vege* Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 justysiek napisał(a):już się doczekać nie mogę:) obym tylko dotrwała, bo momentami bo masakra jak mnie boli. Życzę, żeby wszystko było dobrze :) magdabroy napisał(a):W końcu to jej galeria ;) Rośnie, rośnie :) Niedługo będzie już biegał po domu z Torką :) Quote
łamAga Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 magdabroy napisał(a):No właśnie się zastanawiałam czy to mój laptop takie ładne kolorki pokazuje czy co :hmmmm: Ale to chyba na tle tej zamarzniętej trawy tak ładie jej się kolor uwydatnił :) :loveu: wyglada jak bys ją samą marchewką karmiła :loveu: Quote
*Magda* Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 vege* napisał(a): Niedługo będzie już biegał po domu z Torką :) Już próbuje dupkę podnosić do raczkowania, więc to niedaleka przyszłość :roll: dOgLoV napisał(a):wyglada jak bys ją samą marchewką karmiła :loveu: Marchewki mało dostaje :eviltong: Quote
vege* Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 magdabroy napisał(a):Już próbuje dupkę podnosić do raczkowania, więc to niedaleka przyszłość :roll: Ale będziesz miała wesoło :evil_lol: Ja zaczęłam biegać po mieszkaniu z psem jak miałam chyba 12 mies a gadałam jak najęta w wieku 10 :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Torcia jest śliczna :loveu: Takie ONy lubię :loveu: A pogoda faktycznie udana, u nas tak było rano i gdy sobie planowałam spacer popołudniowy aż nie mogłam się na niego doczekać. Taaa, o 14 zaczęło sypać i nie przestało do tej pory :( Quote
agaga21 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 magda, ciesz się stacjonarnym dzieckiem. niedługo za tym zatęsknisz! Quote
justysiek Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 magdabroy napisał(a):W końcu to jej galeria ;) Rośnie, rośnie :) Dotrwasz ;) I Ty i dzidziuś :loveu: oby, bo daje mi nieźle w kość:evil_lol: vege - dzieki, mam nadzieje, że będzie ok:) Quote
Guest wolfheart Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9138.jpg :loveu::loveu::loveu: faktycznie piękne kolorki ma Torka na tych fotkach no i Theoś uroczy jak zawsze:p Quote
łamAga Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 [quote name='agaga21']magda, ciesz się stacjonarnym dzieckiem. niedługo za tym zatęsknisz! :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: śnieżne i białe dzień dobry ;) Quote
*Magda* Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 [quote name='Ty$ka']Torcia jest śliczna :loveu: Takie ONy lubię :loveu: A pogoda faktycznie udana, u nas tak było rano i gdy sobie planowałam spacer popołudniowy aż nie mogłam się na niego doczekać. Taaa, o 14 zaczęło sypać i nie przestało do tej pory :( Dziękuję :) Rozmawiałam dziś z bratową i też mówiła, że była piękna pogoda i szykowała się z córeczką na spacer ;) Zanim się ubrały, to tak sypnęło śniegiem, że nigdzie nie poszły :D [quote name='agaga21']magda, ciesz się stacjonarnym dzieckiem. niedługo za tym zatęsknisz! Domyślam się :D [quote name='marta.k9080']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9138.jpg :loveu::loveu::loveu: faktycznie piękne kolorki ma Torka na tych fotkach no i Theoś uroczy jak zawsze:p Dziękuję :) [quote name='dOgLoV']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: śnieżne i białe dzień dobry ;) Ty się nie śmiej, bo Ciebie też to czeka w przyszłości :eviltong: Dzień dobry :) Wczoraj Theoś przewrócił się z brzuszka na plecy :multi: Dziś to powtórzył :) Więc mamy nową umiejętność :) Quote
łamAga Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 magdabroy napisał(a): Ty się nie śmiej, bo Ciebie też to czeka w przyszłości :eviltong: Wczoraj Theoś przewrócił się z brzuszka na plecy :multi: Dziś to powtórzył :) Więc mamy nową umiejętność :) Oj tam oj tam :eviltong: oooo brawo Theoś :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 Jak młody pójdzie spać, to kolejna porcja fotek ;) Quote
łamAga Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 magdabroy napisał(a):Jak młody pójdzie spać, to kolejna porcja fotek ;) super :laola: Quote
*Magda* Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 A na koniec Theodorek z kuzynką Michalinką :loveu: Quote
Jean Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Ale Teoś to już duży chłopczyk :) Słodziak przeuroczy ! Quote
łamAga Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Torka pięknie wygląda na tle tej zmarzniętej trawy :loveu::loveu::loveu::loveu: a Lumpek jak na kota przystało lokuje sie na ciepłych parapetach wyglądajac na zimne podwórko :loveu: Bawiłyście sie lepiej przy tej sesji niz dziacieki :eviltong: dwa małe słodziaki :loveu: Quote
agaga21 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 faktycznie piękne zdjęcia torci na tej srebrzystej trawce! o rany...ja chyba pokochałam koty:-o http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9055.jpg :loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 [quote name='Jean']Ale Teoś to już duży chłopczyk :) Słodziak przeuroczy ! Dzięki :) [quote name='dOgLoV']Torka pięknie wygląda na tle tej zmarzniętej trawy :loveu::loveu::loveu::loveu: a Lumpek jak na kota przystało lokuje sie na ciepłych parapetach wyglądajac na zimne podwórko :loveu: Bawiłyście sie lepiej przy tej sesji niz dziacieki :eviltong: dwa małe słodziaki :loveu: :loveu: Miałyśmy ubaw, bo Michasia za wszelką cenę chciała nam pokazać gdzie Theoś ma oko :D [quote name='agaga21']faktycznie piękne zdjęcia torci na tej srebrzystej trawce! o rany...ja chyba pokochałam koty:-o http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9055.jpg :loveu::loveu: Dzięki :) Pokochałaś je w dniu, w którym wzięłaś Salmę i Anisa ;) Tylko wtedy o tym nie wiedziałaś :D Quote
agaga21 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 magdabroy napisał(a): Pokochałaś je w dniu, w którym wzięłaś Salmę i Anisa ;) Tylko wtedy o tym nie wiedziałaś :D chyba tak. ostatnio to do mnie dociera. Quote
angineuuka Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_2495.jpg :loveu: Quote
Recommended Posts