Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='unikatowydiament']doberek :)

Dobry wieczór :)

[quote name=':: FiGa ::']Bo Kochana, ilez mozna spac :evil_lol:

Całe życie :diabloti:

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry Madziu :)

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7377.jpg :loveu: jeszcze trochę pooglądam Teosia i mi samej się zachce bez namowy Sebka :evil_lol:

Dobry wieczór Iza :)

To ile fotek jeszcze mam wrzucić, żebyś wzięła się za robotę? :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Dobry wieczór Iza :)

To ile fotek jeszcze mam wrzucić, żebyś wzięła się za robotę? :evil_lol:

:evil_lol:
Tak z 5 stron Teosia i drugie tyle Teosia z Tobą i Torką :evil_lol:
A tak poważnie to sama nie wiem, bo chciałabym jak patrzę na Teosia np. a z drugiej strony to chyba jestem już zbyt leniwa :)

Posted

Ptysiak napisał(a):
:evil_lol:
Tak z 5 stron Teosia i drugie tyle Teosia z Tobą i Torką :evil_lol:
A tak poważnie to sama nie wiem, bo chciałabym jak patrzę na Teosia np. a z drugiej strony to chyba jestem już zbyt leniwa :)

E tam, leniwa ;) Z takim maleństwem w domu, odrazu byś nabrała wigoru i powera :lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
E tam, leniwa ;) Z takim maleństwem w domu, odrazu byś nabrała wigoru i powera :lol:

Ja teraz już z czasem nie wyrabiam i potem mnie na dogo ścigają a co dopiero z dzidziusiem jeszcze :evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Ja teraz już z czasem nie wyrabiam i potem mnie na dogo ścigają a co dopiero z dzidziusiem jeszcze :evil_lol:

Byłabyś na dogo tak jak ja ;) Tylko jak Theoś śpi :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Byłabyś na dogo tak jak ja ;) Tylko jak Theoś śpi :evil_lol:

Jakby te moje wdało się w poprzednią dwójkę to jeszcze połowa biedy bo do 2 miesięcy spałoby całą noc z przerwami co 4 godziny na jedzenie. I to samo w dzień :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Do 7:30 to i tak dobry wynik :evil_lol:

Dokładnie , to nie 4rta ani 5ta :evil_lol:

[quote name=':: FiGa ::']Bo Kochana, ilez mozna spac :evil_lol:

Oj można można , ja dzisiaj byłam mega zła ze musiałam wstac o 9tej ! :evil_lol: a jutro juz w ogóle mam wstac koło 7dmej bo trzeba szybko skoczyc z Qwendzia do weta , robic płot a pozniej do alergologa :roll:

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry Madziu :)

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7377.jpg :loveu: jeszcze trochę pooglądam Teosia i mi samej się zachce bez namowy Sebka :evil_lol:

Ja myslalam ze juz Ci sie zachciało :eviltong: miała bys wiecej czasu dla nas , nie chodzila bys do pracy i w ogole za duzo bys nie chodziła bo by Cie nogi bolały :evil_lol::eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ja myslalam ze juz Ci sie zachciało :eviltong: miała bys wiecej czasu dla nas , nie chodzila bys do pracy i w ogole za duzo bys nie chodziła bo by Cie nogi bolały :evil_lol::eviltong:

Albo by mnie wcale nie było :evil_lol: Bo ja w ciąży to ciągle gdzieś chciałam iść, jechać... w domu nie mogłam wysiedzieć a potem z wózkiem na okrągło spacery wymyślałam :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):

Mnie nogi nie bolały :)

Posted

dOgLoV napisał(a):
już widze w przyszłosci te sznurki chłopaków latających za nią :loveu:

Pomyśl, że wszystkie moje bratanice są w podobnym wieku (2 lata, 1,5 roku, 1 rok). Jak pójdą razem na imprezę (za kilkanaście lat), to się dopiero będzie działo :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Pomyśl, że wszystkie moje bratanice są w podobnym wieku (2 lata, 1,5 roku, 1 rok). Jak pójdą razem na imprezę (za kilkanaście lat), to się dopiero będzie działo :evil_lol:

Ojojoj wole nie myslec , ale spokojnie , Theoś pojdzie z nimi jako ochrona :evil_lol: