Aleksa. Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 Dawaj na dogo, już się chyba nacieszyłaś tym grillem ? :P Quote
łamAga Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 1 godzinę temu, Aleksa. napisał: Dawaj na dogo, już się chyba nacieszyłaś tym grillem ? :P To samo chciałam napisać :P Quote
*Magda* Posted July 2, 2017 Author Posted July 2, 2017 Znajomi byli do 21 i dopiero potem odpaliliśmy grilla :P Ocena doskonała :) Quote
*Magda* Posted July 2, 2017 Author Posted July 2, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: mogłaś chociaż sfocic kiełbe :P Steki były :P Quote
łamAga Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Steki były :P Łeeee ja wole kiełbaskę dobrze wypieczoną :D Quote
Aleksa. Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 Mówiłaś, że przyjeżdżają na kawe :D od 15 to długa kawa :D Quote
*Magda* Posted July 2, 2017 Author Posted July 2, 2017 7 minut temu, łamAga napisał: Łeeee ja wole kiełbaskę dobrze wypieczoną :D Nie miałam w domu kiełbachy na grilla :P 7 minut temu, Aleksa. napisał: Mówiłaś, że przyjeżdżają na kawe :D od 15 to długa kawa :D Mieli być o 15-16. Ale Bogdan wrócił z Theodorem z quadów przed 16. A oni zanim dojechali, to była 17 :D Quote
mar....ka Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 a co tu tak cicho..... nawet nie mam nic do nadrobienia Quote
mar....ka Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Moim zdaniem Nathuś był delikatny, dzisiaj był u mnie Mikołaj- chrześniak 22 m-ce i chciał ciągle chomika dotykać. To dopiero stres, nie wiem ile nerwów miał chomik, ale wiem ile ja heheh Quote
angineuuka Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 1 godzinę temu, mar....ka napisał: a co tu tak cicho..... nawet nie mam nic do nadrobienia no, jak wyjątkowo chce z kimś pogadać to nie ma z kim :p Quote
*Magda* Posted July 6, 2017 Author Posted July 6, 2017 11 godzin temu, mar....ka napisał: ej to miało być u Oli hehe Zaraziłaś się od łamAgi :D 10 godzin temu, angineuuka napisał: no, jak wyjątkowo chce z kimś pogadać to nie ma z kim :p Codziennie wchodzę na dogo i nikogo nie ma :P Więc po godzinie czy dwóch siedzenia bez celu przed kompem idę spać :P Quote
Aleksa. Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 Ja też zaglądałam, ale jak nikt nic nie pisał, to robiłam co innego..dzisiaj odreagowuje przed kolejnym stresem :D Quote
łamAga Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Jak ja jestem to też nikogo nie ma :/ Theoś !!!! Quote
łamAga Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 7 minut temu, Aleksa. napisał: Magda to pewnie chlejeee xdxd lezy gdzies pod grilem pewnie :P Quote
mar....ka Posted July 9, 2017 Posted July 9, 2017 jeszcze do kompa nie może do tej pory się doczołgać :P Quote
*Magda* Posted July 10, 2017 Author Posted July 10, 2017 Wypraszam sobie :P Ja nie chleję, tylko kulturalnie piję ;) A to, że walę wódkę z kielicha, to inna inszość :P Powiem Wam, że takie imprezy mnie wykańczają :/ Najpierw cały dzień przygotowań, potem całe popołudnie i wieczór bieganie w koło gości, a następnego dnia cały dzień sprzątania Quote
Aleksa. Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 4 godziny temu, *Magda* napisał: Wypraszam sobie :P Ja nie chleję, tylko kulturalnie piję ;) A to, że walę wódkę z kielicha, to inna inszość :P Powiem Wam, że takie imprezy mnie wykańczają :/ Najpierw cały dzień przygotowań, potem całe popołudnie i wieczór bieganie w koło gości, a następnego dnia cały dzień sprzątania W końcu wiem, po kim to mam :D 1 Quote
angineuuka Posted July 10, 2017 Posted July 10, 2017 8 godzin temu, *Magda* napisał: Wypraszam sobie :P Ja nie chleję, tylko kulturalnie piję ;) A to, że walę wódkę z kielicha, to inna inszość :P Powiem Wam, że takie imprezy mnie wykańczają :/ Najpierw cały dzień przygotowań, potem całe popołudnie i wieczór bieganie w koło gości, a następnego dnia cały dzień sprzątania Jestesmy ukrytą rodziną! :D Quote
mar....ka Posted July 11, 2017 Posted July 11, 2017 a ja nie lubię czystej, tylko drinki wchodzą w rachubę Quote
Recommended Posts