Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):

Te ślizgawki na drogach zimą też lubisz?:evil_lol: Takie zabawy są najlepsze, też zawsze z psami po śniegu się ganiam...ach no, aż mi się zimy zachciało :lol:

Nie mam prawa jazdy wiec slizgawki na drogach mnie nie dotyczą :evil_lol:

ja sie tak napaliłam na śnieg ze zaraz u mnie w galerii będą sniezne zdjecia :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Nie mam rolek :shake:
A to szkoda, bo z rolkami to bardzo fajna sprawa jest ;)
[quote name='dOgLoV']Nie mam prawa jazdy wiec slizgawki na drogach mnie nie dotyczą :evil_lol:

ja sie tak napaliłam na śnieg ze zaraz u mnie w galerii będą sniezne zdjecia :evil_lol:
Raczej chodziło mi o ślizgawki na chodnikach, mój błąd - źle napisałam :splat::evil_lol: Prawa jazdy też nie mam i jakoś nie szczególnie mi się śpieszy aby je mieć :lol:

Haha dobrze że tylko na śnieg :diabloti: To lecę do ciebie nacieszyć oczy śniegiem:lol:

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']

Raczej chodziło mi o ślizgawki na chodnikach, mój błąd - źle napisałam :splat::evil_lol: Prawa jazdy też nie mam i jakoś nie szczególnie mi się śpieszy aby je mieć :lol:

Haha dobrze że tylko na śnieg :diabloti: To lecę do ciebie nacieszyć oczy śniegiem:lol:

aaa to mi tak bardzo nie przeszkadza , glany na nogi i jechane :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
aaa to mi tak bardzo nie przeszkadza , glany na nogi i jechane :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A to Ty taka cwana jesteś a ja się muszę męczyć w tych nędznych kozaczkach :evil_lol:

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
A to Ty taka cwana jesteś a ja się muszę męczyć w tych nędznych kozaczkach :evil_lol:

Polecam zmienic kozaczki na glany :evil_lol: maja fajną przyczepnośc i ładnych pare lat Ci wytrzymaja jak nie kilkanaście :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Polecam zmienic kozaczki na glany :evil_lol: maja fajną przyczepnośc i ładnych pare lat Ci wytrzymaja jak nie kilkanaście :evil_lol:

magdabroy napisał(a):
Kup glany :eviltong:

Chyba najwyższy czas :lol: I skończy się obijanie tyłeczka na chodnikach :sweetCyb::D

Posted

dOgLoV napisał(a):

popieram w 100% ;)
gdybym znalazła glany, takie jakie mi się podobają to z miejsca kupiłabym je.... a tak to mam kozaczki albo jakieś pseudo trapery... :roll:

Posted

dOgLoV napisał(a):

Racja :diabloti: A im starsze tym fajniejsze się robią :evil_lol:

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
Chyba najwyższy czas :lol: I skończy się obijanie tyłeczka na chodnikach :sweetCyb::D

dokładnie ! :evil_lol:

kalyna napisał(a):
popieram w 100% ;)
gdybym znalazła glany, takie jakie mi się podobają to z miejsca kupiłabym je.... a tak to mam kozaczki albo jakieś pseudo trapery... :roll:

teraz juz masz glany jakie tylko chcesz , kolory różne a i w kwiatki dostaniesz ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):

teraz juz masz glany jakie tylko chcesz , kolory różne a i w kwiatki dostaniesz ;)

no ja właśnie szukam takich, jakie kiedyś miałam....
ale w tej rozbieżności, gdzieś się zagubiły te stare, dobre glany..

już wiele razy szukałam i coś mi nie pasowało....

Posted

Dzień dobry ;)

[quote name='kalyna']no ja właśnie szukam takich, jakie kiedyś miałam....
ale w tej rozbieżności, gdzieś się zagubiły te stare, dobre glany..

już wiele razy szukałam i coś mi nie pasowało....

Mi sie najbardziej z tej firmy podobają http://www.eobuwie.com.pl/pol_m_KMM-4065.html?gclid=CKbF7rO5lrICFQZI3godZQMAfA

miałam te http://www.eobuwie.com.pl/product-pol-20704-Glany-KMM-020s.html i byłam mega zadowolona ;)

Posted

[quote name='unikatowydiament']dzień dobry:)

ale świetne glany,mi osobiście podobają się albo czarne,albo niebieskie:loveu:

[quote name='Ty$ka']Dzień dobry :)

[quote name='Klaudia&Aza']Dzieńdoberek:)

Dzień dobry :)

[quote name='understandme']Cześć!
Ile Teoś juz ma? Bo straciłam rachubę ;)
Podrawiamy :)

Cześć :)
Dziś Theoś ma 8 tygodni :)

A teraz obiecane zdjęcia ;)