Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kavala napisał(a):
Oj muszę przyznać, że Tora na zdjęciach wodnych wygląda bardzo profesjonalnie, jakby pływała od urodzenia :)

A gdzie pływacie? Co to za akwen?

To jeziorko mam 8-9 km od domu. Jest ono właściwie na pogarniczu granicy niemiecko-holenderskiej ;)

Posted

kalyna napisał(a):
oo no to widzę, że obydwie dbacie o kondycję :)
a Tora szybko wymięka?

No właśnie nie bardzo ;) Mnie już czasem tyłek boli od siodełka, a ona potrafi przynieść mi piłeczkę, żebym jej porzucała. Ale ograniczam jej bieganie przy rowerze, tak 20-30 minut, nie dłużej i zawsze truchtem, nigdy sprintem. Wolę nie ryzykować z jej stawami :)

Posted

magdabroy napisał(a):
No właśnie nie bardzo ;) Mnie już czasem tyłek boli od siodełka, a ona potrafi przynieść mi piłeczkę, żebym jej porzucała. Ale ograniczam jej bieganie przy rowerze, tak 20-30 minut, nie dłużej i zawsze truchtem, nigdy sprintem. Wolę nie ryzykować z jej stawami :)

ja też jestem przewrażliwiona na punkcie stawów...
A często widuję jak z szczeniakiem 4 miesięcznym ludzie na rowery go biorą i długie trasy z nim robią...nie wiem czy nie doinformowani, czy chcą się pokazać.. takie małe to jak chcą uczyć aby przy rowerze biegło to tylko po troszeczku....

Posted

runo napisał(a):
oj ale by było fajnie jak by moja umiała przy rowerze biegać :)

Tora biega przy rowerze zapięta tylko na ulicy. I bywa różnie, czasem biegnie ładnie obok, a czasem ciągnie tak, że nie muszę pedałować :D Jak dojeżdżam do pól/łąk to zawsze biega luzem.

Posted

Jak dawno mnie tu nie było... Ale przez to że koniec roku szkolnego czasu nie mam... :( Ale pływanko super! :-D A jakie super zdjęcia widoczków! :) :) Zapraszam do galerii. :) Specialnie dla ciebie zdjęcia małej świnki. ;)

Posted

kalyna napisał(a):
Twoje zdjęcia to niczym, te, które ustawia się na tapecie i wydają się podrasowaniem przez photoshopa :)

Dzięki :p Ale ja Photoshopa nie posiadam i nawet nigdy go nieobsługiwałam. Zdjęcia są takie w oryginale, niczym nie modyfikowane.

:: FiGa :: napisał(a):
Piekny ten wodospadzik :loveu:

Ten wodospadzik jest w Monachium :eviltong: