Tyśka) Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Wow, mogę przyjechać na tę imprezkę? :D Ale fakt - roboty sporo! Quote
*Magda* Posted August 18, 2017 Author Posted August 18, 2017 Nie przesadzajcie dziewczyny ;) Bigos robi się praktycznie sam. Pokrojenie mięsa, cebuli i grzybów zajmie mi chwilę. A cała reszta, to już tylko czekanie i mieszanie co jakiś czas :P Ogórki kiszone mam od teściowej. Kaszankę kupię w sklepie ;) Jedynie faworki, to coś czasochłonnego. Ale jak pisałam, zrobię je tylko jeśli będę miała czas (i chęci) :P Justyna, wpadaj ;) Ola "robiła" tu za moją córkę, to Ciebie też wkręcimy :D Będzie jedzenie z Rosji, z Kazachstanu, z Włoch, z Afryki... :) Quote
*Magda* Posted August 18, 2017 Author Posted August 18, 2017 Najbardziej mnie ciekawi to afrykańskie póki co ;) Quote
Aleksa. Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Ja troche boję się próbować nowych smaków :D Quote
*Magda* Posted August 18, 2017 Author Posted August 18, 2017 4 minuty temu, Aleksa. napisał: Ja troche boję się próbować nowych smaków :D Chińczyka u nas jadłaś :P Jak nie będzie tam jakiś owadów, psów, kotów i jąder jakiegoś zwierza, to zjem ;) Quote
Aleksa. Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 29 minut temu, *Magda* napisał: Chińczyka u nas jadłaś :P Jak nie będzie tam jakiś owadów, psów, kotów i jąder jakiegoś zwierza, to zjem ;) był duży wybor, widziałaś że nie robiłam eksperymentów :D Quote
łamAga Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Witam ;) Ojjjjj bigosik to ja uwielbiam <3 ale wole pierogi tylko z ty to roboty tyle że masakra :/ Magda myślisz ze Oni Ci powiedzą co tam w tym jedzeniu jest ? :P MI tam by wystarczył kapsalon :D Quote
*Magda* Posted August 20, 2017 Author Posted August 20, 2017 Aga, nie muszą mi mówić, bo tu takich ekstremalnych "mięs" nie kupisz :P a wątpię, żeby ktoś wywalał większą kasę i ściągał z innego kraju, na imprezkę w przedszkolu ;) Quote
łamAga Posted August 20, 2017 Posted August 20, 2017 31 minut temu, *Magda* napisał: Aga, nie muszą mi mówić, bo tu takich ekstremalnych "mięs" nie kupisz :P a wątpię, żeby ktoś wywalał większą kasę i ściągał z innego kraju, na imprezkę w przedszkolu ;) Oj tam lepiej uważaj żeby Ci zwierzaki nie poginęły przed imprezką :P Quote
*Magda* Posted August 21, 2017 Author Posted August 21, 2017 23 godziny temu, łamAga napisał: Oj tam lepiej uważaj żeby Ci zwierzaki nie poginęły przed imprezką :P Moje zwierzaki już są za stare :P z tego co wiem, to takie 2 letnie są najlepsze ;) Quote
Patikujek Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 2 letnie to juz też moga być żylaste. Najlepsze sceniacki :D Quote
łamAga Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 23 godziny temu, *Magda* napisał: Moje zwierzaki już są za stare :P z tego co wiem, to takie 2 letnie są najlepsze ;) 1 godzinę temu, Patikujek napisał: 2 letnie to juz też moga być żylaste. Najlepsze sceniacki :D Może Tamire by wzięli :D dopłacę :D Quote
Patikujek Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 44 minuty temu, łamAga napisał: Może Tamire by wzięli :D dopłacę :D To może i Blu? Quote
łamAga Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 2 minuty temu, Patikujek napisał: To może i Blu? O widzisz , za taką pareczke szczeniaków może dostaniemy ładną sumkę :D Quote
Patikujek Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 1 godzinę temu, łamAga napisał: O widzisz , za taką pareczke szczeniaków może dostaniemy ładną sumkę :D To jest myśl.... 29 minut temu, Aleksa. napisał: biedne psiaki ;p Biedne to my z Agą jesteśmy musząc z nimi wytrzymywać Quote
*Magda* Posted August 24, 2017 Author Posted August 24, 2017 23 godziny temu, Aleksa. napisał: Gdzie jesteś ? ;p W domu :P A wczoraj musiałam odebrać kolegę z lotniska i wróciłam o północy :/ 4 godziny temu, Aleksa. napisał: Brawo maaa mamusiu :D Dziękuję bardzo córeczko :* Skończyło się leniuchowanie :( Za lekko ponad 3 tygodnie wracam do pracy :P Quote
łamAga Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 36 minut temu, *Magda* napisał: W domu :P A wczoraj musiałam odebrać kolegę z lotniska i wróciłam o północy :/ Dziękuję bardzo córeczko :* Skończyło się leniuchowanie :( Za lekko ponad 3 tygodnie wracam do pracy :P i wtedy na dogo juz w ogole bedziesz gościem ;( Quote
*Magda* Posted August 24, 2017 Author Posted August 24, 2017 14 minut temu, łamAga napisał: i wtedy na dogo juz w ogole bedziesz gościem ;( Odezwała się ta, która jest na dogo codziennie :P Quote
łamAga Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Odezwała się ta, która jest na dogo codziennie :P czekaj , jak sie zrobi zimno i szybciej bedzie ciemno to bede codziennie :P Quote
*Magda* Posted August 24, 2017 Author Posted August 24, 2017 7 minut temu, łamAga napisał: czekaj , jak sie zrobi zimno i szybciej bedzie ciemno to bede codziennie :P Kawał miesiąca :D Quote
Recommended Posts