*Magda* Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 panbazyl napisał(a):się przelotem witam i lecę mieszać cement w piwnicy Siemka :) A kogo chcesz tam zamurować? :diabloti: dOgLoV napisał(a):doberek ;) Doberek Aga :) Quote
angineuuka Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 truposza pewnie jakiegoś :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Angi napisał(a):truposza pewnie jakiegoś :evil_lol: Tylko czyjego? :hmmmm: Quote
*Magda* Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 dOgLoV napisał(a):pewnie psa ! :diabloti: Pytanie tylko którego, bo są trzy ;) Już wiem, pewnie Panbazyla za rozszarpane legowisko :evil_lol: Quote
*Magda* Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 http://www.ebay.de/itm/Maxi-Cosi-Tobi-Kinderautositz-60105351-walnut-brown-Autositz-Babysitz-Kindersitz-/360586592395?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item53f4a2c08b podoba się Wam kolor?? Quote
łamAga Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Ja wolę zielone kolorki ale ten też całkiem fajny :loveu: Quote
*Magda* Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 dOgLoV napisał(a):Ja wolę zielone kolorki ale ten też całkiem fajny :loveu: Zielony był w poprzedniej kolekcji ;) Czyli, żeby mieć zielony, musiałbym kupić używany. A używany fotelik nie wchodzi w grę :shake: bo nie będę miała 100% pewności, że nie brał udziału w wypadku :roll: Quote
łamAga Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 magdabroy napisał(a):Zielony był w poprzedniej kolekcji ;) Czyli, żeby mieć zielony, musiałbym kupić używany. A używany fotelik nie wchodzi w grę :shake: bo nie będę miała 100% pewności, że nie brał udziału w wypadku :roll: Nie no takie rzeczy to najlepiej nowe ;) ale ten jest też ładny :loveu: ja właśnie na allegro szukam jakiegoś drapaka do kociaczków i nic za bardzo ciekawego nie mogę znaleźć :roll: Quote
*Magda* Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 dOgLoV napisał(a):Nie no takie rzeczy to najlepiej nowe ;) ale ten jest też ładny :loveu: ja właśnie na allegro szukam jakiegoś drapaka do kociaczków i nic za bardzo ciekawego nie mogę znaleźć :roll: Theoś teraz jeździ w foteliku używanym z maxi cosi, ale mam go od koleżanki, którą znam 25 lat i wiem, że wypadku nie miał ;) To szukaj, szukaj :) A co z tym co im sami zrobiliście? Quote
łamAga Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 magdabroy napisał(a):Theoś teraz jeździ w foteliku używanym z maxi cosi, ale mam go od koleżanki, którą znam 25 lat i wiem, że wypadku nie miał ;) To szukaj, szukaj :) A co z tym co im sami zrobiliście? Moja siostra kupiła na allegro używany ale w idealnym stanie , w sumie chyba nie pomyślała nawet że mógł brać w wypadku :roll: Ten jest strasznie nie stabilny i co koty wskakuja na niego to robi straszny hałas , poza tym jest niezbyt atrakcyjny i straszy na korytarzu zajmując pół przedpokoju , a drapak być musi bo kotki lubią na nim jeśc i często drapią , wywalę jeną szafę z pokoju i wstawię drapak , będą mieszkały u nas w pokoju :loveu: Quote
*Magda* Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 I Ibri będzie Ci sikać do łóżka :diabloti: Quote
angineuuka Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 fajny kolor ;) tak, Ibri ci do wyra będzie lać :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 magdabroy napisał(a):I Ibri będzie Ci sikać do łóżka :diabloti: Angi napisał(a): tak, Ibri ci do wyra będzie lać :evil_lol: to ją zatłuke i przerobię na dywanik :eviltong: to nauczy sie je że z drapaka korzysta sie tylko w dzień a na noc beda wyganiane z pokoju bo i tak najchetniej śpią z teściową w łóżku :eviltong: Quote
*Magda* Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Idę już, idę :mad: Uśmiechnę się do cioteczek z dogo :grins: No dobra, nie będę się tak głupio uśmiechać :evil_lol: To zrobię minę zbitego psa :diabloti: Quote
*Magda* Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 justysiek napisał(a):Torencja jest cudowna!:loveu: Wiem :p I zapomniała się pochwalić, że moje maleństwo (Theoś) pełza po podłodze :multi: Na sekundę go nie mogę zostawić samego na kocu, bo zaraz wędruje na kafelki :roll: Quote
panbazyl Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 zaglądam a tu foty Torcikowe :) super! Quote
Izabela124. Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9506_zps57e42d2d.jpg Torcia zaczyna już siwieć Quote
Guest wolfheart Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 magdabroy napisał(a):I zapomniała się pochwalić, że moje maleństwo (Theoś) pełza po podłodze :multi: Na sekundę go nie mogę zostawić samego na kocu, bo zaraz wędruje na kafelki :roll: Śliczna Torcia:loveu: a niebawem mały Theoś odkryje uroki raczkowania...i chodzenia:diabloti: Quote
Ty$ka Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Torcia jest fantastyczna :loveu: A Theoś robi się coraz bardziej samodzielny, gratuluję :) Quote
Recommended Posts