*Magda* Posted October 16, 2017 Author Posted October 16, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: zaproszę Cię jak się teściowej "pozbędę " :P Czyli nigdy :D Quote
łamAga Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Czyli nigdy :D Mam nadzieję że się mylisz :P Quote
Aleksa. Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 19 godzin temu, *Magda* napisał: Czyli nigdy :D Ja Cię zapraszam :D Quote
*Magda* Posted October 17, 2017 Author Posted October 17, 2017 3 godziny temu, Aleksa. napisał: Ja Cię zapraszam :D Ja Ciebie też :D :P Quote
*Magda* Posted October 17, 2017 Author Posted October 17, 2017 Nie mam zdjęć zwierząt :P choć nie, w sumie to mam zdjęcia moich nowych zwierzątek z akwarium :) A teraz już tylko dziecięce :P Quote
łamAga Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Zosia jak wyrosła , masakra jak te dzieci rosną <3 A Theoś to zawodowy podrywacz :P Quote
łamAga Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Mam nadzieje ze aparat jest gorący od robienia zdjęć :P Quote
mar....ka Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 Heh zrobiliśmy aż zero zdjęć:P Madzia była zajęta całowaniem z Shadowem, a właściwie ściąganiem jego łap ze swojej szyi. Bogdan z Damianem mają swój świat, tak jak Theo z Gabi. Za to Nathus zamienił swoją mamę na mnie i nawet nie chciał z Madzia usypiać;) Tyle streszczenia... Quote
*Magda* Posted October 24, 2017 Author Posted October 24, 2017 Dnia 23.10.2017 o 17:59, mar....ka napisał: Heh zrobiliśmy aż zero zdjęć:P Madzia była zajęta całowaniem z Shadowem, a właściwie ściąganiem jego łap ze swojej szyi. Bogdan z Damianem mają swój świat, tak jak Theo z Gabi. Za to Nathus zamienił swoją mamę na mnie i nawet nie chciał z Madzia usypiać;) Tyle streszczenia... Nie ja byłam zajęta całowanie Shadowa, tylko Shadow całowaniem mnie :P Ty się ciesz, że oni mają wspólną pasję, to nie będzie problemów żeby się widywać ;) Theodor spędził 2 dni z Gabi, dziecka praktycznie nie widywałam :D Dobrze, że chciał spać z nami, to chociaż w nocy miałam go przy sobie :D Fakt, Nathan wolał Mariolkę ode mnie :( 8 godzin temu, łamAga napisał: Jestem bardzo zawiedziona ;( bardzo ! A kogo to obchodzi?! :P Pocieszę Cię ;) Bogdan pytał gdzie mieszkasz :) W ogóle, to jak wracaliśmy, to Bogdan walnął tekst typu "Dobrze, że jest ta Dogomania" :D Quote
łamAga Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 13 godzin temu, *Magda* napisał: Nie ja byłam zajęta całowanie Shadowa, tylko Shadow całowaniem mnie :P Ty się ciesz, że oni mają wspólną pasję, to nie będzie problemów żeby się widywać ;) Theodor spędził 2 dni z Gabi, dziecka praktycznie nie widywałam :D Dobrze, że chciał spać z nami, to chociaż w nocy miałam go przy sobie :D Fakt, Nathan wolał Mariolkę ode mnie :( A kogo to obchodzi?! :P Pocieszę Cię ;) Bogdan pytał gdzie mieszkasz :) W ogóle, to jak wracaliśmy, to Bogdan walnął tekst typu "Dobrze, że jest ta Dogomania" :D Magda o wszystko bym Cię podejrzewała ale o zoofilie nigdy :P A jaka to pasa ? :P Dobrze że noce spędzał z Wami bo wiesz , jeszcze za szybko na bycie babcią w Twoim wieku :P Powinnaś się cieszyć :P miałaś trochę wolnego czasu :P Kurcze , niech ta czarownica się wyprowadzi :( zaproszę Bodziana do siebie , pozwole mu nawet wziąć Ciebie ze sobą :D :P Bodzian wie co dobre :D może niech tez założy sobie galerię :D Quote
Aleksa. Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 A co Ci Aga przeszkadza teściowa ? :D To wasz dom, nie jej :D Quote
łamAga Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 34 minuty temu, Aleksa. napisał: A co Ci Aga przeszkadza teściowa ? :D To wasz dom, nie jej :D To bardziej skomplikowane niż myślisz ;) Quote
*Magda* Posted October 25, 2017 Author Posted October 25, 2017 10 godzin temu, łamAga napisał: Magda o wszystko bym Cię podejrzewała ale o zoofilie nigdy :P A jaka to pasa ? :P Dobrze że noce spędzał z Wami bo wiesz , jeszcze za szybko na bycie babcią w Twoim wieku :P Powinnaś się cieszyć :P miałaś trochę wolnego czasu :P Kurcze , niech ta czarownica się wyprowadzi :( zaproszę Bodziana do siebie , pozwole mu nawet wziąć Ciebie ze sobą :D :P Bodzian wie co dobre :D może niech tez założy sobie galerię :D Ale to Shadow jakiś zboczuch, że się zabierał za inny gatunek :P Pasja do motorów, terenówek itp. ;) Bogdan nie był tym zachwycony, bo to oznaczało, że śpimy w trójkę w jednym łóżku :D Może bym się cieszyła, ale Mariolka go nosiła, a on waży za dużo, żeby go nosić :/ Ale jesteś łaskawa :P On miał raczej coś innego na myśli niż zakładanie galerii :P Quote
mar....ka Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Bogdan teraz będzie odwiedzał wszystkie dogociotki- nowe hobby. Damian kupi terenówkę i tyle będziemy ich widziały Quote
*Magda* Posted October 26, 2017 Author Posted October 26, 2017 23 godziny temu, mar....ka napisał: Bogdan teraz będzie odwiedzał wszystkie dogociotki- nowe hobby. Damian kupi terenówkę i tyle będziemy ich widziały A niech idą w cholerę :D Quote
łamAga Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Dnia 26.10.2017 o 20:14, *Magda* napisał: A niech idą w cholerę :D Jak na razie to Ty pojechałaś w cholerę , z dogo :P Quote
*Magda* Posted October 29, 2017 Author Posted October 29, 2017 43 minuty temu, łamAga napisał: Jak na razie to Ty pojechałaś w cholerę , z dogo :P Jak już to poszłam :P Quote
łamAga Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: Jak już to poszłam :P a kto Cie tam wie :P Quote
*Magda* Posted October 29, 2017 Author Posted October 29, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: a kto Cie tam wie :P Ja wiem :P Quote
Recommended Posts