Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
Hej:)

Ale z Theosia już jest duży chłopak:) A w tej różowej piżamce to już w ogóle brak słów :loveu:

Hej :)

Dziękuję :)

dOgLoV napisał(a):
tak do kolan bym weszła , kiedys na basenie sie poślizgnęłam i wpadłam pod wodę , normalnie tysiąc bąbelków w koło siebie widziałam , na szczęście brat był obok i mnie wyciągnął i od tego czasu na basen juz nie poszłam , mam złe wspomnienia i bezpieczniej czuję sie na lądzie heh

No to w tym basenie, w którym robiłam młodemu zdjęcia, mogłabyś się popluskać :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
mam , ale ja sie boję wody :roll:

ja trochę też,ale takiej gdzie nie mam dna pod nogami

Posted

magdabroy napisał(a):

No to w tym basenie, w którym robiłam młodemu zdjęcia, mogłabyś się popluskać :evil_lol:

musiała bym od kogoś dzieciaka pożyczyć żeby głupio nie wyglądać :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
musiała bym od kogoś dzieciaka pożyczyć żeby głupio nie wyglądać :eviltong:

Theosia bym ci pożyczyła, a sama poszłabym popływać ;) albo do jacuzzi :loveu:

Guest wolfheart
Posted

o taaak na jacuzzi tez bym miała ochotę:cool1:

Posted

dOgLoV napisał(a):
cwaniara :eviltong: ja bym sie do sauny przeszła :loveu:

Sauny na tym basenie nie ma :shake: Ale w Holandii, gdzie kiedyś jeździliśmy jest parowa i żarowa do wyboru :multi:

Posted

magdabroy napisał(a):
Sauny na tym basenie nie ma :shake: Ale w Holandii, gdzie kiedyś jeździliśmy jest parowa i żarowa do wyboru :multi:

u nas w mieście tez nie ma ale niedaleko jest , moze kiedys sie wybiorę :lol:

Posted

Ale fajne zdjęcia basenowe :)

Ja się wody nie boję, ale jej nie lubię :lol: tzn na basen chodzić nie lubię bo mi niedobrze od chloru, oczy mi łzawią, fuj. Na zawody kiedyś chodziłam, nawet kilka razy 1 miejsce miałam :evil_lol:, ale to nie dla mnie, beznadziejne jest takie ściganie się. Na basenie ostatni raz chyba w wieku 15 lat byłam :lol:

Posted

Hej :)
A u mnie z basenem jest tak: lubię sobie zjeżdżać z różnego rodzaju zjeżdżalni, ale do wody i tak mam uraz. :cool3: Raz omal brata nie utopiłam (nie wnikajcie :diabloti:), raz ja ledwo uszłam z życiem, pomijając fakt, że jestem krnąbrna na naukę pływania i chyba nigdy nie nauczę się pływać :eviltong: Przez dwa tygodnie podczas obozu sportowego (gdzie mieliśmy codziennie min., godzinę basenu) mój trener i trenerka chcieli nauczyć mnie pływać - i tak mnie nauczyli, że nadal nie umiem :diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
Dobry wieczór :)

Aga, na jakim świecie Ty żyjesz :diabloti:

ostatnio mam wrażenie ze na Marsie :diabloti:

dzisiaj sie przeprowadzałam do mamy na tydzien wiec jakos tak nie mogłam sie na niczym skoncentrować w pisaniu na dogo :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):

dzisiaj sie przeprowadzałam do mamy na tydzien wiec jakos tak nie mogłam sie na niczym skoncentrować w pisaniu na dogo :eviltong:

????
Poproszę PW ;)