Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Polari napisał(a):
Wiem, nie mam zamiaru jej niepotrzebnie tuczyć. ;) Według mnie jest w sam raz ale patrząc po labach w naszym parku to Mycha to największy grubas. ;) Bo wszystkie to takie biedne chudzinki ważące po 20 kg. :shake:

ale trzeba wziąć pod uwagę czy labki w parku to typowe labki czy czasem nie mają domieszki innej rasy... bo wtedy sylwetkę tez mogą mieć inną i dlatego są może chudsze..

Posted

kalyna napisał(a):
ale trzeba wziąć pod uwagę czy labki w parku to typowe labki czy czasem nie mają domieszki innej rasy... bo wtedy sylwetkę tez mogą mieć inną i dlatego są może chudsze..

Dwa, to typowe. ;) Jedna sunia ma takie pomarszczone czoło jakby cały czas myślała. :-D A tak to kundelki. U nas w parku ostatnio wysyp cocker spanieli rudych. :shake: A ich właściciele są nienormalni! :roll: Jedna baba to uważa że jej może biegać bez smyczy a żaden inny w parku nie i kopie inne psy. :angryy::mad::angryy:

Posted

ania90 napisał(a):
przystojniak z niego:)

dOgLoV napisał(a):
http://img69.imageshack.us/img69/3492/img2926tp.jpg słodziak :loveu::loveu::loveu::loveu:

Dzięki. Dla mnie to najpiękniejszy chłopak na tym świecie :loveu:

:: FiGa :: napisał(a):
Kocham dzieci... :loveu:
Madziu... a kiedy zostane ciocia? :siara:

A chcesz zostać "zwierzęcą" ciocią, czy taką "ludzką"?? Bo jak to pierwsze, to dla Tory już jesteś ciocią. A jeśli chodzi o to drugie, to właśnie nad tym pracuję :p

Posted

No nie gadaaaaaj :multi:
Kochana to ja zaciskam z calej sily kciuki :loveu: Chce byc ludzka ciocia :grins:

No to trzymaj trzymaj ;)
Mam nadzieje, że długo nie będziesz musiała czekać :p

Posted

kalyna napisał(a):
to i będę 3mać mocno kciuki :)

No to już mam 2 osoby ;)

Chce byc ludzka ciocia :grins:

A co Cie wzieło na bycie ciocią??

Posted

ahedok napisał(a):
jakie plany poważne :)

no ja nie wiem, czy się Tora ucieszy :D

PS. piękny nosek :loveu:

Ucieszy się, ucieszy ;) Tora uwielbia dzieci :)

P.S. Dzięki

Posted

magdabroy napisał(a):
Ucieszy się, ucieszy ;) Tora uwielbia dzieci :)

P.S. Dzięki

może i uwielbia, ale póki ona jest najważniejsza
pies moich rodziców był o mnie zazdrosny :roll:
[sznaucer olbrzym]

Posted

ahedok napisał(a):
może i uwielbia, ale póki ona jest najważniejsza
pies moich rodziców był o mnie zazdrosny :roll:
[sznaucer olbrzym]

Nie zupełnie, bo musi się dzielić moją miłością z kotkiem ;)
Będzie dobrze :) Narazie są starania o dzidziusia :evil_lol:. Jak się uda, to mam kilka miesięcy na wychowanie Tory tak, żeby nie czuła się zazdrosna czy odtrącona.

Posted

magdabroy napisał(a):
Nie zupełnie, bo musi się dzielić moją miłością z kotkiem ;)
Będzie dobrze :) Narazie są starania o dzidziusia :evil_lol:. Jak się uda, to mam kilka miesięcy na wychowanie Tory tak, żeby nie czuła się zazdrosna czy odtrącona.

witamy :hand:
a wbrew pozorom nie takie trudne przyzwyczić psa :D jak już się dzidzia urodzi to przynosić ubranka z zapachem jak jeszcze jesteście w szpitalu, a przed przyjściem do domu mąż z psiakiem na spacer i jak wrócą to dzidzia już będzie w domku :D i gra :) słyszałam, że to działa :D ja narazie za młoda żeby doświdczyć :D