Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ada_Mirra']super foty ;D nadrabiania miałam ale dałam radę :)

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7385.jpg :loveu: On jest cudny :loveu: zazdroszczę takiegooo skarbu :D

a Torcia przy Teosiu tak słodko wygląda - "jeśtem malutki łowciareciek" :evil_lol:

Kiedyś też będziesz miała taki skarb ;)

:)

[quote name='Aleksandra95']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7398.jpg

jak pięknie.:)

No :loveu:

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry :)

Dobry wieczór :)

[quote name='Ty$ka']Doberek :)

Jakie fajne fotki :)

Jaka miłość pomiędzy Torą a Theosiem :loveu:

Dobry wieczór :)

Dzięki ;)

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):

Co do choroby lokomocyjnej to nie zazdroszczę też miałam z tym problem tylko, że mnie w samochodzie tak nie brało, najgorzej było w autobusie:roll:

Mnie kiedys tylko w autobusie brało , ale to tak porządnie ze kiedys jechałam ze siostra do kalisza ( około 25 km) to w połowie drogi musiałysmy wysiasc i oddałam obiad za przystanek :evil_lol: w samochodzie jak jade z tyłu to jest masakra , 5 min i jestem gotowa a z przodu jest lepiej ale po jezdzie na długą odległość mam dzien z głowy :shake: kupiłam sobie kiedys w biedronce :evil_lol: takie opaski uciskowe na nadgarstki przeciw chorobie lokomocyjnej i powiem wam ze jak je mam to sie czuje bardzo dobrze zero objawow choroby lookomocyjnej i Sebastian sie ze mnie smieje ze wczoraj zapomnialam założyć placebo i dlatego sie tak czułam :evil_lol: dzisiaj do rodziców już szlam pieszo , podziekowałam za jazdę autem :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
Zwłaszcza dla tatusia :evil_lol:

Dokładnie :evil_lol:

swietne te foteczki :loveu: i tym razem wszyscy sie załapali :loveu::loveu::loveu::loveu:( poza Tobą i Bogdanem :mad::eviltong:)

Posted

dOgLoV napisał(a):
swietne te foteczki :loveu: i tym razem wszyscy sie załapali :loveu::loveu::loveu::loveu:( poza Tobą i Bogdanem :mad::eviltong:)

A my tam do szczęścia nikomu nie potrzebni :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Też :eviltong: ale my nie jestesmy gorsi :evil_lol::eviltong:

Dziś akurat byłam wręcz niezbędna Theosiowi ;) Moje biedactwo sie troszkę rozchorowało :( i tylko w moich ramionach był troszkę spokojniejszy :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):
Dziś akurat byłam wręcz niezbędna Theosiowi ;) Moje biedactwo sie troszkę rozchorowało :( i tylko w moich ramionach był troszkę spokojniejszy :roll:

Buuuu :-( znowu kolka go męczyła ?? :roll:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Buuuu :-( znowu kolka go męczyła ?? :roll:

No :( Akurat kończył mleczko pić jak go dorwało i aż zwymiotował wszystko co wypił :(:( Dostał kropelki, przytuliłam, bujałam w ramionach i powoli się uspokoił ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
No :( Akurat kończył mleczko pić jak go dorwało i aż zwymiotował wszystko co wypił :(:( Dostał kropelki, przytuliłam, bujałam w ramionach i powoli się uspokoił ;)

Ojjj biedactwo :-( oby jak najrzadziej go dopadało :shake:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ojjj biedactwo :-( oby jak najrzadziej go dopadało :shake:

W tym tygodniu to już 4 raz :mdleje: Biedak miał takie akcję we wtorek, środę i czwartek. W piątek kupiłam krople i nic go nie bolało, wczoraj też nie. Śmiałam się, że krople są w domu, to już mu nic nie jest :D A dziś znowu :(
Oby tylko rzeczywiście skończyły się jak będzie miał te 3 miesiące :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):
W tym tygodniu to już 4 raz :mdleje: Biedak miał takie akcję we wtorek, środę i czwartek. W piątek kupiłam krople i nic go nie bolało, wczoraj też nie. Śmiałam się, że krople są w domu, to już mu nic nie jest :D A dziś znowu :(
Oby tylko rzeczywiście skończyły się jak będzie miał te 3 miesiące :roll:

skończą się na pewno ;)

kropelki masz , ciepły ręczniczek mu na brzuszku połóż i mu ulży :loveu: