltong: mniamiiiiiii , daj trochę :eviltong: quwa ja się ostatnio skusiłam na leys-y "piekelne wassabi " :mdleje:wzięłam chipsa do buzi i :eek2: myślałam że mi dziurę w języku wypali :peace: Quote
angineuuka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 dOgLoV napisał(a):Ale nie masz pewności że ja będe w Opolu quwa ja się ostatnio skusiłam na leys-y "piekelne wassabi " :mdleje:wzięłam chipsa do buzi i :eek2: myślałam że mi dziurę w języku wypali :peace: We wrocku to ja na miljaard* procent nie będę. :P te czipsy to zło :D lubię ostre, ale nie do przesady :D Quote
Guest wolfheart Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 magdabroy napisał(a):I tu jest mój błąd bo odpuszczam :oops: Ale chyba za to też się powinnam zabrać ;) Odłożę to jednak chyba do kwietnia jak będzie dłużej jasno ;) Bo teraz kładę młodego spać i idę biegać, zanim zrobi się ciemno :) A w kwietniu już powinno być na tyle długo jasno, że starczy mi czasu i na rozgrzewkę i na bieganie ;) Zastanawiam się czy w te dni co nie biegam , nie robić czasem brzuszków :hmmmm: rób brzuszki,ja robię :razz: bez rozgrzewki to zakwasy mogą być...ja zwsze robiłam 10min przed i po,rozciąganie,skłony itp Quote
łamAga Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Angi napisał(a):We wrocku to ja na miljaard* procent nie będę. :P te czipsy to zło :D lubię ostre, ale nie do przesady :D nie napisze Ci gdzie będę :eviltong: wyjdę Ci zza pleców :diabloti: noooo , więcej ich nie kupię , nawet jak by paczka 1 gr kosztowała , chyba że na handel :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 dOgLoV napisał(a): To My obie mieszkamy za daleko :diabloti::eviltong: mniamiiiiiii , daj trochę :eviltong: Musimy się obie przeprowadzić ;) Już zjadłam, a teraz zapijam to winem :loveu: Ty$ka napisał(a):Tu jak zwykle nagadane :p Cześć :D Hej :) marta.k9080 napisał(a):rób brzuszki,ja robię :razz: bez rozgrzewki to zakwasy mogą być...ja zwsze robiłam 10min przed i po,rozciąganie,skłony itp Tak chyba zrobię, bo to na brzuchu mi zostały kg po ciąży ;) Nigdy nie miałam zakwasów :shake:;) Quote
Guest wolfheart Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 magdabroy napisał(a):Tak chyba zrobię, bo to na brzuchu mi zostały kg po ciąży ;) Nigdy nie miałam zakwasów :shake:;) ja miałam,jak wyprułam na 5km bez rozgrzewki:grins: Quote
*Magda* Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 marta.k9080 napisał(a):ja miałam,jak wyprułam na 5km bez rozgrzewki:grins: Zanim ja zacznę biegać znowu na dystansie 5km, to jeszcze dużo czasu minie ;) Teraz mam ten 1km, a w kwietniu wydłużę do 2-3km ;) A 5km to chyba dopiero koło jesieni :) Quote
łamAga Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 magdabroy napisał(a):Musimy się obie przeprowadzić ;) Już zjadłam, a teraz zapijam to winem :loveu: to tak po środku musimy trafić ;) normalnie grzeszysz kobieto , ja zaraz ide spac a Ty winko pijesz :roll::eviltong: Angi napisał(a):Katowice? :evil_lol: :> :siara::siara::siara::siara: Quote
Guest wolfheart Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 magdabroy napisał(a):Zanim ja zacznę biegać znowu na dystansie 5km, to jeszcze dużo czasu minie ;) Teraz mam ten 1km, a w kwietniu wydłużę do 2-3km ;) A 5km to chyba dopiero koło jesieni :) brakuje mi Twojego rozsądku....myślę ,że najdłużej wytrzymam 3km przez dwa tyg ,a potem se je*ne 5 i więcej... uwielbiam styrać się do upadłego:evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 dOgLoV napisał(a):to tak po środku musimy trafić ;) normalnie grzeszysz kobieto , ja zaraz ide spac a Ty winko pijesz :roll::eviltong: Tak pośrodku, to i tak będą Niemcy ;) Musisz się przeprowadzić za granicę :eviltong: Musiałam czymś zapić ten czosnek :evil_lol: Quote
angineuuka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 dOgLoV napisał(a): :siara::siara::siara::siara: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 marta.k9080 napisał(a):brakuje mi Twojego rozsądku....myślę ,że najdłużej wytrzymam 3km przez dwa tyg ,a potem se je*ne 5 i więcej... uwielbiam styrać się do upadłego:evil_lol: Mi koleżanka powiedziała przez telefon, że nie wierzy, że będę cały miesiąc biegać tylko 1km :D według niej już po 2 tygodniach wydłużę dystans :evil_lol: Ale raczej się myli, choć znamy się 25 lat ;) Quote
łamAga Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 To wy sobie "biegajcie " i pijcie winko a ja ide sobie zrobić śniadanko do pracy ( trzymajcie kciuki żeby mnie znowu krajalnica nie zaatakowała bo Sebek w pracy i sama sobie musze chleb ukroić :eviltong: ) i spać ;) miłej nocki i do jutra laseczki :lol: Quote
*Magda* Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 dOgLoV napisał(a):To wy sobie "biegajcie " i pijcie winko a ja ide sobie zrobić śniadanko do pracy ( trzymajcie kciuki żeby mnie znowu krajalnica nie zaatakowała bo Sebek w pracy i sama sobie musze chleb ukroić :eviltong: ) i spać ;) miłej nocki i do jutra laseczki :lol: Poproś teściową, żeby Ci ukroiła :diabloti: Kolorowych Aga :) Quote
Guest wolfheart Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 dOgLoV napisał(a):To wy sobie "biegajcie " i pijcie winko a ja ide sobie zrobić śniadanko do pracy ( trzymajcie kciuki żeby mnie znowu krajalnica nie zaatakowała bo Sebek w pracy i sama sobie musze chleb ukroić :eviltong: ) i spać ;) miłej nocki i do jutra laseczki :lol: okiełznaj krajalnicę:evil_lol: dobranoc Quote
łamAga Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 magdabroy napisał(a):Poproś teściową, żeby Ci ukroiła :diabloti: Kolorowych Aga :) eeee, wole se sama ukroić :eviltong: kolorowych ;) Angi napisał(a):buhahaha, dobranoc :evil_lol: dobranoc :eviltong: Quote
łamAga Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 marta.k9080 napisał(a):okiełznaj krajalnicę:evil_lol: dobranoc dosiąde ją tak że nie zauwazy nawet ze ją uzywam :diabloti: dobranoc ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 magdabroy napisał(a):Mi koleżanka powiedziała przez telefon, że nie wierzy, że będę cały miesiąc biegać tylko 1km :D według niej już po 2 tygodniach wydłużę dystans :evil_lol: Ale raczej się myli, choć znamy się 25 lat ;) ale to tak jest,że robisz się coraz bardziej zachłanna na bieganie...:p Quote
agaciaaa Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0003_zps36720071.jpg o proszę, jaki zdolny! :) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0021_zpsf6ec704e.jpg super :loveu: na ścianę koniecznie! :loveu: Quote
*Magda* Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Dzień dobry wszystkim z zaśnieżonych Niemiec :p Śnieg jak zaczął sypać wczoraj, tak sypie non stop ;) A że śnieg ładnie utrzymuje się na ziemi, jest pięknie biało, to na tę chwilę cieszę się z powrotu zimy :multi: [quote name='agaciaaa']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0003_zps36720071.jpg o proszę, jaki zdolny! :) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0021_zpsf6ec704e.jpg super :loveu: na ścianę koniecznie! :loveu: Zdolny po mamie :p Dziękuję :loveu: Quote
phase Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Dzień dobry. :) uszyyyyy http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0012_zps71ab1128.jpg :loveu::loveu::loveu: [quote name='magdabroy'] Bogdan zrobił mi na kolację grzanki z masłem czosnkowym ;) Doje*bał mi tyle czosnku, że ledwo to jem :roll: Że tak napiszę... FU. :diabloti: Quote
Recommended Posts