Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Avaloth']Jakie cudne to ostatnie :loveu:
http://img10.imageshack.us/img10/8106/dsc0836h.jpg uwielbiam to skupienie na pysku psa i te pozycje zanim człowiek rzuci zabawkę :loveu::eviltong:
widoczki piękne :) jak ja bym sobie chciała na rowerze z psem pojeździć..

[quote name='mychaaaaa']http://img135.imageshack.us/img135/396/dsc0853c.jpg jaaaka piękna :loveu: Tora jest takim idealnym ONkiem, ma niesamowity wyraz pyska :loveu: śliczna dziewczynka :)

[quote name='kalyna']http://img685.imageshack.us/img685/8254/dsc0845gr.jpg jak ona jest ładnie wyczesana i ta lśniąca sierść :loveu:

Dziękuję za komplementy w imieniu Tory :p
A piękną sierść zawdzieczam Paulinie. Dzięki Mychaaaaa, olej z łososia dał takie efekty :multi:

Posted

magdabroy napisał(a):

A piękną sierść zawdzieczam Paulinie. Dzięki Mychaaaaa, olej z łososia dał takie efekty :multi:

widzę, że wszyscy go stosują :D
my na razie dajemy radę z surowymi jajkami :D

Posted

kalyna napisał(a):
widzę, że wszyscy go stosują :D
my na razie dajemy radę z surowymi jajkami :D

Jak skończy mi się ta butelka oleju, to następna będzie butelka tranu. Polecił mi to właściciel dwóch pięknych dogów niemieckich :loveu: A surowe jajka Tora też dostaje, po nich też miała piękną sierść. Ale po tym oleju zauważyłam, że sierść Tory jest delikatniejsza w dotyku i jakby nabrała bardziej wyrazistego koloru.

Posted

Jaga. napisał(a):
moje jedzą tran, kapsułka dziennie - włos jest rewelacyjny

Jak kupiłam w płynie, bo jakby jej nie smakował (w co wątpie, bo Tora ostatnio je wszystko) to zmieszam z jedzonkiem ;)

Posted

to coś mi się wydaje, że będę musiała odwiedzić aptek czy cuś :)
gdzie to kupujecie? czy przez internet zamawiacie? bo olej to wiem, że w sklepie internetowym, a tran w aptece? tak?

Posted

magdabroy napisał(a):

Cieszę się, że dziewczynce służy :loveu: u nas też ze wszystkich preparatów olej najlepiej się sprawdził i wkrótce zaczynamy drugą serię ;)

Posted

Ja swego czasu dawałam olej na przemian z tranem, teraz jakoś przestałam.. Jajka dostaje Chester raz na jakiś czas.
Macie jakiś sposób na tworzące się na tylnich łapach białe 'pióra'? Bo o ile całą sierść ma ładną, to tamte takie odstające niewiadomoco, do tego białe.

Posted

Zdjęć zwierzaczków nie mam ;( W innej galerii była mowa o motorach, to ja pochwale się co posiadam. To nie motor, ale też fajna "zabawka" ;)

A tak wyglądają po bardzo udanej wyprawie po bezdrożach

mojego męża

i mój

Posted

kalyna napisał(a):
Ty chyba spokojniej jeździsz niż mąż, bo Twój czyściejszy jest i widać kolor :D

Dużo spokojniej ;) On już kilka części musiał wymieniać, bo tak go mocno eksploatuje :D A ja mam tylko wymieniany olej :D:D:D

Posted

Avaloth napisał(a):
To samo miałam napisać, widać różnicę w kolorze :D
fajne takie 'zabawki'

ania90 napisał(a):
he he fajne pojazdy i widac kto jak jezdzi:lol:

ahedok napisał(a):
fajne zabawki... ;)

Dzięki ;)

dOgLoV napisał(a):
Oooooo kurcze ale bym sobie poszalala na takim czyms :evil_lol:

To zapraszam do mnie ;)

:: FiGa :: napisał(a):
Woooo, a gdzie? :multi:
To miasto ma tyle wspanialych miejsc ze nie sposob je wszystkie od razu poznac :loveu::loveu:
A te zabawki wlasnie po to sa- zeby pobrudzic siebie i je i miec przy tym niebywala frajde :evil_lol:

Ogród Angielski przy Koniginstrasse. Zabierz tam psy, będą miały gdzie poszaleć. A jak dobrze trafisz, to może spotkasz serfujących ludzi na tej rzeczce co płynie przez park ;)
Ja już tyle razy byłam ubłocona, że czasem mam ochotę pojeździć po ulicy, jak normalny człowiek :D

Posted

Super zabaweczki. :) Ale ja raczej nie lubię quadów... : / Ale ty masz ładniejszy niż twój M, a jak się dzieci z tego trzepaka na was patrzą. :evil_lol:

Posted

Polari napisał(a):
Super zabaweczki. :) Ale ja raczej nie lubię quadów... : / Ale ty masz ładniejszy niż twój M, a jak się dzieci z tego trzepaka na was patrzą. :evil_lol:

Dzięki ;) Uparłam się, że ma być żółty i tak długo szukał, aż znalazł. A te dzieci, to jeszcze ze starego mojego mieszkania, bo to stare zdjęcia, sprzed 2 lat ;)

Posted

Avaloth napisał(a):
Ja swego czasu dawałam olej na przemian z tranem, teraz jakoś przestałam.. Jajka dostaje Chester raz na jakiś czas.
Macie jakiś sposób na tworzące się na tylnich łapach białe 'pióra'? Bo o ile całą sierść ma ładną, to tamte takie odstające niewiadomoco, do tego białe.

Nie bardzo umiem sobie to wyobrazić. Możesz wrzucić jakąś fotkę??

Posted

[quote name='Avaloth']https://picasaweb.google.com/113605557126613410615/Krow3#5604446805065527666 toto z tyłu tylnich łap. Teraz jest tego jeszcze więcej niż na zdjęciu. Nie wiem czy da się z tym coś zrobić, ale widzę tu specjalistów więc zapytac nie zaszkodzi:razz:
mi się wydaje to normalne. Portki są zawsze najmocniej owłosione. Tym bardziej, że to DONek :loveu:
a próbowałaś to dobrze wyczesać? wychodzi ta sierść czy to coś?

Posted

kalyna napisał(a):
mi się wydaje to normalne. Portki są zawsze najmocniej owłosione. Tym bardziej, że to DONek :loveu:
a próbowałaś to dobrze wyczesać? wychodzi ta sierść czy to coś?

Wiem że to nic dziwnego, ale brzydkie xD a szczerze u żadnego innego psa nie widziałam takich białych i takich odstających. Nie bardzo, niby coś wychodzi ale mało.