Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kalyna napisał(a):
A tu ciągle nowe zdjęcia są :loveu:
szkoda, ze w takiej ilości nie pokazujesz zwierzyńca :eviltong:

Boshe jak ja basenu nienawidzę... :shake: podziwiam, ze z własnej woli chodzicie na tą katorgę :eviltong:

Jutro będą zwierzęce ;)
Teraz moim modelem jest Theoś, więc jemu robię najwięcej fot :eviltong:

Kocham tę katorgę :loveu:

Posted

agaga21 napisał(a):
basen dla dziecka to super sprawa. lena chyba też w końcu zacznie jeździć z chłopakami na basen w najbliższym czasie :)

Pod warunkiem, że dziecku woda sprawia radość ;)
Moja bratanica jak tylko zaczęła stabilnie siedzieć, to była kąpana w normalnej wannie. Zawsze kąpał ją mój brat i nie było problemu z laniem wody po głowie, żeby spłukać włosy, siedzenie w wodzie itp. Kiedyś mój brat wyjechał na 3 dni i w tym czasie kąpała ją moja bratowa. Coś poszło nie tak i Lilianna panicznie zaczęła bać się kąpieli :( A o tym, żeby usiadła w wannie musieli zapomnieć na kilka miesięcy :roll: Kąpali ją na stojąco :D Teraz już jest dobrze, ale w tamtym okresie wyprawa na basen raczej skończyłaby się histerią :(

Posted

Ty$ka napisał(a):
Biedna Lilka... Nie wiadomo co było przyczyną takiej zmiany?

A tak w ogóle to się witamy ;)

Mój brat wiele razy pytał swojej dziewczyny czy coś się stało, poślizgnęła się może albo coś innego ;) Ale Natalia zawsze powtarzała, że nic się nie stało podczas kąpieli :niewiem: Ale coś się musiało zdarzyć. Może to była naprawdę drobnostka, ale Lilianna się wystraszyła :shake:

Dzień doberek :)

Posted

[quote name='kalyna']ooo zwierzaczki :loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9543_zps82ba1730.jpg coś Tora nie jest zadowolona z lamy błyskowej :eviltong:

Lumpencjusz nadal jest na diecie, czy już mu odpuściłaś? w końcu chodzi, a nie tylko intensywnie leżakuje :evil_lol:

Naciesz oczy, bo jutro będzie Theodor :eviltong:

Lumpek nadal na diecie ;) Trzyma ładnie wagę, więc zostaje tak jak jest ;)

[quote name='Aleksandra95']Torka zadowolona z piłeczką :):)

Zawsze :)

[quote name='Ty$ka']Tora to mistrz głupich min :evil_lol:

O tak :)

Posted

[quote name='dOgLoV']Tak mało nam pokazujesz Limpka ze ja czasami zapominam ze masz kota :mad:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9543_zps82ba1730.jpg jaka słodka minka :loveu::loveu::loveu::loveu:

mogą być już te Theodorkowe zdjęcia :diabloti:

Ty też rzadko pokazujesz czasem zwierzaki, a jednak pamiętam, że je masz :eviltong:

Jak nie chcesz, to nie musisz oglądać Theosia :obrazic:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ty też rzadko pokazujesz czasem zwierzaki, a jednak pamiętam, że je masz :eviltong:

Jak nie chcesz, to nie musisz oglądać Theosia :obrazic:

no bo ja nie mam kiedy zdjec robić :roll:

to nie tak miało być to miało być żę JUŻ masz dać te zdjęcia w TEJ CHWILI ! :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']no bo ja nie mam kiedy zdjec robić :roll:

to nie tak miało być to miało być żę JUŻ masz dać te zdjęcia w TEJ CHWILI ! :eviltong:

A ja to niby mam kiedy :mad::eviltong:

Dziś były zwierzęce i innych nie wrzucę :eviltong:

[quote name='marta.k9080']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9570_zpsaaa3cfe4.jpg

:eviltong::eviltong::eviltong: słodka jest:loveu:

A Lumpcio jaki brzuszek ma.

Dziękuję :)

Posted

magdabroy napisał(a):
A ja to niby mam kiedy :mad::eviltong:

Dziś były zwierzęce i innych nie wrzucę :eviltong:

podczas zabawy z Theosiem albo spacerku masz czas :eviltong:

buuuuuuuuuuuu :placz:

Posted

dOgLoV napisał(a):
podczas zabawy z Theosiem albo spacerku masz czas :eviltong:

buuuuuuuuuuuu :placz:

Jak się bawię z Theosiem albo pcham wózek, to nie mam wolnych rąk, więc jak mam trzymać aparat i robić zdjęcia :mad:

Do jutra wytrzymasz ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Jak się bawię z Theosiem albo pcham wózek, to nie mam wolnych rąk, więc jak mam trzymać aparat i robić zdjęcia :mad:

Do jutra wytrzymasz ;)

Nie wiem , w zębach możesz trzymać a nosem pstrykać :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

nie no żartuję , poczekam do jutra ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Nie wiem , w zębach możesz trzymać a nosem pstrykać :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

nie no żartuję , poczekam do jutra ;)

A co ja królik, że mi rosną zęby i mam czym trzymać :crazyeye:

Choć byś błagała, to bym nie wrzuciła ich dziś :diabloti: Looknij sobie na NK :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']A co ja królik, że mi rosną zęby i mam czym trzymać :crazyeye:

Choć byś błagała, to bym nie wrzuciła ich dziś :diabloti: Looknij sobie na NK :eviltong:

fajnie byś wyglądała z takimi króliczymi zębami :diabloti:

tam już byłam , nawet skomentowałam :loveu: