Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

panbazyl napisał(a):
się przelotem witam i lecę mieszać cement w piwnicy

Siemka :)

A kogo chcesz tam zamurować? :diabloti:

dOgLoV napisał(a):
doberek ;)

Doberek Aga :)

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ja wolę zielone kolorki ale ten też całkiem fajny :loveu:

Zielony był w poprzedniej kolekcji ;) Czyli, żeby mieć zielony, musiałbym kupić używany. A używany fotelik nie wchodzi w grę :shake: bo nie będę miała 100% pewności, że nie brał udziału w wypadku :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):
Zielony był w poprzedniej kolekcji ;) Czyli, żeby mieć zielony, musiałbym kupić używany. A używany fotelik nie wchodzi w grę :shake: bo nie będę miała 100% pewności, że nie brał udziału w wypadku :roll:

Nie no takie rzeczy to najlepiej nowe ;) ale ten jest też ładny :loveu:

ja właśnie na allegro szukam jakiegoś drapaka do kociaczków i nic za bardzo ciekawego nie mogę znaleźć :roll:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Nie no takie rzeczy to najlepiej nowe ;) ale ten jest też ładny :loveu:

ja właśnie na allegro szukam jakiegoś drapaka do kociaczków i nic za bardzo ciekawego nie mogę znaleźć :roll:

Theoś teraz jeździ w foteliku używanym z maxi cosi, ale mam go od koleżanki, którą znam 25 lat i wiem, że wypadku nie miał ;)

To szukaj, szukaj :) A co z tym co im sami zrobiliście?

Posted

magdabroy napisał(a):
Theoś teraz jeździ w foteliku używanym z maxi cosi, ale mam go od koleżanki, którą znam 25 lat i wiem, że wypadku nie miał ;)

To szukaj, szukaj :) A co z tym co im sami zrobiliście?

Moja siostra kupiła na allegro używany ale w idealnym stanie , w sumie chyba nie pomyślała nawet że mógł brać w wypadku :roll:

Ten jest strasznie nie stabilny i co koty wskakuja na niego to robi straszny hałas , poza tym jest niezbyt atrakcyjny i straszy na korytarzu zajmując pół przedpokoju , a drapak być musi bo kotki lubią na nim jeśc i często drapią , wywalę jeną szafę z pokoju i wstawię drapak , będą mieszkały u nas w pokoju :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
I Ibri będzie Ci sikać do łóżka :diabloti:

Angi napisał(a):

tak, Ibri ci do wyra będzie lać :evil_lol:

to ją zatłuke i przerobię na dywanik :eviltong:

to nauczy sie je że z drapaka korzysta sie tylko w dzień a na noc beda wyganiane z pokoju bo i tak najchetniej śpią z teściową w łóżku :eviltong:

Posted

justysiek napisał(a):
Torencja jest cudowna!:loveu:

Wiem :p

I zapomniała się pochwalić, że moje maleństwo (Theoś) pełza po podłodze :multi: Na sekundę go nie mogę zostawić samego na kocu, bo zaraz wędruje na kafelki :roll:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
I zapomniała się pochwalić, że moje maleństwo (Theoś) pełza po podłodze :multi: Na sekundę go nie mogę zostawić samego na kocu, bo zaraz wędruje na kafelki :roll:

Śliczna Torcia:loveu:
a niebawem mały Theoś odkryje uroki raczkowania...i chodzenia:diabloti: