Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bira napisał(a):
Jesus co Wy tu o jakimś bieganiu piszecie.... Ją nienawidzę biegać... Ale muszę sobie coś wymyślić i brzuch stracić do wakacji...

Aleksandra95 napisał(a):
ja co rok mam biegac i nigdy mi nie wychodzi :lol:

Ja nie biegałam od liceum ;) Czyli ponad 10 lat :roll: A w szkole była to moja pasja :) wiele razy namawiałam (tu) Bogdana, żebyśmy razem biegali ;) Ale mój mąż to leń do takich rzeczy :evil_lol: A teraz mam Torę i silną motywację, pozbyć się tego co mi Theoś pozostawił w prezencie po ciąży :evil_lol: Więcej nie potrzebuję ;)

Guest wolfheart
Posted

No co Wy ludzie,nie lubicie się pomęczyć,spocić i zasapać raz na jakiś czas:diabloti::shake:

A wiesz Magda zrobiłam dzisiaj 30 przysiadów i giry mnie bolą,nie cierpię tego ćwiczenia...

Posted

marta.k9080 napisał(a):
No co Wy ludzie,nie lubicie się pomęczyć,spocić i zasapać raz na jakiś czas:diabloti::shake:

A wiesz Magda zrobiłam dzisiaj 30 przysiadów i giry mnie bolą,nie cierpię tego ćwiczenia...

My jesteśmy inne Marta :evil_lol:

A ja miałam dziś robić brzuszki, ale...mi się nie chce :oops: Dzień się jeszcze nie skończył, więc może jeszcze je zrobię ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Nie myśl za dużo, bo to szkodzi :evil_lol:

jak w domu powiem " myślałam " to Sebastian zawsze mówi " Kochanie , nie przemęczaj sie tak " :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0015_zps287a4701.jpg

o to jest najsłodsze:p

brzuszki też robiłam,ale do tego już przywykłam ,ale przysiady to katorga dla mnie mimo to robię je dla kondycji ,nienawidzę też pompek nie umiem ich robić

Miny, to on robi świetne ;)

Chyba zaraz pójdę je zrobić i będzie z głowy :roll: Ja pompek też nie umiem, więc spoko ;)

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Miny, to on robi świetne ;)

Chyba zaraz pójdę je zrobić i będzie z głowy :roll: Ja pompek też nie umiem, więc spoko ;)

a ja miałam ostatnio myśl szaloną...zrobię se stanie na rękach hihi ale udało mi się:razz:

Posted

dOgLoV napisał(a):
cos bardzoooo ciekawego musiał przeczytać :eviltong:

Bardzo ciekawe ;)

O matko, moje mięśnie brzucha są do niczego :crazyeye: Nie mogłam się podnieść, żeby zrobić brzuszki :oops:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
O matko, moje mięśnie brzucha są do niczego :crazyeye: Nie mogłam się podnieść, żeby zrobić brzuszki :oops:

:evil_lol: ja też nie wyglądałam jak sportowiec przy moich przysiadach...

Posted

magdabroy napisał(a):
Bardzo ciekawe ;)

hehehheehehe mi na sama myśl sie podnieśc nie chce :eviltong: ide se zrobic śniadanie , wykapac sie i do was wróce , jak sie nie utopie hehe:eviltong: