Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 magdabroy napisał(a):I nikomu ich nie oddam :loveu: A jak ktoś się obok nich będzie kręcił, to zabiję :diabloti: Lubię taką postawę:diabloti: Quote
*Magda* Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Ptysiak napisał(a):Przesłodko :loveu::loveu::loveu: Nie mogę się na to zdjęcie napatrzeć :loveu: Już je nawet wkleiłam na pulpit :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 marta.k9080 napisał(a):Lubię taką postawę:diabloti: Jestem straszną zazdrośnicą :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 magdabroy napisał(a):Nie mogę się na to zdjęcie napatrzeć :loveu: Już je nawet wkleiłam na pulpit :evil_lol: Nie dziwne :) Ja na pulpicie mam Ptysia z różą :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 magdabroy napisał(a):Jestem straszną zazdrośnicą :evil_lol: niech się Ciebie boją,a co!:evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Ptysiak napisał(a):Nie dziwne :) Ja na pulpicie mam Ptysia z różą :evil_lol: Jak nie było jeszcze Theosia, to ja miałam Torę ;) Ale teraz Theodorek jest NUMER ONE :loveu: Quote
*Magda* Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 marta.k9080 napisał(a):niech się Ciebie boją,a co!:evil_lol: Już się kiedyś jedna bała :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 magdabroy napisał(a):Już się kiedyś jedna bała :evil_lol: i słusznie:diabloti: Quote
Ptysiak Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 magdabroy napisał(a):Już się kiedyś jedna bała :evil_lol: No jaka agresywna... :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Ja już je na nk widziałam :eviltong: przesłodkie , na duży format je i na ścianę ! :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 dOgLoV napisał(a):Ja już je na nk widziałam :eviltong: przesłodkie , na duży format je i na ścianę ! :loveu: właśnie podsunęłaś mi pomysł na wieeeeeeeelkie foto Luny przy moim łóżku:loveu: Quote
*Magda* Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Ptysiak napisał(a):No jaka agresywna... :evil_lol: Ja? Nie! Ja tylko pilnuję tego co moje :diabloti: dOgLoV napisał(a):Ja już je na nk widziałam :eviltong: przesłodkie , na duży format je i na ścianę ! :loveu: Wiem :) Ja już pół roku wywołuję zdjęcia i jeszcze tego nie zrobiłam :oops: Quote
Ptysiak Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 magdabroy napisał(a):Ja? Nie! Ja tylko pilnuję tego co moje :diabloti: Lubię to! :diabloti: Quote
łamAga Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Ja też już dawno nic nie wywołałam , nie wspominając o tym aparacie canona który kupiłam na wystawce i do dzisiaj nie wywołałam kliszy z niego , ba , nawet do końca jej nie wypstrykałam :roll: Quote
bira Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Magda, kiedy Ci to dziecko tak wyrosło...?! Jessu dopiero byłaś w ciąży a ten już staje i taki mobilny się zrobił :-) Bomba :-) A ja jąsię pochwalę. Stoczyki mi zakwitły :-) Quote
*Magda* Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 dOgLoV napisał(a):Ja też już dawno nic nie wywołałam , nie wspominając o tym aparacie canona który kupiłam na wystawce i do dzisiaj nie wywołałam kliszy z niego , ba , nawet do końca jej nie wypstrykałam :roll: Ja sobie obiecałam, że wywołam pierwsze 3 miesiące życia Theosia i wstawię w ramki ;) Nawet je kupiłam i się chyba chwaliłam na wątku :hmmmm: I co? I ramki wyniosłam na strych, żeby się nie kurzyły :oops: Muszę się w końcu zabrać za te zdjęcia ;) bira napisał(a):Magda, kiedy Ci to dziecko tak wyrosło...?! Jessu dopiero byłaś w ciąży a ten już staje i taki mobilny się zrobił :-) Bomba :-) A ja jąsię pochwalę. Stoczyki mi zakwitły :-) Kasia :multi: Miło Cię widzieć :) O tak, zleciało to strasznie ;) Nawet wspominałam kilka dni temu jak się poznałyśmy :) Byłam wtedy w 7 miesiącu,a tu Theoś ma już 8 miechów :D Staje, staje ;) tylko czemu nie chce najpierw sam usiąść :mad: No widzisz ;) Czyli storczyki mają u Ciebie dobrze :) Quote
bira Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Seban dzisiaj o Was pytał :-) Nie wybieranie się do Holandii jak się ociepli? Quote
łamAga Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 magdabroy napisał(a):Ja sobie obiecałam, że wywołam pierwsze 3 miesiące życia Theosia i wstawię w ramki ;) Nawet je kupiłam i się chyba chwaliłam na wątku :hmmmm: I co? I ramki wyniosłam na strych, żeby się nie kurzyły :oops: Muszę się w końcu zabrać za te zdjęcia ;) Mówisz że na strychu sie nie zakurzą ?? :razz: ja widziałam w biedronce takie fajne podłużne ramki i byłam dzisiaj to ich już nie było :roll: a chciałam kupić ehhhh Quote
*Magda* Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 bira napisał(a):Seban dzisiaj o Was pytał :-) Nie wybieranie się do Holandii jak się ociepli? Chciałbym bardzo pojechać nad morze :p Tylko kupiliśmy auto i spłukaliśmy się z kasy, a jeszcze trochę trzeba w to auto zainwestować :roll: Pewnie się i tak nad morze wyrwiemy, ale nie wiem kiedy :niewiem: Szkoda, że Wy nie macie po co przyjechać w te rejony, żeby nas odwiedzić :( Choć jak dla mnie, to możecie przyjechać specjalnie do nas :p dOgLoV napisał(a):Mówisz że na strychu sie nie zakurzą ?? :razz: ja widziałam w biedronce takie fajne podłużne ramki i byłam dzisiaj to ich już nie było :roll: a chciałam kupić ehhhh Ale nie widzę tego, że się kurzą :evil_lol: Trzeba je było brać od razu ;) Quote
bira Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 A czemu nie :-) Może w maju sobie wycieczkę zrobimy :-) Quote
*Magda* Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 bira napisał(a):A czemu nie :-) Może w maju sobie wycieczkę zrobimy :-) :multi: To my bardzo serdecznie zapraszamy :) Quote
łamAga Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 magdabroy napisał(a): Ale nie widzę tego, że się kurzą :evil_lol: Trzeba je było brać od razu ;) też to praktykuje :diabloti: no trza było ale stwierdziłam ze musze pomyślec czy na pewno je chce i teraz mam ..... tzn nie mam :roll: Quote
*Magda* Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Śnieg pada od jakiś 3h :roll: Żeby jeszcze się utrzymywał, to spoko ;) ale on się od razu topi :mad: Dziś będzie bieganie w ekstremalnych warunkach :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 magdabroy napisał(a):Śnieg pada od jakiś 3h :roll: Żeby jeszcze się utrzymywał, to spoko ;) ale on się od razu topi :mad: Dziś będzie bieganie w ekstremalnych warunkach :diabloti: a ja nie pobiegam,a miałam zacząć od dzisiaj...mamy takie zaspy,że ciężko chodzić,o bieganiu nie wspomnę:placz: Quote
Recommended Posts