agaga21 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 magdabroy napisał(a):Patrzcie jak ładnie siedzę :p pięknie!!!!!!! Quote
kalyna Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Wchodzę odwiedzić Torę i Lumka, a tu taka niespodzianka.. kto spodziewałby się tu zdjęć Teodora :hmmmm: ale ten czas leci, jeszcze nie dawno, a Teodor był tylko marzeniem... :lol: Quote
*Magda* Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Kaaasia napisał(a):http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9543_zps82ba1730.jpg Śliczna panienka :loveu: Dziękuję :) agaga21 napisał(a):pięknie!!!!!!! Szkoda tylko, że szybko traci równowagę :evil_lol: kalyna napisał(a):Wchodzę odwiedzić Torę i Lumka, a tu taka niespodzianka.. kto spodziewałby się tu zdjęć Teodora :hmmmm: ale ten czas leci, jeszcze nie dawno, a Teodor był tylko marzeniem... :lol: Ja się nie spodziewałam, że wrzucę zdjęcia Theosia :diabloti::eviltong: Najpierw marzeniem, a potem dwoma kreskami na teście ciążowym :lol: Quote
*Magda* Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 A teraz seria zdjęć pod tytułem "wypoleruję mamie kafelki w salonie" :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 To idę dalej polerować :D Pozycja na foczkę :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 I zawędrował aż pod bujak :crazyeye: A potem mama pozbierała dziecię z podłogi i skończyło się polerowanie :lol: Quote
*Magda* Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Ty$ka napisał(a):Pracowity wędrowniczek :loveu: Na kocu już nie chce leżeć, teraz podłoga jest fajniejsza :evil_lol: Izabela124. napisał(a):Piękne storczyki :loveu: Dziękuję :) Quote
łamAga Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 No tak , nie chciało się myć podłogi to se dziecko zrobili :-( co za ludzie :shake: :diabloti: Theoś jest przecudownym chłopcem :loveu: storczyki też ładne :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 o kwiatki,ładne:p ale się ten dzieciaczek napracuje ,jeszcze mamci porządek pomaga utrzymać:evil_lol: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9593_zps3c232ae1.jpg Quote
*Magda* Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 dOgLoV napisał(a):No tak , nie chciało się myć podłogi to se dziecko zrobili :-( co za ludzie :shake: :diabloti: Theoś jest przecudownym chłopcem :loveu: storczyki też ładne :loveu: Zrób sobie też takiego, to może po Ibri będzie sprzątać :diabloti::eviltong: Następne Theosiowe foty są jeszcze lepsze :p ale to już nie dzisiaj :eviltong: marta.k9080 napisał(a):o kwiatki,ładne:p ale się ten dzieciaczek napracuje ,jeszcze mamci porządek pomaga utrzymać:evil_lol: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9593_zps3c232ae1.jpg Dziękuję :) Mama siedzi na dogo, to ktoś musi sprzątać :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 magdabroy napisał(a):Zrób sobie też takiego, to może po Ibri będzie sprzątać :diabloti::eviltong: Następne Theosiowe foty są jeszcze lepsze :p ale to już nie dzisiaj :eviltong: Ojjjj to był by problem , wczoraj nie chciało mi sie isc myć schodów :roll: nie zrobiłam tego pierwszy i ostatni raz :roll: ile tam dzisiaj było sików , kuweta to aż dryfowała na nich :mdleje: nie dobra jesteś :roll: teraz nie bede sie mogła doczekac zdjęć :placz: Quote
*Magda* Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 dOgLoV napisał(a):Ojjjj to był by problem , wczoraj nie chciało mi sie isc myć schodów :roll: nie zrobiłam tego pierwszy i ostatni raz :roll: ile tam dzisiaj było sików , kuweta to aż dryfowała na nich :mdleje: nie dobra jesteś :roll: teraz nie bede sie mogła doczekac zdjęć :placz: Zmiana na zwykły piasek nie pomogła? A nawet nie wiesz kiedy je wstawię :eviltong: Może jutro, może pojutrze, a może za tydzień kto to wie :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 magdabroy napisał(a):Dziękuję :) Mama siedzi na dogo, to ktoś musi sprzątać :evil_lol: biedne dziecię...:shake::evil_lol: dOgLoV napisał(a):Ojjjj to był by problem , wczoraj nie chciało mi sie isc myć schodów :roll: nie zrobiłam tego pierwszy i ostatni raz :roll: ile tam dzisiaj było sików , kuweta to aż dryfowała na nich :mdleje: naprawdę podziwiam Twoją cierpliwość... Quote
łamAga Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 magdabroy napisał(a):Zmiana na zwykły piasek nie pomogła? A nawet nie wiesz kiedy je wstawię :eviltong: Może jutro, może pojutrze, a może za tydzień kto to wie :diabloti: nie :roll: nic nie pomaga :placz: to nawet nie wiesz kiedy Ci trzasnę :mad::eviltong: Quote
łamAga Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 marta.k9080 napisał(a): naprawdę podziwiam Twoją cierpliwość... mam dwa wyjścia , albo być cierliwa albo pozbyć się kota , pozostaje mi tylko być cierpliwą ;) Quote
*Magda* Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 marta.k9080 napisał(a):naprawdę podziwiam Twoją cierpliwość... Ja bym ją już dawno z domu wypie*doliła :diabloti: dOgLoV napisał(a):nie :roll: nic nie pomaga :placz: to nawet nie wiesz kiedy Ci trzasnę :mad::eviltong: Nie dobrze :shake: Już się boję :evil_lol: Powiem tylko, że wszyscy będą zadowoleni, bo będzie i Theoś i Tora ;) Quote
łamAga Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 magdabroy napisał(a):Ja bym ją już dawno z domu wypie*doliła :diabloti: Nie dobrze :shake: Już się boję :evil_lol: Powiem tylko, że wszyscy będą zadowoleni, bo będzie i Theoś i Tora ;) Nie sądzę :eviltong: ona sikała sika i bedzie sikała , z tym sie nie da nic zrobić .... próbowałam już wszystkiego .... myślałam że wszyscy beda zadowoleni jak Ci trzasne :diabloti: ja chcę już :lol: zdjęcia oczywiście :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 dOgLoV napisał(a): myślałam że wszyscy beda zadowoleni jak Ci trzasne :diabloti: ja chcę już :lol: zdjęcia oczywiście :eviltong: A tego to nie wiem :niewiem: musisz popytać na dogo :evil_lol: Magiczne słowo?? Quote
łamAga Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 magdabroy napisał(a):A tego to nie wiem :niewiem: musisz popytać na dogo :evil_lol: Magiczne słowo?? czary mary :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 dOgLoV napisał(a):czary mary :diabloti: To nie to :eviltong: Quote
Recommended Posts