*Magda* Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 Klaudia&Aza napisał(a):Hej:) Ale z Theosia już jest duży chłopak:) A w tej różowej piżamce to już w ogóle brak słów :loveu: Hej :) Dziękuję :) dOgLoV napisał(a):tak do kolan bym weszła , kiedys na basenie sie poślizgnęłam i wpadłam pod wodę , normalnie tysiąc bąbelków w koło siebie widziałam , na szczęście brat był obok i mnie wyciągnął i od tego czasu na basen juz nie poszłam , mam złe wspomnienia i bezpieczniej czuję sie na lądzie heh No to w tym basenie, w którym robiłam młodemu zdjęcia, mogłabyś się popluskać :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 dOgLoV napisał(a):mam , ale ja sie boję wody :roll: ja trochę też,ale takiej gdzie nie mam dna pod nogami Quote
łamAga Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 magdabroy napisał(a): No to w tym basenie, w którym robiłam młodemu zdjęcia, mogłabyś się popluskać :evil_lol: musiała bym od kogoś dzieciaka pożyczyć żeby głupio nie wyglądać :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 A ja kocham wodę :loveu: W wodzie czuję się jak ryba :) W końcu to mój znak zodiaku ;) Quote
*Magda* Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 dOgLoV napisał(a):musiała bym od kogoś dzieciaka pożyczyć żeby głupio nie wyglądać :eviltong: Theosia bym ci pożyczyła, a sama poszłabym popływać ;) albo do jacuzzi :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 o taaak na jacuzzi tez bym miała ochotę:cool1: Quote
*Magda* Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 marta.k9080 napisał(a):o taaak na jacuzzi tez bym miała ochotę:cool1: To już postanowione: Aga bierze młodego, a my idziemy się relaksować ;) Quote
łamAga Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 magdabroy napisał(a):Theosia bym ci pożyczyła, a sama poszłabym popływać ;) albo do jacuzzi :loveu: cwaniara :eviltong: ja bym sie do sauny przeszła :loveu: Quote
*Magda* Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 dOgLoV napisał(a):cwaniara :eviltong: ja bym sie do sauny przeszła :loveu: Sauny na tym basenie nie ma :shake: Ale w Holandii, gdzie kiedyś jeździliśmy jest parowa i żarowa do wyboru :multi: Quote
łamAga Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 magdabroy napisał(a):Sauny na tym basenie nie ma :shake: Ale w Holandii, gdzie kiedyś jeździliśmy jest parowa i żarowa do wyboru :multi: u nas w mieście tez nie ma ale niedaleko jest , moze kiedys sie wybiorę :lol: Quote
vege* Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Ale fajne zdjęcia basenowe :) Ja się wody nie boję, ale jej nie lubię :lol: tzn na basen chodzić nie lubię bo mi niedobrze od chloru, oczy mi łzawią, fuj. Na zawody kiedyś chodziłam, nawet kilka razy 1 miejsce miałam :evil_lol:, ale to nie dla mnie, beznadziejne jest takie ściganie się. Na basenie ostatni raz chyba w wieku 15 lat byłam :lol: Quote
agaga21 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9193.jpg na tym zdjęciu tora ma minę jak moja lucyna. mina pt. "zbity piesek". lucyna takie robi gdy jest nie dostatecznie wygłaskana lub gdy któryś kot się na niej kładzie:diabloti: Quote
Ty$ka Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Hej :) A u mnie z basenem jest tak: lubię sobie zjeżdżać z różnego rodzaju zjeżdżalni, ale do wody i tak mam uraz. :cool3: Raz omal brata nie utopiłam (nie wnikajcie :diabloti:), raz ja ledwo uszłam z życiem, pomijając fakt, że jestem krnąbrna na naukę pływania i chyba nigdy nie nauczę się pływać :eviltong: Przez dwa tygodnie podczas obozu sportowego (gdzie mieliśmy codziennie min., godzinę basenu) mój trener i trenerka chcieli nauczyć mnie pływać - i tak mnie nauczyli, że nadal nie umiem :diabloti: Quote
łamAga Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 byłam pewna ze sie dzisiaj już tutaj witałam :oops::diabloti: Quote
Oscar Patric Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 też mam strach jeżeli chodzi o basen,ale do sauny i jakizzi już nie,czesto chodze,jak mam czas Theoś cudownie wygląda w różowej piżamce:loveu: Quote
angineuuka Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 dOgLoV napisał(a):byłam pewna ze sie dzisiaj już tutaj witałam :oops::diabloti: taki wał :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Angi napisał(a):taki wał :evil_lol: zdarza się :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 Dobry wieczór :) Aga, na jakim świecie Ty żyjesz :diabloti: Quote
łamAga Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 magdabroy napisał(a):Dobry wieczór :) Aga, na jakim świecie Ty żyjesz :diabloti: ostatnio mam wrażenie ze na Marsie :diabloti: dzisiaj sie przeprowadzałam do mamy na tydzien wiec jakos tak nie mogłam sie na niczym skoncentrować w pisaniu na dogo :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 dOgLoV napisał(a): dzisiaj sie przeprowadzałam do mamy na tydzien wiec jakos tak nie mogłam sie na niczym skoncentrować w pisaniu na dogo :eviltong: ???? Poproszę PW ;) Quote
łamAga Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 magdabroy napisał(a):???? Poproszę PW ;) prosze bardzo ;) Quote
Recommended Posts