*Magda* Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 kalyna napisał(a):hmm pytanie czy do samca wzorcowego czy przerośniętego ;) ee to nie jest taka mała.. S. ma 59-60.. Gandzi ok 64-65.. ale mi się jakiś taki mały wydaje :evil_lol: Raczej do przerośniętego ;) Niektórzy nie mają pojęcia co to ONek, a pies w typie ONka :roll: Quote
kalyna Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 magdabroy napisał(a):Raczej do przerośniętego ;) Niektórzy nie mają pojęcia co to ONek, a pies w typie ONka :roll: dokładnie.. dobry przykład to Sonia.. teraz ONki inaczej wygladają.. już pomijając jej kłak, bo to nie reformowalne jest... prosty grzbiet :loveu: chociaż sa ONy z rodowodem, które przerosły wzorzec.... Quote
Guest wolfheart Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 kalyna napisał(a):dokładnie.. dobry przykład to Sonia.. teraz ONki inaczej wygladają.. już pomijając jej kłak, bo to nie reformowalne jest... prosty grzbiet :loveu: chociaż sa ONy z rodowodem, które przerosły wzorzec.... Luna nie ma rodowodu,ma 63cm w kłębie i prosty grzbiet..:lol: Quote
*Magda* Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Mieliśmy jechać jutro na basen ;) Ale umówiliśmy się z właścicielami Atosa i jedziemy razem do chińskiej restauracji na obiad :grins: Szkoda, że psów tam nie można zabrać :( Quote
łamAga Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 magdabroy napisał(a):Mieliśmy jechać jutro na basen ;) Ale umówiliśmy się z właścicielami Atosa i jedziemy razem do chińskiej restauracji na obiad :grins: Szkoda, że psów tam nie można zabrać :( Buuuu i pieski zostaną same :placz:podrzućcie mi je , ja się nimi zajme :loveu: Quote
*Magda* Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 dOgLoV napisał(a):Buuuu i pieski zostaną same :placz:podrzućcie mi je , ja się nimi zajme :loveu: Nawet jakbym teraz wyjechała z domu, to nie zdążyłabym wrócić na 13, więc zapomnij o psach :eviltong: Quote
łamAga Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 magdabroy napisał(a):Nawet jakbym teraz wyjechała z domu, to nie zdążyłabym wrócić na 13, więc zapomnij o psach :eviltong: Ale jesteś <foch z przytupem> :roll::eviltong: My jutro też idziemy z Sebkiem na jakieś żarcie i Nerona dajemy pod opieke dziadkom :diabloti:( moim rodzicom) bo się za nim stęsnili i Marysia też juz za nim tęskni , ostatnio mówiła przez sen " Neron może tu leżeć , Neron nie jest mokry" :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Angi napisał(a):wyślij je pocztą :lol: Sadystka :evil_lol: Zaraz Cię nakapuję do moda i dostaniesz bana :diabloti: dOgLoV napisał(a):Ale jesteś <foch z przytupem> :roll::eviltong: My jutro też idziemy z Sebkiem na jakieś żarcie i Nerona dajemy pod opieke dziadkom :diabloti:( moim rodzicom) bo się za nim stęsnili i Marysia też juz za nim tęskni , ostatnio mówiła przez sen " Neron może tu leżeć , Neron nie jest mokry" :diabloti: Spóźnione walentynki?? Quote
angineuuka Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 wiesz, jeszcze bana nie miałam :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 magdabroy napisał(a): Spóźnione walentynki?? dokładnie :diabloti: mało romantycznie ale inaczej się nie dało ;) Quote
*Magda* Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Angi napisał(a):wiesz, jeszcze bana nie miałam :evil_lol: To lepiej uważaj :evil_lol: dOgLoV napisał(a):dokładnie :diabloti: mało romantycznie ale inaczej się nie dało ;) A my tylko się wymieniliśmy czekoladkami, tak symbolicznie ;) Wolę "dostać" prezent bez okazji, spontanicznie niż raz do roku, bo są walentynki :eviltong: Quote
łamAga Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 magdabroy napisał(a):To lepiej uważaj :evil_lol: A my tylko się wymieniliśmy czekoladkami, tak symbolicznie ;) Wolę "dostać" prezent bez okazji, spontanicznie niż raz do roku, bo są walentynki :eviltong: dokładnie !!!! jestem za :lol: a teraz ide sie kąpać i spać ;) więc dobranoc ;) Quote
kalyna Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 magdabroy napisał(a):Mieliśmy jechać jutro na basen ;) Ale umówiliśmy się z właścicielami Atosa i jedziemy razem do chińskiej restauracji na obiad :grins: Szkoda, że psów tam nie można zabrać :( teraz to wbiłaś nóż w me biedne serce :obrazic: Quote
agaga21 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 dOgLoV napisał(a):dokładnie :diabloti: mało romantycznie ale inaczej się nie dało ;) to tak jak my. w czwartek się nie dało i jutro wybywamy na obiad walentynkowy. co prawda z dzieciakami ale co tam....przynajmniej mam niedzielę bez gotowania ;) a w ogóle to nigdy nie lubiłam walentynek Quote
łamAga Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 ja też nie przepadałam nigdy za walentynkami ;) hello ;) Quote
*Magda* Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 kalyna napisał(a):teraz to wbiłaś nóż w me biedne serce :obrazic: Była zmiana planów i jednak pojechaliśmy na basen ;) Do chińczyka za tydzień :) dOgLoV napisał(a): hello ;) Ty$ka napisał(a):Dzieńdoberek :D Hej :) Quote
łamAga Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 magdabroy napisał(a):Była zmiana planów i jednak pojechaliśmy na basen ;) Do chińczyka za tydzień :) a my idziemy ale po meczu , coś po 16stej pewnie ;) oooo basen :lol: a zdjęcia jakieś sa ?? :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Widzę, że nie tylko ja mecz oglądam :grins: Quote
łamAga Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Angi napisał(a):Widzę, że nie tylko ja mecz oglądam :grins: ja tam nie oglądam :eviltong: Quote
angineuuka Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Wiedz, że dość szybko nie wyjdziecie, hahah :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Angi napisał(a):Wiedz, że dość szybko nie wyjdziecie, hahah :evil_lol: trudno :P nie jestem jeszcze głodna , a Sebastian w ogóle chyba chce mnie utuczyć bo wie ze idziemy na jedzenie a mi co chwile bezy w pape wtyka a wie ze bezyyyyy to ja uwielbiam :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 a może on je specjalnie wpycha aby nie iść :evil_lol: Komu on kibicuje? :grins: Quote
Recommended Posts