Ty$ka Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Hej :) Wszystkie świetne, Theoś mnie rozbraja coraz bardziej :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9638_zpsd3c63302.jpg "przeginasz.... uważaj, bo zaraz jak tam podejdę!" :lol: :siara: Quote
phase Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Hejka. :) Tora daje Theosiowi całą naukę anatomii. :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 Ty$ka napisał(a):Hej :) Wszystkie świetne, Theoś mnie rozbraja coraz bardziej :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9638_zpsd3c63302.jpg "przeginasz.... uważaj, bo zaraz jak tam podejdę!" :lol: :siara: Hej :) :evil_lol: phase napisał(a):Hejka. :) Tora daje Theosiowi całą naukę anatomii. :evil_lol: Cześć :) No to wygląda :D Quote
*Magda* Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 unikatowydiament napisał(a):dzień dobry:) marta.k9080 napisał(a):dobry wieczór:lol: Dobry wieczór :) Quote
Ada_Mirra Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 hej wracam po długiej nieobecności :) będę wpadać już częściej obiecuję :) pozdrowienia dla Theosia, Torci oraz Lumpka i wiadomo, dla Ciebie :) Quote
*Magda* Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='Ada_Mirra']hej wracam po długiej nieobecności :) będę wpadać już częściej obiecuję :) pozdrowienia dla Theosia, Torci oraz Lumpka i wiadomo, dla Ciebie :)[/QUOTE] Ada :multi: Super, że jesteś :p Quote
łamAga Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Ile zdjęć :loveu::loveu::loveu::loveu: Torka dzielnie zajmuję sie Theosiem :loveu: Quote
*Magda* Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 Dobry wieczór wszystkim ;) Proszę jutro przed południem trzymać kciuki :p Quote
łamAga Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='magdabroy']Dobry wieczór wszystkim ;) Proszę jutro przed południem trzymać kciuki :p[/QUOTE] ja już trzymam , chociaz nie wiem za co :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='dOgLoV']ja już trzymam , chociaz nie wiem za co :evil_lol:[/QUOTE] i moje już zaciśnięte...chociaż też nie wiem za co;) Quote
angineuuka Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='magdabroy']Dobry wieczór wszystkim ;) Proszę jutro przed południem trzymać kciuki :p[/QUOTE] Będę wtedy na spacerze, jednak kciukać będę :P Quote
*Magda* Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='dOgLoV']ja już trzymam , chociaz nie wiem za co :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']i moje już zaciśnięte...chociaż też nie wiem za co;)[/QUOTE] [quote name='Angi']Będę wtedy na spacerze, jednak kciukać będę :P[/QUOTE] Jak wszystko będzie ok, to jutro kupimy auto :multi: Quote
łamAga Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='magdabroy']Jak wszystko będzie ok, to jutro kupimy auto :multi:[/QUOTE] ooooooooo i na wycieczke do Polski :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='dOgLoV']ooooooooo i na wycieczke do Polski :diabloti:[/QUOTE] W nie długim czasie, żeby założyć instalacje gazową ;) Quote
łamAga Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='magdabroy']W nie długim czasie, żeby założyć instalacje gazową ;)[/QUOTE] ale pewnie sam Bogdan pojedzie ?? Quote
*Magda* Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='dOgLoV']ale pewnie sam Bogdan pojedzie ??[/QUOTE] Nie :eviltong: My wszędzie razem ;) Weźmie kilka dni wolnego i pojedziemy :) Quote
łamAga Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='magdabroy']Nie :eviltong: My wszędzie razem ;) Weźmie kilka dni wolnego i pojedziemy :)[/QUOTE] ooo to super :multi: ale to i tak daleko od nas .... Quote
*Magda* Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='dOgLoV']ooo to super :multi: ale to i tak daleko od nas ....[/QUOTE] Możecie Wy przyjechać do Opola albo Krapkowic :razz: [quote name='Angi']no, trochę za daleko:P[/QUOTE] Gdyby ta droga była autostradą, to spoko ;) Ale te polskie drogi mnie dobijają :roll: Quote
łamAga Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='magdabroy']Możecie Wy przyjechać do Opola albo Krapkowic :razz: [/QUOTE] troche za daleko :eviltong: a za tydzien jedziemy na wystawę :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='dOgLoV']troche za daleko :eviltong: a za tydzien jedziemy na wystawę :diabloti:[/QUOTE] Dla Ciebie za daleko, ale jak ja bym miała jechać, to by było blisko :mad: Gdzie? do Opola? Quote
łamAga Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='magdabroy']Dla Ciebie za daleko, ale jak ja bym miała jechać, to by było blisko :mad: Gdzie? do Opola?[/QUOTE] No ba ! :diabloti: nie nie , do Drzonkowa :) Quote
Recommended Posts