*Magda* Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):No koniecznie, no ewentualnie jeszcze teraz jesienią możesz się na rolki wybrać ;) Nie mam rolek :shake: Quote
łamAga Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Klaudia&Aza napisał(a): Te ślizgawki na drogach zimą też lubisz?:evil_lol: Takie zabawy są najlepsze, też zawsze z psami po śniegu się ganiam...ach no, aż mi się zimy zachciało :lol: Nie mam prawa jazdy wiec slizgawki na drogach mnie nie dotyczą :evil_lol: ja sie tak napaliłam na śnieg ze zaraz u mnie w galerii będą sniezne zdjecia :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 dOgLoV napisał(a):ja sie tak napaliłam na śnieg ze zaraz u mnie w galerii będą sniezne zdjecia :evil_lol: No to się zrobi zimowo :multi: Quote
Klaudia&Aza Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 [quote name='magdabroy']Nie mam rolek :shake: A to szkoda, bo z rolkami to bardzo fajna sprawa jest ;) [quote name='dOgLoV']Nie mam prawa jazdy wiec slizgawki na drogach mnie nie dotyczą :evil_lol: ja sie tak napaliłam na śnieg ze zaraz u mnie w galerii będą sniezne zdjecia :evil_lol: Raczej chodziło mi o ślizgawki na chodnikach, mój błąd - źle napisałam :splat::evil_lol: Prawa jazdy też nie mam i jakoś nie szczególnie mi się śpieszy aby je mieć :lol: Haha dobrze że tylko na śnieg :diabloti: To lecę do ciebie nacieszyć oczy śniegiem:lol: Quote
łamAga Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 [quote name='Klaudia&Aza'] Raczej chodziło mi o ślizgawki na chodnikach, mój błąd - źle napisałam :splat::evil_lol: Prawa jazdy też nie mam i jakoś nie szczególnie mi się śpieszy aby je mieć :lol: Haha dobrze że tylko na śnieg :diabloti: To lecę do ciebie nacieszyć oczy śniegiem:lol: aaa to mi tak bardzo nie przeszkadza , glany na nogi i jechane :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 dOgLoV napisał(a):aaa to mi tak bardzo nie przeszkadza , glany na nogi i jechane :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A to Ty taka cwana jesteś a ja się muszę męczyć w tych nędznych kozaczkach :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):A to Ty taka cwana jesteś a ja się muszę męczyć w tych nędznych kozaczkach :evil_lol: Polecam zmienic kozaczki na glany :evil_lol: maja fajną przyczepnośc i ładnych pare lat Ci wytrzymaja jak nie kilkanaście :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):A to Ty taka cwana jesteś a ja się muszę męczyć w tych nędznych kozaczkach :evil_lol: Kup glany :eviltong: Quote
Klaudia&Aza Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 dOgLoV napisał(a):Polecam zmienic kozaczki na glany :evil_lol: maja fajną przyczepnośc i ładnych pare lat Ci wytrzymaja jak nie kilkanaście :evil_lol: magdabroy napisał(a):Kup glany :eviltong: Chyba najwyższy czas :lol: I skończy się obijanie tyłeczka na chodnikach :sweetCyb::D Quote
kalyna Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 dOgLoV napisał(a):Polecam zmienic kozaczki na glany :evil_lol: maja fajną przyczepnośc i ładnych pare lat Ci wytrzymaja jak nie kilkanaście :evil_lol: popieram w 100% ;) gdybym znalazła glany, takie jakie mi się podobają to z miejsca kupiłabym je.... a tak to mam kozaczki albo jakieś pseudo trapery... :roll: Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 dOgLoV napisał(a):Polecam zmienic kozaczki na glany :evil_lol: maja fajną przyczepnośc i ładnych pare lat Ci wytrzymaja jak nie kilkanaście :evil_lol: Racja :diabloti: A im starsze tym fajniejsze się robią :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Chyba najwyższy czas :lol: I skończy się obijanie tyłeczka na chodnikach :sweetCyb::D dokładnie ! :evil_lol: kalyna napisał(a):popieram w 100% ;) gdybym znalazła glany, takie jakie mi się podobają to z miejsca kupiłabym je.... a tak to mam kozaczki albo jakieś pseudo trapery... :roll: teraz juz masz glany jakie tylko chcesz , kolory różne a i w kwiatki dostaniesz ;) Quote
kalyna Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 dOgLoV napisał(a): teraz juz masz glany jakie tylko chcesz , kolory różne a i w kwiatki dostaniesz ;) no ja właśnie szukam takich, jakie kiedyś miałam.... ale w tej rozbieżności, gdzieś się zagubiły te stare, dobre glany.. już wiele razy szukałam i coś mi nie pasowało.... Quote
łamAga Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Dzień dobry ;) [quote name='kalyna']no ja właśnie szukam takich, jakie kiedyś miałam.... ale w tej rozbieżności, gdzieś się zagubiły te stare, dobre glany.. już wiele razy szukałam i coś mi nie pasowało.... Mi sie najbardziej z tej firmy podobają http://www.eobuwie.com.pl/pol_m_KMM-4065.html?gclid=CKbF7rO5lrICFQZI3godZQMAfA miałam te http://www.eobuwie.com.pl/product-pol-20704-Glany-KMM-020s.html i byłam mega zadowolona ;) Quote
*Magda* Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 ania90 napisał(a):dzien dobry :) dOgLoV napisał(a):Dzień dobry ;) Doberek :) Quote
Oscar Patric Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 dzień dobry:) ale świetne glany,mi osobiście podobają się albo czarne,albo niebieskie:loveu: Quote
Karro Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Cześć! Ile Teoś juz ma? Bo straciłam rachubę ;) Podrawiamy :) Quote
*Magda* Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 [quote name='unikatowydiament']dzień dobry:) ale świetne glany,mi osobiście podobają się albo czarne,albo niebieskie:loveu: [quote name='Ty$ka']Dzień dobry :) [quote name='Klaudia&Aza']Dzieńdoberek:) Dzień dobry :) [quote name='understandme']Cześć! Ile Teoś juz ma? Bo straciłam rachubę ;) Podrawiamy :) Cześć :) Dziś Theoś ma 8 tygodni :) A teraz obiecane zdjęcia ;) Quote
*Magda* Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 To tyle ;) Theosia dziś nie zobaczycie :eviltong: Quote
Izabela124. Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7457.jpg przyczajony tygrys :D Quote
Ada_Mirra Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 tak zdem Theosia :evil_lol: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7453.jpg biegnij Torcia biejnij! :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7497.jpg prażymy się na słoneczku :loveu: pozdrawiaaamy :D Quote
łamAga Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 zwierzyniec :multi::multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu::loveu: ale że jak to nie zobaczymy ?? :question: Quote
Recommended Posts