Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Przed chwilą, łamAga napisał:

Dokładni tak , a najśmieszniejsze jest to że to My bardziej to przeżywamy bo dzieci za 5 min już są radosne a My cały czas myslimy czy im tam dobrze , i wielki blad robia mamy ktore wymiekaja i zaczynaja dziecko zostawiac w domu . kilka dni placzu i by sie nauczyły a tak , za rok bedzie znowu od nowa to samo :/

Wiadomo że każdemu rodzicowi sie kroi serce jak widzi placzace swoje dziecko ale musimy być mądrzejsi od nich a niektórzy tego nie rozumieją ;)

łamAga, a gdzie Twoja folia bombelkowa?! :D

Theodor tydzień temu się dowiedział, że ja siedzę w domu i nie chodzę do pracy :D Pytał czemu, powiedziałam mu prawdę. Że chciałby wtedy zostać w domu, mniej mówiłby wtedy po niemiecku i w szkole miałby problemy :/ Zrozumiał i ani razu nie miał pretensji, że go kłamałam tak długo :D

Posted
Dnia 6.09.2017 o 21:33, *Magda* napisał:

łamAga, a gdzie Twoja folia bombelkowa?! :D

Theodor tydzień temu się dowiedział, że ja siedzę w domu i nie chodzę do pracy :D Pytał czemu, powiedziałam mu prawdę. Że chciałby wtedy zostać w domu, mniej mówiłby wtedy po niemiecku i w szkole miałby problemy :/ Zrozumiał i ani razu nie miał pretensji, że go kłamałam tak długo :D

powoli się z tego "wyleczam" :D

O widzisz jaki mądry chłopak ;)

syn znajomej robi jej jazdy jak nie wiem bo nie chce chodzic do przedszkola skoro mama z jego siostrą są w domu , ma z nim przeboje niezłe ....

Posted
Przed chwilą, łamAga napisał:

powoli się z tego "wyleczam" :D

O widzisz jaki mądry chłopak ;)

syn znajomej robi jej jazdy jak nie wiem bo nie chce chodzic do przedszkola skoro mama z jego siostrą są w domu , ma z nim przeboje niezłe ....

serio? wow! :D

Posted
22 godziny temu, łamAga napisał:

Właśnie dlatego Theodor żył w słodkiej nieświadomości ;) U nas byłoby tak samo :/ U niego wystarczyło, że czasem go zostawiłam jeden dzień w domu, to już kombinował, żeby zostać kolejny :/

A teraz jest na tyle duży, że nie chce, żeby go odbierać z przedszkola o 14, tylko dopiero o 16 ;) Więc nastał moment, że mu spokojnie powiedziałam, tym bardziej, że od razu mu powiedziałam, że za kilka tygodni naprawdę idę do pracy, więc nie będzie zostawania w domu. Do tego jest dzieckiem tzw. "przed szkolnym" i jest przygotowywany już do pierwszej klasy i każdy opuszczony dzień, działa na jego niekorzyść.

8 godzin temu, Aleksa. napisał:

hejka :D 

Cześć :)

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Właśnie dlatego Theodor żył w słodkiej nieświadomości ;) U nas byłoby tak samo :/ U niego wystarczyło, że czasem go zostawiłam jeden dzień w domu, to już kombinował, żeby zostać kolejny :/

A teraz jest na tyle duży, że nie chce, żeby go odbierać z przedszkola o 14, tylko dopiero o 16 ;) Więc nastał moment, że mu spokojnie powiedziałam, tym bardziej, że od razu mu powiedziałam, że za kilka tygodni naprawdę idę do pracy, więc nie będzie zostawania w domu. Do tego jest dzieckiem tzw. "przed szkolnym" i jest przygotowywany już do pierwszej klasy i każdy opuszczony dzień, działa na jego niekorzyść.

Theoś to mądry chłopak , syn koleżanki jest taki jakiś inny , w ogóle ma namieszane w główce bo rodzice sie rozeszli , drą koty , i to wszystko przy nim ;( gdzieś musi chłopak wyładować emocje :/

Posted
3 minuty temu, łamAga napisał:

Theoś to mądry chłopak , syn koleżanki jest taki jakiś inny , w ogóle ma namieszane w główce bo rodzice sie rozeszli , drą koty , i to wszystko przy nim ;( gdzieś musi chłopak wyładować emocje :/

W takiej sytuacji, to same złe emocje :/

3 rybki dziś zawiozłam do Gabi ;) Teraz mają dużo miejsca do pływania i koleżanki/kolegów tej samej rasy ;)

Posted
6 minut temu, łamAga napisał:

u mnie tez jest na osiedlu taki dzieciak.. tylko troche starszy. Niby normalny a jednak "cos" nie tak..

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

W takiej sytuacji, to same złe emocje :/

3 rybki dziś zawiozłam do Gabi ;) Teraz mają dużo miejsca do pływania i koleżanki/kolegów tej samej rasy ;)

Dokładnie :/

Super ! 

Posted
4 minuty temu, łamAga napisał:

Super ! 

Mam nadzieję, że przeżyją zmianę warunków :/

Jak przywiozłam je dziś w wiadrze, Gabi otwiera i od razu mi nazwą rasy tych ryb walnęła :D Dla mnie to były zwykłe złote rybki :P

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Jak przywiozłam je dziś w wiadrze, Gabi otwiera i od razu mi nazwą rasy tych ryb walnęła :D Dla mnie to były zwykłe złote rybki :P

mała akwarystka :D 

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

może być różnie , zrobiłaś wszystko żeby miały dobrze i to najważniejsze ;)

złote rybki to welony nie ?

Posted
5 minut temu, angineuuka napisał:

mała akwarystka :D 

4 minuty temu, łamAga napisał:

może być różnie , zrobiłaś wszystko żeby miały dobrze i to najważniejsze ;)

złote rybki to welony nie ?

Te 3 ryby to były "złote karasie". Typowe rybki do oczek wodnych, a nie do akwarium. Owszem, widywałam takie ryby w akwarium, ale większym niż moje i z rybami tylko i wyłącznie tej jednej rasy.

Welonka, to welonka :P

Posted
10 minut temu, angineuuka napisał:

a taki bajer :D dla mnie złota rybka to welonka ;D 

Moje welonki są złote, ale Bogdan się śmieje, że mamy rybki z downem, bo wyglądają tak:

red%20cap-500x500.jpg

Broń Boże, nie śmieję się z dzieci z tą chorobą, bo sama znam osobiście takiego chłopca i na wakacjach rok temu i teraz Tora się z takimi dziećmi bawiła ;)

• Upvote 1