*Magda* Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Madziu, moge Cie o cos prosic? :diabloti: Kaz Torze zostac, np siad. Odejdz od niej, przygotuj aparat i rzuc w jej kierunku pileczke.. ale zlap ja tak by zajmowala prawie caly kadr :diabloti: Nie zawsze sie to udaje, mozna obciac noge czy glowe, ale efekty sa boskie :cool3: Ja moim 18-105 mm dawalam rade, wiec Ty wyprodukujesz CUDO :cool3:[/QUOTE] Postaram się ;) A nie będzie rozmazane? Quote
Polari Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Działaj, działaj z nowym obiektywem. ;) Fotek wtedy będzie duuuużo! :-D A Tora jak nie wychowana... :shock::evil_lol: Żeby na drogę siusiu robić? :siara: Co ona chce? Spowodować wypadek bo ktoś się na jej siuśkach poślizgnie? :diabloti: Musisz próbować z tą fotką z piłką. ;) Ale jak Ci nie wyjdzie to obiecaj że się nie poddasz! :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='magdabroy']Postaram się ;) A nie będzie rozmazane?[/QUOTE] A probowalas robic fotki na manualu? :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name=':: FiGa ::']A probowalas robic fotki na manualu? :diabloti:[/QUOTE] Próbowałam, ale na razie mi kiepsko idzie i ograniczam się do automatu :/ Quote
:: FiGa :: Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Jak ustawisz wiekszy czas to zdjecie sie nie rozmaze ;) Na auto, owszem, moze wyjsc rozmazane. Polecam Ci pobawic sie manualnie, frajda jest wielka... i najwyzniejsze jest to, ze to Ty decydujesz JAK zdjecie bedzie wygladac ;) A i jakosc fotek bedzie lepsza ;) Quote
łamAga Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 http://img14.imageshack.us/img14/2402/dsc1033g.jpg hahahaha moj tata spojrzal na to zdjecie i mowi " Neron" a ja mówie że " Tora " a On "Ueeee ? wyglada jak Neron " hehe Quote
*Magda* Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='dOgLoV']hahahaha moj tata spojrzal na to zdjecie i mowi " Neron" a ja mówie że " Tora " a On "Ueeee ? wyglada jak Neron " hehe[/QUOTE] Czemu wszyscy mylą Torę z Neronem?? :crazyeye::-( Quote
łamAga Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 No kurcze wlasnie nie wiem najpierw Tomek teraz tata hehe pewnie dlatego ze dla nich owczarek niemiecki to kazdy wyglada tak samo :lol: Quote
Polari Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Jakie piękne koniki. :loveu: A to pierwsze zdjęcie z Torą wygląda taaak magicznie. :-D Ogrodzenie pod prądem? :-o Quote
*Magda* Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='ania90']konie sliczne:)[/QUOTE] Na zdjęciu źrebak kilkudniowy :loveu: [quote name='Polari']Jakie piękne koniki. :loveu: A to pierwsze zdjęcie z Torą wygląda taaak magicznie. :-D Ogrodzenie pod prądem? :-o[/QUOTE] Tak, to elektryczny pastuch. Kiedyś Tora podeszła i złapała w zęby (myślała, że to patyk) i ją kopnęło. Od tamtej pory się zbyt nie zbliża. Quote
kalyna Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='magdabroy'] Tak, to elektryczny pastuch. Kiedyś Tora podeszła i złapała w zęby (myślała, że to patyk) i ją kopnęło. Od tamtej pory się zbyt nie zbliża.[/QUOTE] bolesna nauka to była.. Quote
Polari Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Boże! :shock: Ja jeżeli by którąś z moich kopnęło to bym chyba zawału na miejscu dostała. ;) Koniki też biedne... :shake: U nas w lesie obok placu zabaw Straż Miejska ma wybieg dla koników. :p Tam też jest własnie ogrodzenie pod prądem i zawsze przed je zapinam. ;) Jak miałam Onka może z rok temu.. Może miał z rok to przegryzł wtyczkę od lapmy która była włączona do prądu... :shock: Magda wysłałam Ci zaproszenie do znajomych na nk. ;) Ja jestem J...... P........ Quote
ahedok Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='magdabroy']Czemu wszyscy mylą Torę z Neronem?? :crazyeye::-([/QUOTE] ja nie, mają inne czoła :D a źrebaczek jakby dla mnie specjalnie :loveu: Quote
Culineo Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='ahedok']ja nie, mają inne czoła :D a źrebaczek jakby dla mnie specjalnie :loveu:[/QUOTE] przepraszam ja też jeżdże heheh żartuje żartuje nie będe taka podziele się :D A Tora śliczna :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 http://img190.imageshack.us/img190/4249/dsc1044g.jpg Piekne niebo, piekne qnie i.... cudowna ksiezniczka :loveu: Quote
Aleksandrossa Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Przepraszam za OT: Pilne! Zbieramy deklaracje na hotelik u Journey dla 5 letniego Strike! Quote
*Magda* Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Jutro wieczorem powinny być SUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER zdjęcia :multi: Mam nadzieje, że nic nie pokrzyżuje planów :p Quote
Polari Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 To czekamy! :) I trzymamy kciuki, że nic nie pokrzyżuje tych planów! :kciuki: Quote
*Magda* Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [quote name=':: FiGa ::']A co bedzie jutro? :cool3:[/QUOTE] [quote name='Polari']To czekamy! :) I trzymamy kciuki, że nic nie pokrzyżuje tych planów! :kciuki:[/QUOTE] Planów nic nie pokrzyżowało :) Właśnie wróciłam z ZOO i Delfinarium :multi: Do przejżenia mam prawie 300 zdjęć :crazyeye:. Wybiorę najładniejsze i wieczorem powinnam już coś wrzucić :p Quote
:: FiGa :: Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Woooo super :multi: Wiec czekamy na fotki :loveu: Quote
kalyna Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='magdabroy']Planów nic nie pokrzyżowało :) Właśnie wróciłam z ZOO i Delfinarium :multi: Do przejżenia mam prawie 300 zdjęć :crazyeye:. Wybiorę najładniejsze i wieczorem powinnam już coś wrzucić :p[/QUOTE] Łooo, ale fajnie :) ja już czekam na fotki :loveu: zazdroszcze, bo ja najbliższe zoo to mam oddalone o 80-100 km i nikt ze mną jechać nie chce...a o Delfinarium to tylko pomarzyć mogę to chociaż fotki sobie pooglądam :) Quote
Recommended Posts