angineuuka Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Łatwo powiedzieć :P będę trzymać kciuki :) Quote
Aleksa. Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Madzia, jakie p.zakrzepowe dali Tobie? Sama masz sobie zrobić? Może masz w ampulko strzykawkach clexane? Bądź fragmin? Quote
łamAga Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 wejdz od razu też do mnie na strych :P miesiąca by Ci nie wystarczyło na jego ogarnięcie :P Quote
*Magda* Posted September 4, 2017 Author Posted September 4, 2017 15 minut temu, angineuuka napisał: będę trzymać kciuki :) Oby z pozytywnym skutkiem były trzymane ;) 7 minut temu, Aleksa. napisał: Madzia, jakie p.zakrzepowe dali Tobie? Sama masz sobie zrobić? Może masz w ampulko strzykawkach clexane? Bądź fragmin? Claxene ;) Zapomniałam, że Ty medycynę masz obcykaną :D Chyba sama będę sobie robić, bo mam 10 sztuk, a ze szpitala wyjdę po dobie ;) Quote
*Magda* Posted September 4, 2017 Author Posted September 4, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: wejdz od razu też do mnie na strych :P miesiąca by Ci nie wystarczyło na jego ogarnięcie :P Ja już byłam kilka razy u siebie, ale na 1-2h maks, więc nie wiele zrobiłam :/ Quote
Aleksa. Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Madzia, nic trudnego. Akurat tu są ampulko strzykawki, więc nic sobie nie zrobisz. A jak pojawi się krew to też bez paniki. Będzie to znaczyło, że trafiłaś w naczynko i będzie siniak ale to każdemu zdarza sie, nawet nam :) Quote
łamAga Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Ja mam tam taki syf że nie wiedziała bym od czego zacząć , ale jak tak patrze to wszystko bym wywaliła Quote
*Magda* Posted September 4, 2017 Author Posted September 4, 2017 4 minuty temu, Aleksa. napisał: Madzia, nic trudnego. Akurat tu są ampulko strzykawki, więc nic sobie nie zrobisz. A jak pojawi się krew to też bez paniki. Będzie to znaczyło, że trafiłaś w naczynko i będzie siniak ale to każdemu zdarza sie, nawet nam :) Właśnie czytałam, że może być krew albo będzie potem guzek podskórny... 3 minuty temu, łamAga napisał: Ja mam tam taki syf że nie wiedziała bym od czego zacząć , ale jak tak patrze to wszystko bym wywaliła Ja najchętniej też :D Quote
łamAga Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Ja najchętniej też :D Tylko że u mnie 3/4 smieci na strychu jest teściowej i nie mogę tego wywalić :[ Quote
*Magda* Posted September 4, 2017 Author Posted September 4, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Tylko że u mnie 3/4 smieci na strychu jest teściowej i nie mogę tego wywalić :[ To zanieś jej do pokoju :P Quote
angineuuka Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Tylko że u mnie 3/4 smieci na strychu jest teściowej i nie mogę tego wywalić :[ jak to nie :D wrzuć jej do pokoju xD Quote
łamAga Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: To zanieś jej do pokoju :P Przed chwilą, angineuuka napisał: jak to nie :D wrzuć jej do pokoju xD Buahahahaha tak samo myślicie :D Quote
*Magda* Posted September 4, 2017 Author Posted September 4, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Buahahahaha tak samo myślicie :D Widocznie tak ma być :P Quote
łamAga Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Widocznie tak ma być :P W sumie , skoro opłaty dzieli na 4 to powinna zajmować tylko 1/4 strychu ! Quote
*Magda* Posted September 4, 2017 Author Posted September 4, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: W sumie , skoro opłaty dzieli na 4 to powinna zajmować tylko 1/4 strychu ! I wszystko jasne ;) Quote
*Magda* Posted September 4, 2017 Author Posted September 4, 2017 2 minuty temu, Aleksa. napisał: To ja Ci zrobie. :D Nawet nie wiesz jak bardzo byś mi się przydała na te 2 dni :) Quote
Aleksa. Posted September 4, 2017 Posted September 4, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: Nawet nie wiesz jak bardzo byś mi się przydała na te 2 dni :) Ale wiesz, jak sama będziesz się bała zrobić zastrzyk, to na pewno jak podjedziesz tam gdzie miałaś zabieg to oni muszą Ci go wykonać :) Quote
*Magda* Posted September 4, 2017 Author Posted September 4, 2017 Przed chwilą, Aleksa. napisał: Ale wiesz, jak sama będziesz się bała zrobić zastrzyk, to na pewno jak podjedziesz tam gdzie miałaś zabieg to oni muszą Ci go wykonać :) 25km nie będę jechać :P Myślę, że dam radę ;) Ja się tam zastrzyków itp. nigdy nie bałam :) Quote
*Magda* Posted September 5, 2017 Author Posted September 5, 2017 15 godzin temu, angineuuka napisał: będę trzymać kciuki :) Trzymaj tak dalej, to skończę w tym tygodniu ;) 1/3 ogarnięta :) 1 Quote
angineuuka Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 1 godzinę temu, *Magda* napisał: Trzymaj tak dalej, to skończę w tym tygodniu ;) 1/3 ogarnięta :) super! to trzymam dalej! :D :) Quote
Aleksa. Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Hej, widzę że pokój dla trzeciego dziecka chcesz zwolnić :D haha Quote
*Magda* Posted September 5, 2017 Author Posted September 5, 2017 Bogdan jak wszedł na strych, to stwierdził, że nawet 1/2 jest zrobiona ;) 3 godziny temu, Aleksa. napisał: Hej, widzę że pokój dla trzeciego dziecka chcesz zwolnić :D haha Spadaj :P Już coś Ci na ten temat pisałam :P Quote
Aleksa. Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Nie moge spadać, bo nie mam dziecka małego do nianczenia w rodzinie :( a my na Dogo z niektórymi osobami to jak rodzina :D Quote
Recommended Posts