*Magda* Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Jak dla mnie, to też to jest normalne. Moja Tora też ma takie portki (troche mniejsze, bo jest ONkiem a nie DONkiem ;)). Wydaje mi się, że gdyby je regularnie czesać, to powinny zrobić się bardziej gładkie, przylegające do tyłka ;) Ale pewności nie mam. Quote
Avaloth Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Chyba muszę kupić jakąś lepszą szczotkę bo nasza nie wyrabia. Macie jakieś sprawdzone może? Quote
*Magda* Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Avaloth napisał(a):Chyba muszę kupić jakąś lepszą szczotkę bo nasza nie wyrabia. Macie jakieś sprawdzone może? Ja mam najzwyklejszą, z jednej strony druciki a z drugiej sztuczne włosie. Przy Torce mi to wystarcza. Może w jakimś dobrze zaopatrzonym zoologiku albo salonie dla psów, ktoś mógłby Ci doradzić?! Quote
kalyna Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 my mamy furminator :) najważniejsze aby te druciki nie były na krótki, coby cały podszerstek chwyciły.. :) tak mi sie podobają DONy, ale to ich wyczesywanie to tragedia... Quote
*Magda* Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Dziś zdjęcia Julki, córeczki naszych znajomych ;) Quote
*Magda* Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 A takie coś mi przeleciało nad domem kilka minut temu ;) I w tym momencie przydałby mi się mój nowy obiektyw, a jeszcze go nie ma :placz: Quote
kavala Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 kalyna napisał(a):my mamy furminator :) A jak często tego furminatora używasz? Czy on tylko zbiera martwy podszerstek, nie wyrywa? Ja ostatnio miałam okazję wypróbować furminatora i zebrał tyle włosów za jednym pociągnięciem, że gdybym Froda czesała nim codziennie to chyba byłby łysy. Quote
kalyna Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 kavala napisał(a):A jak często tego furminatora używasz? Czy on tylko zbiera martwy podszerstek, nie wyrywa? Ja ostatnio miałam okazję wypróbować furminatora i zebrał tyle włosów za jednym pociągnięciem, że gdybym Froda czesała nim codziennie to chyba byłby łysy. nie wyrywa. I ja sobie chwalę, bo jak przeciągnę nim parę razy to podszerstek ładnie wychodzi bez większego męczenia się. I ja czeszę tylko w trakcie linienia, bo normalnie to nie ma sensu bo i tak nic nie wychodzi.... i myslę, że lepiej że tak wychodzi, bo prędzej czy później ta sierść musi wyjść a męczyć się z nią tyle czasu nie ma sensu. A psiak na pewno nie zostanie łysy, przynajmniej moje Sonia. Jej zostały jeszcze na brzuszku i klacie sierść :) a tak to ma już piękną :loveu: gładziutka i lśniąca.. no nie tak jak Tory :) Quote
*Magda* Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 kalyna napisał(a): a tak to ma już piękną :loveu: gładziutka i lśniąca.. no nie tak jak Tory :) :multi: Cieszę się i dziękuję za komplement :p Quote
:: FiGa :: Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 magdabroy napisał(a): Ogród Angielski przy Koniginstrasse. Zabierz tam psy, będą miały gdzie poszaleć. A jak dobrze trafisz, to może spotkasz serfujących ludzi na tej rzeczce co płynie przez park ;) Ja już tyle razy byłam ubłocona, że czasem mam ochotę pojeździć po ulicy, jak normalny człowiek :D ALez ja to miejsce znam :multi: Ale zawsze bywalam tam noca by gapic sie wlasnie na zmagania tych wariatow na deskach surfingowych :multi::evil_lol: Po ulicy nie ma tej frajdy :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 :: FiGa :: napisał(a):ALez ja to miejsce znam :multi: Ale zawsze bywalam tam noca by gapic sie wlasnie na zmagania tych wariatow na deskach surfingowych :multi::evil_lol: Po ulicy nie ma tej frajdy :diabloti: No to fajnie, że je znasz ;) A Ty nie wiesz, że po nocy nie wolno się szwędać?! :D No nie ma takiej frajdy po ulicy, ale czasem trzeba troszkę odpocząć :) Ja już stara jestem i czasem potrzebuję odpoczynku :D:D:D Quote
*Magda* Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Tora w swoich nowych szelkach ;) Słońce mi się wpakowało w obiektyw :( Quote
ahedok Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 jakie Tora ma świecące szeleczki :D śliczna jak zwykle :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 W nocy miasto poznaje sie od nowa, bo to zupelnie inna bajka :loveu: Jestem zdania,,,, ze to nie wiek decyduje o tym czy jest sie starym :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 :: FiGa :: napisał(a):W nocy miasto poznaje sie od nowa, bo to zupelnie inna bajka :loveu: Jestem zdania,,,, ze to nie wiek decyduje o tym czy jest sie starym :diabloti: Szkoda, że mieszkamy tak daleko od siebie :( Chętnie poznała bym Monachium nocą ;) No wiekowo, to ja nie jestem aż tak stara ;) Ale ostatnie miesiące mojego życia mnie wymęczyły i dlatego tak się ostatnio czuję. Quote
kalyna Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 ekhym to tak z ciekawości ile masz latek? I piękne szelki ma Tobra :) to tylko na spacery czy do biegania przy rowerze jej zakładać będziesz? bo ludzie robią tak, że na obroży ma pięknie iśc, a na szelkachj jest praca i może np. rower ciągnąć czy biegać na długiej lince :) Quote
*Magda* Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 kalyna napisał(a):ekhym to tak z ciekawości ile masz latek? 29 kalyna napisał(a):I piękne szelki ma Tobra :) to tylko na spacery czy do biegania przy rowerze jej zakładać będziesz? bo ludzie robią tak, że na obroży ma pięknie iśc, a na szelkachj jest praca i może np. rower ciągnąć czy biegać na długiej lince :) Dzięki ;) I na spacery i do biegania :) To zależy od mojego nastroju co jej zakładam. Raz łańcuszek, raz szelki... A gratis do szelek i smyczki dostałam obrożę, także mam jeszcze większy wybór ;) Quote
:: FiGa :: Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Ty stara dupo :D A Monachium mozesz nawiedzic jak bedziesz u rodzinki :siara: Quote
kalyna Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 wow to teraz Tora zacznie się stroić :D a to Ty młodziutka jesteś :) Quote
*Magda* Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Ty stara dupo :D :mad: Ja się pochwaliłam, to Wy też możecie ;) :: FiGa :: napisał(a):A Monachium mozesz nawiedzic jak bedziesz u rodzinki :siara: Tylko, że nadal nie wiem kiedy to będzie ;( Quote
*Magda* Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 kalyna napisał(a):wow to teraz Tora zacznie się stroić :D a to Ty młodziutka jesteś :) W końcu panienka powinna się stroić :D Dzięki ;) A myślałaś, że ile mam?? Quote
Polari Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Torka super wygląda w tych szeleczkach. :loveu: Jak pies policyjny!;)Poproszę więcej fotek Torkowatej. :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Cierpliwosci :calus: :grins: A ja mam caaale 21 wiosen ;) Quote
kalyna Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 magdabroy napisał(a): Dzięki ;) A myślałaś, że ile mam?? w sumie to myślałam nad przedziałem 26-32 :) ale jednak bliżej tej górnej granicy :) Quote
Recommended Posts