Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Madziu, moge Cie o cos prosic? :diabloti:
Kaz Torze zostac, np siad. Odejdz od niej, przygotuj aparat i rzuc w jej kierunku pileczke.. ale zlap ja tak by zajmowala prawie caly kadr :diabloti: Nie zawsze sie to udaje, mozna obciac noge czy glowe, ale efekty sa boskie :cool3:
Ja moim 18-105 mm dawalam rade, wiec Ty wyprodukujesz CUDO :cool3:[/QUOTE]

Postaram się ;)
A nie będzie rozmazane?

Posted

Działaj, działaj z nowym obiektywem. ;) Fotek wtedy będzie duuuużo! :-D A Tora jak nie wychowana... :shock::evil_lol: Żeby na drogę siusiu robić? :siara: Co ona chce? Spowodować wypadek bo ktoś się na jej siuśkach poślizgnie? :diabloti: Musisz próbować z tą fotką z piłką. ;) Ale jak Ci nie wyjdzie to obiecaj że się nie poddasz! :eviltong:

Posted

Jak ustawisz wiekszy czas to zdjecie sie nie rozmaze ;) Na auto, owszem, moze wyjsc rozmazane.
Polecam Ci pobawic sie manualnie, frajda jest wielka... i najwyzniejsze jest to, ze to Ty decydujesz JAK zdjecie bedzie wygladac ;) A i jakosc fotek bedzie lepsza ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']hahahaha moj tata spojrzal na to zdjecie i mowi " Neron" a ja mówie że " Tora " a On "Ueeee ? wyglada jak Neron " hehe[/QUOTE]

Czemu wszyscy mylą Torę z Neronem?? :crazyeye::-(

Posted

[quote name='ania90']konie sliczne:)[/QUOTE]

Na zdjęciu źrebak kilkudniowy :loveu:

[quote name='Polari']Jakie piękne koniki. :loveu: A to pierwsze zdjęcie z Torą wygląda taaak magicznie. :-D Ogrodzenie pod prądem? :-o[/QUOTE]

Tak, to elektryczny pastuch. Kiedyś Tora podeszła i złapała w zęby (myślała, że to patyk) i ją kopnęło. Od tamtej pory się zbyt nie zbliża.

Posted

[quote name='magdabroy']
Tak, to elektryczny pastuch. Kiedyś Tora podeszła i złapała w zęby (myślała, że to patyk) i ją kopnęło. Od tamtej pory się zbyt nie zbliża.[/QUOTE]
bolesna nauka to była..

Posted

Boże! :shock: Ja jeżeli by którąś z moich kopnęło to bym chyba zawału na miejscu dostała. ;) Koniki też biedne... :shake: U nas w lesie obok placu zabaw Straż Miejska ma wybieg dla koników. :p Tam też jest własnie ogrodzenie pod prądem i zawsze przed je zapinam. ;) Jak miałam Onka może z rok temu.. Może miał z rok to przegryzł wtyczkę od lapmy która była włączona do prądu... :shock: Magda wysłałam Ci zaproszenie do znajomych na nk. ;) Ja jestem J...... P........

Posted

[quote name='magdabroy']Czemu wszyscy mylą Torę z Neronem?? :crazyeye::-([/QUOTE]

ja nie, mają inne czoła :D

a źrebaczek jakby dla mnie specjalnie :loveu:

Posted

[quote name='ahedok']ja nie, mają inne czoła :D

a źrebaczek jakby dla mnie specjalnie :loveu:[/QUOTE]

przepraszam ja też jeżdże heheh żartuje żartuje nie będe taka podziele się :D A Tora śliczna :loveu:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']A co bedzie jutro? :cool3:[/QUOTE]

[quote name='Polari']To czekamy! :) I trzymamy kciuki, że nic nie pokrzyżuje tych planów! :kciuki:[/QUOTE]

Planów nic nie pokrzyżowało :) Właśnie wróciłam z ZOO i Delfinarium :multi: Do przejżenia mam prawie 300 zdjęć :crazyeye:. Wybiorę najładniejsze i wieczorem powinnam już coś wrzucić :p

Posted

[quote name='magdabroy']Planów nic nie pokrzyżowało :) Właśnie wróciłam z ZOO i Delfinarium :multi: Do przejżenia mam prawie 300 zdjęć :crazyeye:. Wybiorę najładniejsze i wieczorem powinnam już coś wrzucić :p[/QUOTE]
Łooo, ale fajnie :)
ja już czekam na fotki :loveu:
zazdroszcze, bo ja najbliższe zoo to mam oddalone o 80-100 km i nikt ze mną jechać nie chce...a o Delfinarium to tylko pomarzyć mogę to chociaż fotki sobie pooglądam :)