*Magda* Posted September 9, 2017 Author Posted September 9, 2017 Dziś była imprezka w Theodora przedszkolu ;) Jak patrzyłam na listę, to każdy wpisywał 1 rzecz, że będzie robił. Tak więc stwierdziłam, że nie będę szaleć i się popisywać i robię tylko bigos :P No i ugotowałam gar bigosu w czwartek. Dziś go zawiozłam i jako jedno z niewielu dań zniknął cały Zebrałam dużo pochwał za niego , a 2 kobiety (Theodora pani z grupy i mama jednego chłopca) poprosiły o przepis. A teraz troszkę zdjęć ;) Quote
*Magda* Posted September 9, 2017 Author Posted September 9, 2017 Tajlandia Niemcy Malezja Nigeria/Afryka Polska Quote
*Magda* Posted September 9, 2017 Author Posted September 9, 2017 W kategorii ilości zdjęć/pocztówek wygrywa... ...Polska Quote
angineuuka Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 ale sie musialas najesc :D Kazachstan wyglada ciekawie :D Quote
*Magda* Posted September 9, 2017 Author Posted September 9, 2017 3 minuty temu, angineuuka napisał: ale sie musialas najesc :D Kazachstan wyglada ciekawie :D Nie obżerałam się :P Tych naleśników akurat nie jadłam, ale bułeczki były smaczne :) Kurczak z Tajlandii bardzo mi smakował i takie "pierożki" z mięsem z Afryki :) Quote
łamAga Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 Super ! jednak co Polska to Polska :D <3 Quote
*Magda* Posted September 9, 2017 Author Posted September 9, 2017 4 minuty temu, łamAga napisał: Super ! jednak co Polska to Polska :D <3 Polska jest najlepsza :) Quote
Tyśka) Posted September 9, 2017 Posted September 9, 2017 uuu, ile jedzonka! <3 Super taka impreza.... :D A bigos! no wiadomo, że smaczny! Quote
3 x Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 ale Teoś ma międzynarodowe towarzystwo :) Quote
*Magda* Posted September 10, 2017 Author Posted September 10, 2017 21 godzin temu, Tyś(ka) napisał: uuu, ile jedzonka! <3 Super taka impreza.... :D A bigos! no wiadomo, że smaczny! Szczerze, to nie było tego aż tak dużo jak na tę ilość osób, która przyszła :/ Może dlatego, że nie każdy rodzic się pofatygował, żeby coś przynieść... Uwielbiam bigos. To chyba jedna z niewielu rzeczy, które mi smakują nawet po odmrożeniu ;) 2 godziny temu, 3 x napisał: ale Teoś ma międzynarodowe towarzystwo :) A tak, mix straszny :D 2 godziny temu, Aleksa. napisał: No siemka ;p No hej córeczko :) Quote
*Magda* Posted September 10, 2017 Author Posted September 10, 2017 5 minut temu, Aleksa. napisał: Co mamcia powiesz? W sumie to nic ciekawego :P Byliśmy dziś na basenie, potem na rowerach... I dzień zleciał ;) Quote
Aleksa. Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Mi tak zleciały tak trzy dni, a w sumie jednego planu z dnia przez te trzy dni nie dopięłam :( ;p Quote
*Magda* Posted September 10, 2017 Author Posted September 10, 2017 6 minut temu, Aleksa. napisał: Mi tak zleciały tak trzy dni, a w sumie jednego planu z dnia przez te trzy dni nie dopięłam :( ;p I co teraz?? Quote
Aleksa. Posted September 10, 2017 Posted September 10, 2017 Może jutro :D kurde zaraz czas do domu :( Quote
*Magda* Posted September 10, 2017 Author Posted September 10, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Może jutro :D kurde zaraz czas do domu :( Ty do domu... Ja do pracy... :/ Quote
Tyśka) Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Hej :) wiesz co Magda... przez Ciebie od paru dni chodzi mi po głowie bigos :< Quote
*Magda* Posted September 12, 2017 Author Posted September 12, 2017 Hej Justyna :) No to na co czekasz?! Rób :P Quote
Recommended Posts