Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hehe :D nie mam nic przeciwko, by pies czasem szczekał, ale tamten szczeka non stop. bez powodu. tzn ma powód- jest uwiązany na łańcuchu i nigdy nie jest z niego spuszczany...
a moja Etna to pies obronny :D ostatnio coś usłyszała, zerwała się, najpierw buczy, a potem poleciała pod drzwi i szczeka... nie przestała, póki nie podeszłam, otworzyłam drzwi, rozejrzała się i poszła spać :D

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Kocham dzieci :loveu: I lubie byc ciocia :loveu: :diabloti:
Wczoraj poszlam po jedna lale dla 4-letniej Kasi, TZ jest jej prawdziwym wujkiem, jedzie do PL jutro i wiesz.... "Wujek kupisz mi lalkeeeeeee?" :diabloti:... Wyszlam ze sklepu z 5 lalami, misiem i malym zestawem do pichcenia :loveu:

http://img802.imageshack.us/img802/2425/dsc0951j.jpg
Hahahaha kolejny pies nad ktorym zneca sie kot :evil_lol:

Zazdroszcze Ci tego ze TOrka plywa. Figowa jedynie wchodzi lapki zamoczyc :diabloti:

A wiesz, że ciocia ma zobowiązania (kupowanie prezentów, odwiedziny itp.)?? :evil_lol:

Lumpek się nie znęca nad Torą, on tylko pokazuje, że ma do mnie "pierwszeństwo" :diabloti:

A Marcel też "nie pływający"??

Posted

magdabroy napisał(a):
A wiesz, że ciocia ma zobowiązania (kupowanie prezentów, odwiedziny itp.)?? :evil_lol:

Lumpek się nie znęca nad Torą, on tylko pokazuje, że ma do mnie "pierwszeństwo" :diabloti:

A Marcel też "nie pływający"??
O ogladanie szczescia na pyszczku kiedy te prezenty dostaje aaaaa :loveu:

Szacun dla Tory ze grzecznie mu na to pozwala... no chyba ze kot to wymusil innymi sposobami :diabloti:

Marcel? :shock: Na 1m do wody sie zblizy... nie wiecej :evil_lol:

Posted

kalyna napisał(a):
ale widzę, że Lumpkowi trochę brzuszek urósł.. :)

Jak zabrałam Lumpka ze schroniska to ważył 3,5kg, u mnie przytył do 5kg i bardzo długo tą wagę utrzymywał. A jakieś pól roku temu przytył do 5,6kg

Posted

magdabroy napisał(a):
Jak zabrałam Lumpka ze schroniska to ważył 3,5kg, u mnie przytył do 5kg i bardzo długo tą wagę utrzymywał. A jakieś pól roku temu przytył do 5,6kg

u mnie kotka to przez zime przytyła, ale już zrzuciła nadmiar kilogramów... tylko jak to typowo wychodząca jest to po dworze sobie pobiega itp :)
a małe maja takie duże brzuszki, że ohoho :lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']http://img228.imageshack.us/img228/8594/dsc1028o.jpg
Ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mdleje:
Jak te cienie dziwnie padaja..... MAGIA :loveu:[/QUOTE]

Nie spodziewałam się aż takiej różnicy między obiektywami. Sama jestem pod wielkim wrażeniem :)

Posted

[quote name='mychaaaaa']http://img807.imageshack.us/img807/5268/dsc1004x.jpg a co ona taka przykucnięta?[/QUOTE]

[quote name='kalyna']Bo wiesz Paulina tak suczki robią siku :)[/QUOTE]

[quote name='mychaaaaa']noooo tak, ale u mojej Laili trochę inaczej to wygląda niż u ONka :lol:[/QUOTE]

Bo Tora ma większy tyłek niż Laila :D

[quote name='mychaaaaa']hahahah widzę, że Tora uzależniona od piłeczki ;)[/QUOTE]

I to bardzo ;) Nawet miska z jedzeniem jest "be" jak widzi w ręce piłkę :D

Posted

Madziu, moge Cie o cos prosic? :diabloti:
Kaz Torze zostac, np siad. Odejdz od niej, przygotuj aparat i rzuc w jej kierunku pileczke.. ale zlap ja tak by zajmowala prawie caly kadr :diabloti: Nie zawsze sie to udaje, mozna obciac noge czy glowe, ale efekty sa boskie :cool3:
Ja moim 18-105 mm dawalam rade, wiec Ty wyprodukujesz CUDO :cool3: