Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Heh zrobiliśmy aż zero zdjęć:P Madzia była zajęta całowaniem z Shadowem, a właściwie ściąganiem jego łap ze swojej szyi.  Bogdan z Damianem mają swój świat, tak jak Theo z Gabi. Za to Nathus zamienił swoją mamę na mnie i nawet nie chciał z Madzia usypiać;) Tyle streszczenia...

Posted
Dnia 23.10.2017 o 17:59, mar....ka napisał:

Heh zrobiliśmy aż zero zdjęć:P Madzia była zajęta całowaniem z Shadowem, a właściwie ściąganiem jego łap ze swojej szyi.  Bogdan z Damianem mają swój świat, tak jak Theo z Gabi. Za to Nathus zamienił swoją mamę na mnie i nawet nie chciał z Madzia usypiać;) Tyle streszczenia...

Nie ja byłam zajęta całowanie Shadowa, tylko Shadow całowaniem mnie :P

Ty się ciesz, że oni mają wspólną pasję, to nie będzie problemów żeby się widywać ;)

Theodor spędził 2 dni z Gabi, dziecka praktycznie nie widywałam :D Dobrze, że chciał spać z nami, to chociaż w nocy miałam go przy sobie :D

Fakt, Nathan wolał Mariolkę ode mnie :(

8 godzin temu, łamAga napisał:

Jestem bardzo zawiedziona ;( bardzo !

A kogo to obchodzi?! :P Pocieszę Cię ;) Bogdan pytał gdzie mieszkasz :)

W ogóle, to jak wracaliśmy, to Bogdan walnął tekst typu "Dobrze, że jest ta Dogomania" :D

Posted
13 godzin temu, *Magda* napisał:

Nie ja byłam zajęta całowanie Shadowa, tylko Shadow całowaniem mnie :P

Ty się ciesz, że oni mają wspólną pasję, to nie będzie problemów żeby się widywać ;)

Theodor spędził 2 dni z Gabi, dziecka praktycznie nie widywałam :D Dobrze, że chciał spać z nami, to chociaż w nocy miałam go przy sobie :D

Fakt, Nathan wolał Mariolkę ode mnie :(

A kogo to obchodzi?! :P Pocieszę Cię ;) Bogdan pytał gdzie mieszkasz :)

W ogóle, to jak wracaliśmy, to Bogdan walnął tekst typu "Dobrze, że jest ta Dogomania" :D

Magda o wszystko bym Cię podejrzewała ale o zoofilie nigdy :P

A jaka to pasa ? :P

Dobrze że noce spędzał z Wami bo wiesz , jeszcze za szybko na bycie babcią w Twoim wieku :P

Powinnaś się cieszyć :P miałaś trochę wolnego czasu :P

Kurcze , niech ta czarownica się wyprowadzi :( zaproszę Bodziana do siebie , pozwole mu nawet wziąć Ciebie ze sobą :D :P

Bodzian wie co dobre :D może niech tez założy sobie galerię :D

Posted
10 godzin temu, łamAga napisał:

Magda o wszystko bym Cię podejrzewała ale o zoofilie nigdy :P

A jaka to pasa ? :P

Dobrze że noce spędzał z Wami bo wiesz , jeszcze za szybko na bycie babcią w Twoim wieku :P

Powinnaś się cieszyć :P miałaś trochę wolnego czasu :P

Kurcze , niech ta czarownica się wyprowadzi :( zaproszę Bodziana do siebie , pozwole mu nawet wziąć Ciebie ze sobą :D :P

Bodzian wie co dobre :D może niech tez założy sobie galerię :D

Ale to Shadow jakiś zboczuch, że się zabierał za inny gatunek :P

Pasja do motorów, terenówek itp. ;)

Bogdan nie był tym zachwycony, bo to oznaczało, że śpimy w trójkę w jednym łóżku :D

Może bym się cieszyła, ale Mariolka go nosiła, a on waży za dużo, żeby go nosić :/

Ale jesteś łaskawa :P

On miał raczej coś innego na myśli niż zakładanie galerii :P

Posted
23 godziny temu, mar....ka napisał:

Bogdan teraz będzie odwiedzał wszystkie dogociotki- nowe hobby. Damian kupi terenówkę i tyle będziemy ich widziały

A niech idą w cholerę :D