*Magda* Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 bira napisał(a):Kochana, ja nic nue slodze, tylko prawde pisze :-) Ja się kłucić nie będę ;) Niektórzy pomyślą, że Tora to pies ideał :evil_lol: Quote
kalyna Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 magdabroy napisał(a): Niektórzy pomyślą, że Tora to pies ideał :evil_lol: ja już tak myślę :) to jak Ty to zrobiłaś, że tak dobrze ją wychowałaś? haha daj złote rady, zobaczymy czy i u mnie się sprawdzą ;) a zdjęcia super :loveu: widać, że szczęśliwa tam była ;) Quote
*Magda* Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 kalyna napisał(a):ja już tak myślę :) to jak Ty to zrobiłaś, że tak dobrze ją wychowałaś? haha daj złote rady, zobaczymy czy i u mnie się sprawdzą ;) a zdjęcia super :loveu: widać, że szczęśliwa tam była ;) W zasadze nie zrobiłam nic szczególnego :) Poprostu byłam z nią kiedy tylko mogłam, zabierałam ją gdzie tylko mogłam itp. Jednym słowem, troszkę ją od siebie uzależniłam :D No i w tym czasie nauka połączona z zabawą ;) Quote
:: FiGa :: Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5782.jpg Kite :loveu: :loveu: Kiedys barzo chcialam sie nauczyc... ale jak zobaczylam ceny sprzetu to mi mina zrzedla :shake: Ech ja musze sie zadowolic jeziorem, bo do morza dalekoooo... ale mam go trooche na fotkach :loveu: Zawsze cos :lol: Quote
*Magda* Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Milena9 napisał(a):Zazdroszczę ci tej plaży :) :) :: FiGa :: napisał(a):http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5782.jpg Kite :loveu: :loveu: Kiedys barzo chcialam sie nauczyc... ale jak zobaczylam ceny sprzetu to mi mina zrzedla :shake: Ech ja musze sie zadowolic jeziorem, bo do morza dalekoooo... ale mam go trooche na fotkach :loveu: Zawsze cos :lol: Jak ja zobaczyłam jak oni ledwo idą, bo ich wiatr ciągnie, to bałabym się iść z tym do wody :D Quote
Ptysiak Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Zdjęcia świetne:) Tora jak zawsze fotogeniczna :) Pozdrawiamy :) Quote
*Magda* Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Ptysiak napisał(a):Zdjęcia świetne:) Tora jak zawsze fotogeniczna :) Pozdrawiamy :) Dziękuję :) A takie atrakcje były na polu namiotowym, gdzie nocowaliśmy :) Szkoda, że mój obecny stan nie pozwalał mi na korzystanie z tego :( Uwielbiam takie atrakcje :loveu: Quote
kalyna Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 buu a ja nie cierpię taki atrakcji :roll: od małego na to nie wchodziłam i tak już mi zostało :D a pole tulipanów to świetny musi być widok :loveu: bo zdjęcie tego pewnie nie oddaje.. Quote
*Magda* Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 kalyna napisał(a):buu a ja nie cierpię taki atrakcji :roll: od małego na to nie wchodziłam i tak już mi zostało :D a pole tulipanów to świetny musi być widok :loveu: bo zdjęcie tego pewnie nie oddaje.. A ja bym mogła codziennie jeździć na takich atrakcjach ;) Czym większe tym lepsze :) Zdjęcie wogóle nie oddaje piękna tylu tulipanów... Quote
łamAga Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Nietety ale podzielam zdanie Kalyny :roll: nienawidze wesołych miasteczek :shake: choć przyznam ze wyglada ciekawie :evil_lol: ale te tulipany to po prostu raj na ziemi , tyle piekna w jednym miejscu :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 dOgLoV napisał(a):Nietety ale podzielam zdanie Kalyny :roll: nienawidze wesołych miasteczek :shake: choć przyznam ze wyglada ciekawie :evil_lol: ale te tulipany to po prostu raj na ziemi , tyle piekna w jednym miejscu :loveu::loveu::loveu::loveu: Dobrze, że Bogdan podziela moją pasję :loveu: Oby Teo odziedziczył to po rodzicach :evil_lol: :loveu: Quote
łamAga Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 magdabroy napisał(a):Dobrze, że Bogdan podziela moją pasję :loveu: Oby Teo odziedziczył to po rodzicach :evil_lol: :loveu: Oby , bo to na pewno wielka frajda ale ja na sam widok krecącego sie czegokolwiek mam zawroty glowy :eviltong: Quote
*Magda* Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Za 9 dni wystawa w Dortmundzie :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Karro Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Ale atrakcje przy tym polu namiotowym :loveu: magdabroy napisał(a):Za 9 dni wystawa w Dortmundzie :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Mam nadzieję, że będą zdjęcia? :) Quote
vaness Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 ja też uwielbiam takie karuzele :D mogą się kręcić w górze o 360 stopni nawet :P raz na jakiś czas trzeba sobie takie coś zafundować ;) Quote
Daga&Maks Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 ja wesołe miasteczka zawsze omijałam szerokim łukiem, a szczególnie karuzele :lol: Quote
*Magda* Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Jean napisał(a):karuzele! ale fajnie! :)) vaness napisał(a):ja też uwielbiam takie karuzele :D mogą się kręcić w górze o 360 stopni nawet :P raz na jakiś czas trzeba sobie takie coś zafundować ;) Sami pasjonaci wesołych miasteczek :evil_lol: understandme napisał(a):Ale atrakcje przy tym polu namiotowym :loveu: Mam nadzieję, że będą zdjęcia? :) :) Tylko po to tam jadę :) dagaa111 napisał(a):ja wesołe miasteczka zawsze omijałam szerokim łukiem, a szczególnie karuzele :lol: Nie wiesz co tracisz :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 przepiękne te pola z tulipanami :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts