*Magda* Posted December 1, 2016 Author Posted December 1, 2016 3 godziny temu, Ania :) napisał: Ja chce takie drewniane :) No ja też drewniane, ale kolorowe ;) Znalazłam 100szt. za 1.76euro (z wysyłką). No ale kupię je dopiero po powrocie z PL, bo termin dostawy jest 16-30 grudnia, a wtedy nas nie ma w domu :P 1 godzinę temu, Oscar Patric napisał: witanko popołudniem :) Hejka z wieczora :) Quote
łamAga Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Hej hej ;) Ja chciałam ramke ze sznurkiem i klamerkami w środku na 3 zdjęcia , byly w biedronce , mialam juz ją w koszyku , ale mi sie po drodze odwidzialo hahahahaha Quote
*Magda* Posted December 1, 2016 Author Posted December 1, 2016 Hej Aga :) Ty normalna nie jesteś :P Quote
łamAga Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 7 minut temu, *Magda* napisał: Hej Aga :) Ty normalna nie jesteś :P No nie jestem normalna i nigdy nie byłam :P czaisz , chciałam ja kupić i nie było , po kilku miesiącach znowu były , wzięłam ale zrezygnowałam hahahahha taka zdecydowana jestem :P a teraz żałuje że nie wzięłam :P Quote
*Magda* Posted December 1, 2016 Author Posted December 1, 2016 Ja dziś w aldi kupiłam 5 ramek na zdjęcia :P Dla bratowej, szwagra, teściowej , taty i jedna dla nas :) Quote
łamAga Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Ja dziś w aldi kupiłam 5 ramek na zdjęcia :P Dla bratowej, szwagra, teściowej , taty i jedna dla nas :) A zdjęcia wywołałaś ? u nas nie ma aldi .... Quote
*Magda* Posted December 1, 2016 Author Posted December 1, 2016 Jutro może coś wywołam ;) Albo (najpóźniej) w następnym tygodniu ;) Quote
łamAga Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Ja od stycznia zabiorę się za wywoływanie ;) Quote
*Magda* Posted December 1, 2016 Author Posted December 1, 2016 No, ja muszę przed wyjazdem, bo obiecałam bratowej i teściowej zdjęcia ;) No a przy okazji dostanie jeszcze szwagier zdjęcie chrześniaka i mój tata swoich wnuków :P Quote
łamAga Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Jak będziesz miała gotowe ramki ze zdjęciami to obowiązkowo musisz nam je pokazac :D Quote
*Magda* Posted December 1, 2016 Author Posted December 1, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: Jak będziesz miała gotowe ramki ze zdjęciami to obowiązkowo musisz nam je pokazac :D Nie Quote
*Magda* Posted December 1, 2016 Author Posted December 1, 2016 Oczy ze shreka by mnie przekonały, a te Twoje to nie bardzo :P Quote
łamAga Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Oczy ze shreka by mnie przekonały, a te Twoje to nie bardzo :P Quote
*Magda* Posted December 1, 2016 Author Posted December 1, 2016 Jak ja jestem od godz. 19 na dogo, to tu pustki Quote
łamAga Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Jak ja jestem od godz. 19 na dogo, to tu pustki Cos ostatnio mało kto wchodzi na dogo ;( Ja tez mam czas na kompa to nikt nie wejdzie a jak od poniedziałku pójde na popołudniu i nie będę miała czasu na dogo to będą wszystkie :/ Ehhhh ide spać , dobranoc ;) Quote
*Magda* Posted December 1, 2016 Author Posted December 1, 2016 Dobranoc :* Ja wybieram zdjęcia i też idę spać ;) Quote
Aleksa. Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 ojj, dziewczyny. :D ja ogarniałam pokój, prasowałam... a teraz zaplanowałam świąteczny urlopik za granicą :D Quote
Ania :) Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 A ja byłam w pracy, a po pracy zawieszalismy zdjęcia :P i teraz nikogo nie ma na dogo :p Quote
Aleksa. Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 1 godzinę temu, Ania :) napisał: A ja byłam w pracy, a po pracy zawieszalismy zdjęcia :P i teraz nikogo nie ma na dogo :p Pokaż jak zawiesiliście? :) Quote
Ania :) Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 9 godzin temu, Aleksa. napisał: Pokaż jak zawiesiliście? :) U mnie w Galerii wstawiłam :) Quote
*Magda* Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 16 godzin temu, Aleksa. napisał: ojj, dziewczyny. :D ja ogarniałam pokój, prasowałam... a teraz zaplanowałam świąteczny urlopik za granicą :D Tzn. gdzie? Quote
Aleksa. Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 48 minut temu, *Magda* napisał: Tzn. gdzie? Wracam z rodzicami po świętach :) Quote
Recommended Posts