Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
I nikomu ich nie oddam :loveu: A jak ktoś się obok nich będzie kręcił, to zabiję :diabloti:

Lubię taką postawę:diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
Nie mogę się na to zdjęcie napatrzeć :loveu: Już je nawet wkleiłam na pulpit :evil_lol:

Nie dziwne :)
Ja na pulpicie mam Ptysia z różą :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Jestem straszną zazdrośnicą :evil_lol:

niech się Ciebie boją,a co!:evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Nie dziwne :)
Ja na pulpicie mam Ptysia z różą :evil_lol:

Jak nie było jeszcze Theosia, to ja miałam Torę ;) Ale teraz Theodorek jest NUMER ONE :loveu:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Już się kiedyś jedna bała :evil_lol:

i słusznie:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
Ja już je na nk widziałam :eviltong:

przesłodkie , na duży format je i na ścianę ! :loveu:

właśnie podsunęłaś mi pomysł na wieeeeeeeelkie foto Luny przy moim łóżku:loveu:

Posted

Ptysiak napisał(a):
No jaka agresywna... :evil_lol:

Ja? Nie! Ja tylko pilnuję tego co moje :diabloti:

dOgLoV napisał(a):
Ja już je na nk widziałam :eviltong:

przesłodkie , na duży format je i na ścianę ! :loveu:

Wiem :)

Ja już pół roku wywołuję zdjęcia i jeszcze tego nie zrobiłam :oops:

Posted

Ja też już dawno nic nie wywołałam , nie wspominając o tym aparacie canona który kupiłam na wystawce i do dzisiaj nie wywołałam kliszy z niego , ba , nawet do końca jej nie wypstrykałam :roll:

Posted

Magda, kiedy Ci to dziecko tak wyrosło...?! Jessu dopiero byłaś w ciąży a ten już staje i taki mobilny się zrobił :-) Bomba :-)

A ja jąsię pochwalę. Stoczyki mi zakwitły :-)

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ja też już dawno nic nie wywołałam , nie wspominając o tym aparacie canona który kupiłam na wystawce i do dzisiaj nie wywołałam kliszy z niego , ba , nawet do końca jej nie wypstrykałam :roll:

Ja sobie obiecałam, że wywołam pierwsze 3 miesiące życia Theosia i wstawię w ramki ;) Nawet je kupiłam i się chyba chwaliłam na wątku :hmmmm: I co? I ramki wyniosłam na strych, żeby się nie kurzyły :oops:
Muszę się w końcu zabrać za te zdjęcia ;)

bira napisał(a):
Magda, kiedy Ci to dziecko tak wyrosło...?! Jessu dopiero byłaś w ciąży a ten już staje i taki mobilny się zrobił :-) Bomba :-)

A ja jąsię pochwalę. Stoczyki mi zakwitły :-)

Kasia :multi: Miło Cię widzieć :)
O tak, zleciało to strasznie ;) Nawet wspominałam kilka dni temu jak się poznałyśmy :) Byłam wtedy w 7 miesiącu,a tu Theoś ma już 8 miechów :D
Staje, staje ;) tylko czemu nie chce najpierw sam usiąść :mad:

No widzisz ;) Czyli storczyki mają u Ciebie dobrze :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja sobie obiecałam, że wywołam pierwsze 3 miesiące życia Theosia i wstawię w ramki ;) Nawet je kupiłam i się chyba chwaliłam na wątku :hmmmm: I co? I ramki wyniosłam na strych, żeby się nie kurzyły :oops:
Muszę się w końcu zabrać za te zdjęcia ;)

Mówisz że na strychu sie nie zakurzą ?? :razz:

ja widziałam w biedronce takie fajne podłużne ramki i byłam dzisiaj to ich już nie było :roll: a chciałam kupić ehhhh

Posted

bira napisał(a):
Seban dzisiaj o Was pytał :-) Nie wybieranie się do Holandii jak się ociepli?

Chciałbym bardzo pojechać nad morze :p Tylko kupiliśmy auto i spłukaliśmy się z kasy, a jeszcze trochę trzeba w to auto zainwestować :roll: Pewnie się i tak nad morze wyrwiemy, ale nie wiem kiedy :niewiem:
Szkoda, że Wy nie macie po co przyjechać w te rejony, żeby nas odwiedzić :( Choć jak dla mnie, to możecie przyjechać specjalnie do nas :p

dOgLoV napisał(a):
Mówisz że na strychu sie nie zakurzą ?? :razz:

ja widziałam w biedronce takie fajne podłużne ramki i byłam dzisiaj to ich już nie było :roll: a chciałam kupić ehhhh

Ale nie widzę tego, że się kurzą :evil_lol:

Trzeba je było brać od razu ;)

Posted

magdabroy napisał(a):

Ale nie widzę tego, że się kurzą :evil_lol:

Trzeba je było brać od razu ;)

też to praktykuje :diabloti:

no trza było ale stwierdziłam ze musze pomyślec czy na pewno je chce i teraz mam ..... tzn nie mam :roll:

Posted

Śnieg pada od jakiś 3h :roll: Żeby jeszcze się utrzymywał, to spoko ;) ale on się od razu topi :mad: Dziś będzie bieganie w ekstremalnych warunkach :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Śnieg pada od jakiś 3h :roll: Żeby jeszcze się utrzymywał, to spoko ;) ale on się od razu topi :mad: Dziś będzie bieganie w ekstremalnych warunkach :diabloti:

a ja nie pobiegam,a miałam zacząć od dzisiaj...mamy takie zaspy,że ciężko chodzić,o bieganiu nie wspomnę:placz: