Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bira napisał(a):
Kochana, ja nic nue slodze, tylko prawde pisze :-)

Ja się kłucić nie będę ;) Niektórzy pomyślą, że Tora to pies ideał :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Niektórzy pomyślą, że Tora to pies ideał :evil_lol:

ja już tak myślę :)
to jak Ty to zrobiłaś, że tak dobrze ją wychowałaś?

haha daj złote rady, zobaczymy czy i u mnie się sprawdzą ;)

a zdjęcia super :loveu: widać, że szczęśliwa tam była ;)

Posted

kalyna napisał(a):
ja już tak myślę :)
to jak Ty to zrobiłaś, że tak dobrze ją wychowałaś?

haha daj złote rady, zobaczymy czy i u mnie się sprawdzą ;)

a zdjęcia super :loveu: widać, że szczęśliwa tam była ;)

W zasadze nie zrobiłam nic szczególnego :) Poprostu byłam z nią kiedy tylko mogłam, zabierałam ją gdzie tylko mogłam itp. Jednym słowem, troszkę ją od siebie uzależniłam :D No i w tym czasie nauka połączona z zabawą ;)

Posted

Milena9 napisał(a):
Zazdroszczę ci tej plaży :)

:)

:: FiGa :: napisał(a):
http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5782.jpg
Kite :loveu: :loveu: Kiedys barzo chcialam sie nauczyc... ale jak zobaczylam ceny sprzetu to mi mina zrzedla :shake:

Ech ja musze sie zadowolic jeziorem, bo do morza dalekoooo... ale mam go trooche na fotkach :loveu: Zawsze cos :lol:

Jak ja zobaczyłam jak oni ledwo idą, bo ich wiatr ciągnie, to bałabym się iść z tym do wody :D

Posted

Ptysiak napisał(a):
Zdjęcia świetne:)
Tora jak zawsze fotogeniczna :)

Pozdrawiamy :)

Dziękuję :)

A takie atrakcje były na polu namiotowym, gdzie nocowaliśmy :) Szkoda, że mój obecny stan nie pozwalał mi na korzystanie z tego :( Uwielbiam takie atrakcje :loveu:

Posted

buu a ja nie cierpię taki atrakcji :roll: od małego na to nie wchodziłam i tak już mi zostało :D

a pole tulipanów to świetny musi być widok :loveu: bo zdjęcie tego pewnie nie oddaje..

Posted

kalyna napisał(a):
buu a ja nie cierpię taki atrakcji :roll: od małego na to nie wchodziłam i tak już mi zostało :D

a pole tulipanów to świetny musi być widok :loveu: bo zdjęcie tego pewnie nie oddaje..

A ja bym mogła codziennie jeździć na takich atrakcjach ;) Czym większe tym lepsze :)

Zdjęcie wogóle nie oddaje piękna tylu tulipanów...

Posted

Nietety ale podzielam zdanie Kalyny :roll: nienawidze wesołych miasteczek :shake: choć przyznam ze wyglada ciekawie :evil_lol:

ale te tulipany to po prostu raj na ziemi , tyle piekna w jednym miejscu :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Nietety ale podzielam zdanie Kalyny :roll: nienawidze wesołych miasteczek :shake: choć przyznam ze wyglada ciekawie :evil_lol:

ale te tulipany to po prostu raj na ziemi , tyle piekna w jednym miejscu :loveu::loveu::loveu::loveu:

Dobrze, że Bogdan podziela moją pasję :loveu: Oby Teo odziedziczył to po rodzicach :evil_lol:

:loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Dobrze, że Bogdan podziela moją pasję :loveu: Oby Teo odziedziczył to po rodzicach :evil_lol:

:loveu:

Oby , bo to na pewno wielka frajda ale ja na sam widok krecącego sie czegokolwiek mam zawroty glowy :eviltong:

Posted

Ale atrakcje przy tym polu namiotowym :loveu:

magdabroy napisał(a):
Za 9 dni wystawa w Dortmundzie :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Mam nadzieję, że będą zdjęcia? :)

Posted

Jean napisał(a):
karuzele! ale fajnie! :))

vaness napisał(a):
ja też uwielbiam takie karuzele :D mogą się kręcić w górze o 360 stopni nawet :P raz na jakiś czas trzeba sobie takie coś zafundować ;)

Sami pasjonaci wesołych miasteczek :evil_lol:

understandme napisał(a):
Ale atrakcje przy tym polu namiotowym :loveu:

Mam nadzieję, że będą zdjęcia? :)

:)

Tylko po to tam jadę :)

dagaa111 napisał(a):
ja wesołe miasteczka zawsze omijałam szerokim łukiem, a szczególnie karuzele :lol:

Nie wiesz co tracisz :diabloti: