*Magda* Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 kalyna napisał(a):szczerze.. to ja dużo gadam do siebie, do psów tez ciągle coś nawijam, a w szczególności jak jestem z nimi sama.. ale kurcze do kwiatków? nieee to juz wyższa szkoła jazdy :lol: Moja mama zawsze rozmawiała z kwiatkami ;) Ona to miała piękne okazy :loveu: Quote
panbazyl Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 jak fajnie, ze są na tym swiecie ludzie co gadają sami do siebie - nie jestem sama :) choć często gadam do komputera - ale mu nawciskam wtedy, aż mi go szkoda.... Quote
bira Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Magda, ale młody rośnie :-) Niesamowicie :-) I strasznie do ojca jest podobny :-) Dawno nie zaglądałam, bo u mojej mamy net chodzi tak, że odpuszczam sobie po 15 minutach. Ale już jerstem u siebie, więc odwiedzam :-) Quote
Ptysiak Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 A gdzie fotki na dobranoc?? :mad::( [quote name='panbazyl']jak fajnie, ze są na tym swiecie ludzie co gadają sami do siebie - nie jestem sama :smile: choć często gadam do komputera - ale mu nawciskam wtedy, aż mi go szkoda.... Jakbym widziała mojego męża :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 panbazyl napisał(a):jak fajnie, ze są na tym swiecie ludzie co gadają sami do siebie - nie jestem sama :) choć często gadam do komputera - ale mu nawciskam wtedy, aż mi go szkoda.... Do kompa jeszcze mi się nie zdażyło gadać :shake: Ale wszystko przede mną :evil_lol: Ptysiak napisał(a):A gdzie fotki na dobranoc?? :mad::( Jakbym widziała mojego męża :evil_lol: Nie mam fotek :( Muszę jakieś zrobić, ale mam lenia :eviltong: Nagraj Sebka jak gada do komputera :diabloti: bira napisał(a):Magda, ale młody rośnie :-) Niesamowicie :-) I strasznie do ojca jest podobny :-) Dawno nie zaglądałam, bo u mojej mamy net chodzi tak, że odpuszczam sobie po 15 minutach. Ale już jerstem u siebie, więc odwiedzam :-) Rośnie, rośnie :loveu: No i Bogdan się nie wyprze, że to jego dziecko, to fakt :evil_lol: Ale jaki chodzi dumny jak ktoś powie, że podobny do taty ;) No to masz troszkę nadrabiania teraz :roll: Nie zazdroszczę :shake: A tak wogóle, to dzień dobry wszystkim ;) Quote
łamAga Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Dzień dobry ;) Ja czesto mówie sama do siebie wiec chyba jestem najbardziej nienormalna z was wszystkich :evil_lol: Quote
kalyna Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 magdabroy napisał(a):Do kompa jeszcze mi się nie zdażyło gadać :shake: Ale wszystko przede mną :evil_lol: nigdy nie gadałaś do kompa? :mdleje: ja już chyba cały zakres słów użyłam w mowie do niego :diabloti: od wulgarnych, obrażalskich, po milutkich i proszących :diabloti: Quote
Ada_Mirra Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 witamy :D Ty$ka jakie gaduły? ja miałam zaledwie dwie storny do nadrobienia :D Quote
panbazyl Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 a witam i ja :) no wiecie - musicie koniecznie zacząć gadać do kompa - to wspaniała terapia antystresowa Quote
*Magda* Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 dOgLoV napisał(a):Dzień dobry ;) Ja czesto mówie sama do siebie wiec chyba jestem najbardziej nienormalna z was wszystkich :evil_lol: Hej :) Nasza nienormalna dogomaniaczka :evil_lol::eviltong: kalyna napisał(a):nigdy nie gadałaś do kompa? :mdleje: ja już chyba cały zakres słów użyłam w mowie do niego :diabloti: od wulgarnych, obrażalskich, po milutkich i proszących :diabloti: Jak mnie kiedyś zdenerwuje, to może go wyzwę :evil_lol: Ty$ka napisał(a):Dzień dobry! Jakie tu gaduły :D Gaduły :crazyeye: Do Ciebie mi daleko :eviltong: Ada_Mirra napisał(a):witamy :D Ty$ka jakie gaduły? ja miałam zaledwie dwie storny do nadrobienia :D Tylko 2?? Muszę to zmienić :diabloti: panbazyl napisał(a):a witam i ja :) no wiecie - musicie koniecznie zacząć gadać do kompa - to wspaniała terapia antystresowa Witam :) Kiedyś spróbuję ;) Quote
panbazyl Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 na razie znikam z neta - więc gadajcie sobie same a ja pogadam potem ;) Quote
łamAga Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 magdabroy napisał(a):Hej :) Nasza nienormalna dogomaniaczka :evil_lol::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaga21 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 kilka dni mnie praktycznie nie było i mam tyyyle nadrabiania, że nie wiem kiedy to zrobię... tymczasem pozdrawiam i miłego weekendu życzę :) Quote
Ty$ka Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Magda, pocieszę Cię - masz coraz bliżej do morusowej galerii :lol: Niestety :P Quote
*Magda* Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 agaga21 napisał(a):kilka dni mnie praktycznie nie było i mam tyyyle nadrabiania, że nie wiem kiedy to zrobię... tymczasem pozdrawiam i miłego weekendu życzę :) Wierzę, że dasz radę ;) Ty$ka napisał(a):Magda, pocieszę Cię - masz coraz bliżej do morusowej galerii :lol: Niestety :P Oj nie Kochana, do Ciebie mi jeszcze duuuuuuuuuuuużo brakuje :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Innych zdjęć nie mam, więc jesteście skazani na oglądanie mojego syna :eviltong: Theoś gada do ściany :D Quote
*Magda* Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Następne foty chyba będą już psie :oops: Quote
Ty$ka Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Świetny ten wyrok :loveu: :D Theoś jest ogromnym słodziakiem. I te jego minki :loveu: Faktycznie przy Basi jest łysolkiem :P Quote
łamAga Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Kocham psy ale dzieci chyba bardziej :loveu::loveu::loveu::loveu: wiec jak dla mnie to moze byc wiecej Theosia :loveu::loveu::loveu::loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7438.jpg tutaj jest wykapany Bogdan ( tzn z pełnego wytrysku ) :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='Ty$ka']Świetny ten wyrok :loveu: :D Theoś jest ogromnym słodziakiem. I te jego minki :loveu: Faktycznie przy Basi jest łysolkiem :P Dzięki :) Ale już mu ładnie włoski rosną, a że blond, to tak się nie rzucają w oczy ;) Na tym zdjęciu ładnie widać, że włoski ma http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7436.jpg [quote name='dOgLoV']Kocham psy ale dzieci chyba bardziej :loveu::loveu::loveu::loveu: wiec jak dla mnie to moze byc wiecej Theosia :loveu::loveu::loveu::loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7438.jpg tutaj jest wykapany Bogdan ( tzn z pełnego wytrysku ) :eviltong: Muszę zrobić nowe Theosiowe foty ;) Dzięki :) Jakbym słyszała mojego brata ;) On też twierdzi, że Lilianka jest z pełnego wytrysku :evil_lol: Quote
agaga21 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7396.jpg tu wygląda jakby już obmyślał jakiś plan...jakby tu dopiec rodzicom w przyszłości ;) Quote
*Magda* Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='agaga21']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7396.jpg tu wygląda jakby już obmyślał jakiś plan...jakby tu dopiec rodzicom w przyszłości ;) Pewnie już go obmyślił :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Dzień dobry Madziu :) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7438.jpg jak miło znowu na dzień dobry Teoś :loveu: Co do nagrania, postaram się kiedyś ukradkiem nagrać :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Dzień dobry:) Ja może do komputera nie gadam ale za to mój brat często ze swoim samochodem rozmawia :lol: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7436.jpg :loveu::loveu::loveu: Czekam na zdjęcia futerek:) Quote
Recommended Posts