:: FiGa :: Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Witamy :loveu: Ja moge tak cierpiec nawet codziennie :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7396.jpg Teos :loveu: Quote
*Magda* Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 [quote name='Ptysiak']Dzień dobry Madziu :) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7438.jpg jak miło znowu na dzień dobry Teoś :loveu: Co do nagrania, postaram się kiedyś ukradkiem nagrać :evil_lol: Dzień dobry Iza :) :loveu: [quote name='Klaudia&Aza']Dzień dobry:) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7436.jpg :loveu::loveu::loveu: Czekam na zdjęcia futerek:) Dzień dobry :) :loveu: To se jeszcze poczekasz :diabloti: [quote name='dagaa111']witam się i miłego dnia życzę :) Dziękuję i wzajemnie ;) [quote name='dOgLoV']dzień dobry bardzo :lol: Cześć Aga :) [quote name=':: FiGa ::']Witamy :loveu: Ja moge tak cierpiec nawet codziennie :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7396.jpg Teos :loveu: Siema Sylwia :) To przykro mi bardzo, bo codziennie nie będę Cię tak dręczyć :shake::eviltong: [quote name='Ty$ka']Dobryyy :) Udanego weekendu. Dobry, dobry :) Tobie również ;) Quote
phase Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Jak Wy u nas jesteście to my do Was zawitamy na kawkę, ale chyba częściej będziemy wpadać. :) Widzę , że rodzinka się powiększyła - gratuluję cudnego chłopczyka. :) Można się zakochać. :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7423.jpg Quote
*Magda* Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 [quote name='phase']Jak Wy u nas jesteście to my do Was zawitamy na kawkę, ale chyba częściej będziemy wpadać. :) Widzę , że rodzinka się powiększyła - gratuluję cudnego chłopczyka. :) Można się zakochać. :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7423.jpg To już postawiłam wodę na kawę ;) Zaraz zaparzę i się napijemy :) Dziękuję :) Ja już się dawno zakochałam :loveu: Quote
phase Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 magdabroy napisał(a):To już postawiłam wodę na kawę ;) Zaraz zaparzę i się Ja już się dawno zakochałam :loveu: Oczywiście biorę ze sobą naleśniki. :evil_lol: Nie dziwię się. :) Quote
*Magda* Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 phase napisał(a):Oczywiście biorę ze sobą naleśniki. :evil_lol: Nie dziwię się. :) A myślałam, że już wszystkie zjadłaś :hmmmm: Quote
Ada_Mirra Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 skazani?! ja bym Go najchętniej cały czas ogladała a potem.. schrupała :loveu: pozdrawiamy ;D jaka pogoda u Was? Quote
*Magda* Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 unikatowydiament napisał(a):dzień dobry:) Dobry wieczór :) Ada_Mirra napisał(a):skazani?! ja bym Go najchętniej cały czas ogladała a potem.. schrupała :loveu: pozdrawiamy ;D jaka pogoda u Was? Mojego Theosia chcesz mi zjeść :placz: Dziś było (jest) słonecznie, ale nie za ciepło 22-25 stopni ;) Już chyba upałów nie będzie :shake: Lato się skończyło :( Quote
łamAga Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 U nas nie padało było chloadno ale przyjemnie sie siedziało na dworze ;) Magda ma racje lato juz sie skonczyło :roll: Quote
*Magda* Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 dOgLoV napisał(a):Magda ma racje lato juz sie skonczyło :roll: Teraz trzeba czekać na zimę i śnieeeeeeeeeeeeeeeeeeg :multi: Quote
Klaudia&Aza Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 magdabroy napisał(a):To se jeszcze poczekasz :diabloti: Mam nadzieję że niezbyt długo :evil_lol: Quote
phase Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 magdabroy napisał(a):A myślałam, że już wszystkie zjadłaś :hmmmm: Coś tam jeszcze zostało. :) Miłej nocki życzę, bo już nie będzie mnie online.:) Quote
*Magda* Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Mam nadzieję że niezbyt długo :evil_lol: Tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą jak długo :diabloti: P.S. Jutro powinno coś być, choć nie obiecuję ;) Quote
*Magda* Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 phase napisał(a): Miłej nocki życzę, bo już nie będzie mnie online.:) Dziękuję :) Dobranoc ;) Quote
Izabela124. Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 U mnie też było ciepło, ale chwilami padało :( Quote
łamAga Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 magdabroy napisał(a):Teraz trzeba czekać na zimę i śnieeeeeeeeeeeeeeeeeeg :multi: Taaaaak śnieg :multi: dużo sniegu :multi: Quote
Klaudia&Aza Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 magdabroy napisał(a):Tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą jak długo :diabloti: P.S. Jutro powinno coś być, choć nie obiecuję ;) No to czekam z niecierpliwością:) dOgLoV napisał(a):Taaaaak śnieg :multi: dużo sniegu :multi: Ja śnieg lubię ale bez przesady:lol: no ale w sumie na łyżwach to bym pojeździła:loveu: Quote
*Magda* Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 dOgLoV napisał(a):Taaaaak śnieg :multi: dużo sniegu :multi: I śnieżne foty :) Klaudia&Aza napisał(a):Ja śnieg lubię ale bez przesady:lol: no ale w sumie na łyżwach to bym pojeździła:loveu: Ja też, bo w ostatnim sezonie nie jeździłam :shake: W tym roku trzeba nadrobić zaległości :) Quote
łamAga Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Klaudia&Aza napisał(a): Ja śnieg lubię ale bez przesady:lol: no ale w sumie na łyżwach to bym pojeździła:loveu: Ja uwielbiam duzooooo sniegu , zaraz poszukam zdjec co mielismy sniegu po kolana i sie z psami gonilismy :evil_lol: bSebastian pare razy zarył twarza w śnieg bo ubiec nie szło :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 magdabroy napisał(a):Ja też, bo w ostatnim sezonie nie jeździłam :shake: W tym roku trzeba nadrobić zaległości :) No koniecznie, no ewentualnie jeszcze teraz jesienią możesz się na rolki wybrać ;) dOgLoV napisał(a):Ja uwielbiam duzooooo sniegu , zaraz poszukam zdjec co mielismy sniegu po kolana i sie z psami gonilismy :evil_lol: bSebastian pare razy zarył twarza w śnieg bo ubiec nie szło :evil_lol: Te ślizgawki na drogach zimą też lubisz?:evil_lol: Takie zabawy są najlepsze, też zawsze z psami po śniegu się ganiam...ach no, aż mi się zimy zachciało :lol: Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Ja też jestem zimnolubna oraz śniegolubna :lol: Nie na darmo wołają na mnie eskimos :P Quote
Recommended Posts