łamAga Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: No szybko, szybko ;) A teraz szukam prezentu dla Zosi na 4-te urodziny. A że Theodor obiecał pierścionek, a Zosia kocha konie (tak jak Theoś Zygzaka), to mam nie lada problem :/ Bogdan padł jak tylko przywiozłam go rano do domu, nawet śniadania nie chciał :D A my z Theosiem i Nathanem po obiedzie odpłynęliśmy :D hahaha no to teraz wybieraj miedzy rmakiem a pierścionkiem z brylantem :D Ja bym chciała móc sobie zrobić poobiednią drzeme ;) Quote
Aleksa. Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Bawiłaś się do 23 ?? i Ty mi piszesz o imprezie całonocnej?!! hahahahhaa :D oj Magda, toż to wieczór :D Quote
*Magda* Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Bawiłaś się do 23 ?? i Ty mi piszesz o imprezie całonocnej?!! hahahahhaa :D oj Magda, toż to wieczór :D Na imprezie byłam do 23, zanim poszłam spać była północ, o 3 obudził mnie Bogdan, o 4:30 Nathan na karmienie, a o 5 obudził mnie płacz Helenki, a od 7 już nie spał ani Nathan ani Theodor :P Quote
Ania :) Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Theo nie szalej tak z tymi dziewczynami! :P Kup pierścionek w kształcie konia :P Quote
*Magda* Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 Ola, odespałam, ale odżyłam dopiero jak wyszliśmy na popołudniowy mroźny spacerek :) Aniu, właśnie kupiłam: i 2 Quote
*Magda* Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: hahahhahahha, szaleństwo :D Teraz, Ania :) napisał: No i jaki piękny :D Wczoraj się musiałam naradzić z Żanetą (mamą Zosi), bo pierścionka z typowym koniem nie mogłam znaleźć :/ Kolczyki i owszem, są i to całkiem sporo, ale z pierścionkiem gorzej. A że znalazłam tego jednorożca/pegaza, to musiałam się poradzić :) Ale już kupiłam, pudełeczko też i teraz czekam aż przyślą do domu :) Quote
Chesti Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Przywitam się tylko bo sporo nadrabiania miałam :) Fajnie, że wyjazd udany. Mimo, że bezśnieżny :) Jako mama dziewczynki mniemam, że Zosia będzie zachwycona prezentem :)))) Quote
*Magda* Posted December 5, 2016 Author Posted December 5, 2016 3 godziny temu, Chesti napisał: Przywitam się tylko bo sporo nadrabiania miałam :) Fajnie, że wyjazd udany. Mimo, że bezśnieżny :) Jako mama dziewczynki mniemam, że Zosia będzie zachwycona prezentem :)))) Chyba nie aż tak dużo :P Udany :) Teraz czekam na przyjazd szwagra do nas, w Sylwestra :) Na to liczę :) Quote
Chesti Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Hehe Magda :) U Ciebie zawsze jest dużo :D Nie żebym narzekała. Wręcz przeciwnie :))) Quote
Oscar Patric Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 O 4.12.2016 o 21:07, *Magda* napisał: Ola, odespałam, ale odżyłam dopiero jak wyszliśmy na popołudniowy mroźny spacerek :) Aniu, właśnie kupiłam: i ale śliczny :) Quote
Oscar Patric Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 19 godzin temu, *Magda* napisał: Dzięki Aga :) Nie wiem chyba już Tobie pisałam,ale mam wariactwo jak widzę że różne rzeczy dla Dziewczynek,normalnie się rozpływam :) Quote
*Magda* Posted December 8, 2016 Author Posted December 8, 2016 Hej :) Dzięki :* Już mam w domu i pierścionek i kolczyki :) W pięknym pudełeczku :) Quote
Ania :) Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Hej :) to pokaż nam to piękne pudełeczko :) Quote
Chesti Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 13 godzin temu, Ania :) napisał: to pokaż nam to piękne pudełeczko :) Koniecznie :) Quote
mar....ka Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 nie pochwaliłaś się głupotą!!!!! heheheheheh Quote
*Magda* Posted December 9, 2016 Author Posted December 9, 2016 21 godzin temu, Ania :) napisał: Hej :) to pokaż nam to piękne pudełeczko :) 7 godzin temu, Chesti napisał: Koniecznie :) Proszę :) W środku pierścionek, a po bokach kolczyki ;) 6 godzin temu, mar....ka napisał: nie pochwaliłaś się głupotą!!!!! heheheheheh Ty się lepiej pochwal swoją :P Quote
Recommended Posts