*Magda* Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 aganela napisał(a):ale cuda:) Wiem :loveu: Quote
łamAga Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Jakie to slodziaste :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 No :loveu: Szkoda, że kołderki były tylko różowe i czerwone :( Chciałam jakiś beżowy, brązowy lub np. zielony ;) Ale czerwony też może być ;) Quote
łamAga Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 magdabroy napisał(a):No :loveu: Szkoda, że kołderki były tylko różowe i czerwone :( Chciałam jakiś beżowy, brązowy lub np. zielony ;) Ale czerwony też może być ;) Pewnie ze moze byc czerwony :loveu: kiedys to bylo ze czerwony i rozowy dla dziewczynki a niebieski dla chlopca a teraz jest wolna wola , ubierasz dziecko jak chcesz i nikogo nic nie dziwi ;) Quote
Ptysiak Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 No to się synusiowi będzie baaardzo dobrze spało :) Quote
*Magda* Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 dOgLoV napisał(a):Pewnie ze moze byc czerwony :loveu: kiedys to bylo ze czerwony i rozowy dla dziewczynki a niebieski dla chlopca a teraz jest wolna wola , ubierasz dziecko jak chcesz i nikogo nic nie dziwi ;) Ten czerwony napewno jest dla chłopca, bo motyw typowo chłopięcy ;) Ale w różowe mojego syna ubierać nie będę :eviltong: Nawet nie lubię różowego, więc chyba dobrze, że nie będzie córeczki :D Ptysiak napisał(a):No to się synusiowi będzie baaardzo dobrze spało :) Mam nadzieję ;) Quote
kalyna Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 łooo w wypasionym stylu będzie Teoś spać :D no ale hity tutaj zapodajecie :lol: Quote
łamAga Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 magdabroy napisał(a):Ten czerwony napewno jest dla chłopca, bo motyw typowo chłopięcy ;) Ale w różowe mojego syna ubierać nie będę :eviltong: Nawet nie lubię różowego, więc chyba dobrze, że nie będzie córeczki :D Ja kiedys nie lubilam rozowego ale chyba od czasu jak Marysia przyszla na swiat nawet polubilam :lol: zawsze jak cos jej kupuje do ubrania to slysze marudzenie Sebastiana ze znowu kupuje rozowe jak by dzieczynka nie mogla chodzic w niebieskim :evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 kalyna napisał(a):łooo w wypasionym stylu będzie Teoś spać :D no ale hity tutaj zapodajecie :lol: :) dOgLoV napisał(a):Ja kiedys nie lubilam rozowego ale chyba od czasu jak Marysia przyszla na swiat nawet polubilam :lol: zawsze jak cos jej kupuje do ubrania to slysze marudzenie Sebastiana ze znowu kupuje rozowe jak by dzieczynka nie mogla chodzic w niebieskim :evil_lol: Pewnie też bym polubiła ;) Tym bardziej, że mam całą reklamówkę różwych ciuszków po moich bratanicach :loveu: Ale chyba jednak wolę ubierać dziecko bezpłciowo ;) No i pewnie Teo będzie nie raz ubrany na niebiesko, bo mam troszkę ciuchów po Tymku i pewnie dostanie w prezencie niejedno niebieskie ubranko :D Quote
kalyna Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 ja jak byłam mała to nienawidziłam ubierać sie w różowe i czerwone ciuchy.... a teraz uwielbiam różowy i fioletowy :loveu: co nie oznacza, że tylko w tych kolorach chodzę bo mam ich bardzo malo :) więc gusta się zmieniają :) Quote
bira Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Ej tam, roz Ci sie nie podoba ;-) ja tez kiedys nie lubilan, a teraz z racji tego, ze mam dwie bzdziagwy , jestem na niego skazana ;-) i nawet polubilam ten kolor ;-) Quote
*Magda* Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 kalyna napisał(a):ja jak byłam mała to nienawidziłam ubierać sie w różowe i czerwone ciuchy.... a teraz uwielbiam różowy i fioletowy :loveu: co nie oznacza, że tylko w tych kolorach chodzę bo mam ich bardzo malo :) więc gusta się zmieniają :) bira napisał(a):Ej tam, roz Ci sie nie podoba ;-) ja tez kiedys nie lubilan, a teraz z racji tego, ze mam dwie bzdziagwy , jestem na niego skazana ;-) i nawet polubilam ten kolor ;-) Może polubię przy następnym dziecku ;) Quote
Jean Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 a ja tak z innej beczki... zazdroszczę dzidziolka w brzuszku... Pozdrawiam :) Quote
*Magda* Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 Jean napisał(a):a ja tak z innej beczki... zazdroszczę dzidziolka w brzuszku... Pozdrawiam :) No to do roboty ;) My również pozdrawiamy :) Quote
*Magda* Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 Mam przed domem dwie takie same choinki, a mają różne szyszki :crazyeye: Quote
bira Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Ale ślicznie :-) Rewelacyjnie te mlecze wyglądają :-) U nas nie widziałam takiej ilości mleczy....... Magda, podjęliście już decyzję o wyjeździe? Quote
lasoa Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 ciekawe te choinki :) Piesek pieknie prezentuje się wsrod mleczy :) Quote
*Magda* Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 bira napisał(a):Ale ślicznie :-) Rewelacyjnie te mlecze wyglądają :-) U nas nie widziałam takiej ilości mleczy....... Magda, podjęliście już decyzję o wyjeździe? :) Tak, wyjeżdżamy jutro przed południem ;) Na PW wyślę Ci zaraz wiadomość ;) lasoa napisał(a):ciekawe te choinki :) Piesek pieknie prezentuje się wsrod mleczy :) Dziękuję :) dagaa111 napisał(a):może to dwie różne odmiany jodeł :) Ale wyglądają identycznie. Tylko szyszki mają inny kolor. Quote
łamAga Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Mlecyk :loveu::loveu::loveu::loveu: u nas tego jest dosc sporo :evil_lol: juz chcialam napisac ze niesamowite zjawisko Torka bez pilki a tu na kolejnych zdjeciach juz pileczka sie pojawila :evil_lol: a choinki rzeczywiscie dziwne , moze te drugie szyszki zmienia kolor na te co maja pierwsze albo odwrotnie :evil_lol: jak ja wam zazdroszcze tego wyjazdu :placz: musicie zrobic duzo zdjec morza :loveu::loveu::loveu::loveu: chociaz sobie poogladam jak nie moge jechac :roll: milej i bezpiecznej podróży zycze gdybysmy mialy sie juz jutro tutaj nie spotkac :calus: Quote
*Magda* Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 Dziękuję za kolejne komplementy dla mojej suni :loveu: Przyszłam się tylko przywitać ;) Więc dzień dobry i do zobaczenia jutro wieczorem ;) Quote
Recommended Posts