Avaloth Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Bardzo ładnie Torze w tych szelkach :) Właśnie ja mam taką metalową z długimi drutami, ale ona słabo wybiera ten podszerstek, nie wiem czy już się rozwaliła po tych trzech latach, czy zawsze była beznadziejna :D Quote
łamAga Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 troche musieliśmy nadrobić ale dalismy rade :evil_lol: http://img641.imageshack.us/img641/4637/dsc0860k.jpg przesłodka dziewczynka :loveu: http://img193.imageshack.us/img193/231/dsc0882v.jpg jeju jak dawno na moim niebie nic takiego nie latało aż zapomniałam ze balony istnieja :lol: http://img821.imageshack.us/img821/3682/dsc0885t.jpg super szelki , tez chcialam podobne kupic ale nie dala bym rady w nich prowadzic Nerona :roll: Ooo to jestem tu najstarsza :lol: w tym roku stukneła mi 30stka :roll: Quote
*Magda* Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Polari napisał(a):Torka super wygląda w tych szeleczkach. :loveu: Jak pies policyjny!;)Poproszę więcej fotek Torkowatej. :cool3: Dzięki. Może jutro jakieś nowe fotki zrobię to wrzucę, ale nie obiecuję, bo jutro na 6 rano do pracy :placz: :: FiGa :: napisał(a):A ja mam caaale 21 wiosen ;) W myślach dawałam Ci 22-23 więc dużo się nie pomyliłam :p kalyna napisał(a):w sumie to myślałam nad przedziałem 26-32 :) ale jednak bliżej tej górnej granicy :) W sumie to jestem idealnie po środku tego przedziału, który napisałaś :lol: Avaloth napisał(a):Bardzo ładnie Torze w tych szelkach :) Dziękuję dOgLoV napisał(a): Ooo to jestem tu najstarsza :lol: w tym roku stukneła mi 30stka :roll: No ta rzeczywiście najstarsza. Ale ode mnie tylko o rok, więc nie jest tak źle :eviltong: Wszyscy mnie straszą tą 30-stką. Naprawdę jest taka różnica? Quote
*Magda* Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 kalyna napisał(a):a mi ile lat dajesz :lol: ?? Między 18-22 Quote
kalyna Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 magdabroy napisał(a):Między 18-22 dzięki :D w tym roku 22 mi stuknie :( Quote
*Magda* Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 kalyna napisał(a):dzięki :D w tym roku 22 mi stuknie :( 22 kiedy to było?! Ja w Twoim wieku już dawno tutaj z mężem byłam ;) Quote
kalyna Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 magdabroy napisał(a):22 kiedy to było?! Ja w Twoim wieku już dawno tutaj z mężem byłam ;) wow :-o mi tam się nie spieszy :D i w ogóle to mam jakieś odchyły :evil_lol: poza tym jestem zbyt mocno emocjonalnie z domem związana....:mad: Quote
*Magda* Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 kalyna napisał(a):wow :-o mi tam się nie spieszy :D i w ogóle to mam jakieś odchyły :evil_lol: Mi też się nie spieszyło, tak poprostu wyszło ;) To co powiesz jak napisze, że za mąż wyszłam w wieku lat 20!? Odrazu mówie, że nie byłam w ciąży (tylko wyjaśniam, bo każdy jak słyszy ile miałam lat, to pierwsze pytanie jest, czy byłam w ciąży) Quote
kalyna Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 no to szacun :) taka młoda i już w małżeństwo się wpakowała :) ja miałam w klasie dziewczynę, która w wieku 16 lat była w ciąży.. to była pierwsza technikum i szkołę razem z nami skończyła i w między czasie doszło jeszcze parę osób zaciążonych :D ** ja patrzę na to wszystko to po co wydawać kasę na ślub i wesele, skoro potem będzie rozwód :) poza tym jak chłopak piję, albo przed ślubem laski nie szanuje to po co się łudzą, że po ślubie będzie inaczej.. owszem będzie gorzej :( no mam trochę dziwne poglądy.. :D Quote
*Magda* Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 kalyna napisał(a):no to szacun :) taka młoda i już w małżeństwo się wpakowała :) ja miałam w klasie dziewczynę, która w wieku 16 lat była w ciąży.. to była pierwsza technikum i szkołę razem z nami skończyła i w między czasie doszło jeszcze parę osób zaciążonych :D ** ja patrzę na to wszystko to po co wydawać kasę na ślub i wesele, skoro potem będzie rozwód :) poza tym jak chłopak piję, albo przed ślubem laski nie szanuje to po co się łudzą, że po ślubie będzie inaczej.. owszem będzie gorzej :( no mam trochę dziwne poglądy.. :D U mnie w liceum żadna nie zaciążyła :D no prawie, bo na rozdaniu świadectw jedna dziewczyna była już w 3 miesiącu :) ale to wszystko. A w klasie było 30 dziewczyn i 3 chłopaków :) Ja za dużo kasy na wesele nie wydałam, bo był tylko cywilny (rodzice i rodzeństwo), a kościelny wzieliśmy dopiero 2 lata temu (jutro rocznica :loveu:) i też tylko rodzice i rodzeństwo. Więc w razie rozwodu dużo kasy nie straciłabym :D:D:D Mój nie pije (no chyba że impreza) i problemu z szanowaniem mnie (i nie tylko mnie) nie ma, więc chyba trafiłam w miarę dobrze, jak tyle lat z nim już wytrzymałam ;) Quote
kalyna Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 no to gratuluję :) bo ja na razie jestem na etapie, że mój kuzyn za 2 tyg się hajta i takie jaja są, że masakra :D a jego 2 braci już po i też śmiesznie było :) więc ja już sobie te ich wesela odpuszczam, bo nie chce brać udziału w tym kabarecie :D *** Poza tym ja na tego swojego nie trafiłam, no i nie wiem czy ktoś ze mną wytrzyma i czy ja z kimś potrafiłabym wytrzymać dłuższy okres czasu :D No bo ja mam typowy charakter kota... Quote
ahedok Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 jakie tu poważne tematy :D może jakieś zdjęcia Tory? :P Quote
łamAga Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 magdabroy napisał(a): Wszyscy mnie straszą tą 30-stką. Naprawdę jest taka różnica? Wiesz co myslalam ze nic sie nie zmieni ale troche bardziej teraz zaczynam myslec ze juz stara jestem ze juz mam 3jke na przodzie i tak jakos czesto mnie doły łapia ale pewnie niedługo przejdzie bo to poczatek w tym miesiacu miałam urodziny wiec jeszcze sie nie oswoiłam :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 ahedok napisał(a):jakie tu poważne tematy :D może jakieś zdjęcia Tory? :P Nie mam zdjęć Tory :( Możesz się przyłączyć do rozmowy ;) Ale mam inne zdjęcia :) Quote
*Magda* Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Duchy ;) I kilka starych zdjęć Lumpka ;) Lumpek układa puzzle :D Quote
łamAga Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 http://img64.imageshack.us/img64/8684/dsc03281az.jpg ale bym wymiziala takiego koteczka :lol: Quote
*Magda* Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 A teraz ptaszyska ;) I coś z zupełnie innej beczki: widok z samolotu :loveu: Quote
*Magda* Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 dOgLoV napisał(a):http://img64.imageshack.us/img64/8684/dsc03281az.jpg ale bym wymiziala takiego koteczka :lol: A takiego?? Teraz wygląda tak: Quote
kalyna Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Magda czy Ty udomowiłaś to ptaszysko? i ja boje się latać samolotem i właściwie nigdy nie leciałam, ale dla takiego widoku chyba warto się trochę po stresować :D Quote
*Magda* Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 kalyna napisał(a):Magda czy Ty udomowiłaś to ptaszysko? i ja boje się latać samolotem i właściwie nigdy nie leciałam, ale dla takiego widoku chyba warto się trochę po stresować :D Nie, ptaszyska żadnego nie posiadam ;) Ja też się bałam, ale po 1 razie bardzo to polubiłam ;) Quote
łamAga Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 magdabroy napisał(a):A takiego?? Uoooo ale słodziak :loveu::loveu::loveu::loveu: ja takiego chce :loveu: Quote
*Magda* Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 dOgLoV napisał(a):Uoooo ale słodziak :loveu::loveu::loveu::loveu: ja takiego chce :loveu: To sobie kup :eviltong::evil_lol: Quote
Recommended Posts