Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
No :loveu: Szkoda, że kołderki były tylko różowe i czerwone :( Chciałam jakiś beżowy, brązowy lub np. zielony ;) Ale czerwony też może być ;)

Pewnie ze moze byc czerwony :loveu: kiedys to bylo ze czerwony i rozowy dla dziewczynki a niebieski dla chlopca a teraz jest wolna wola , ubierasz dziecko jak chcesz i nikogo nic nie dziwi ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
Pewnie ze moze byc czerwony :loveu: kiedys to bylo ze czerwony i rozowy dla dziewczynki a niebieski dla chlopca a teraz jest wolna wola , ubierasz dziecko jak chcesz i nikogo nic nie dziwi ;)

Ten czerwony napewno jest dla chłopca, bo motyw typowo chłopięcy ;) Ale w różowe mojego syna ubierać nie będę :eviltong: Nawet nie lubię różowego, więc chyba dobrze, że nie będzie córeczki :D

Ptysiak napisał(a):
No to się synusiowi będzie baaardzo dobrze spało :)

Mam nadzieję ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Ten czerwony napewno jest dla chłopca, bo motyw typowo chłopięcy ;) Ale w różowe mojego syna ubierać nie będę :eviltong: Nawet nie lubię różowego, więc chyba dobrze, że nie będzie córeczki :D

Ja kiedys nie lubilam rozowego ale chyba od czasu jak Marysia przyszla na swiat nawet polubilam :lol: zawsze jak cos jej kupuje do ubrania to slysze marudzenie Sebastiana ze znowu kupuje rozowe jak by dzieczynka nie mogla chodzic w niebieskim :evil_lol:

Posted

kalyna napisał(a):
łooo w wypasionym stylu będzie Teoś spać :D

no ale hity tutaj zapodajecie :lol:

:)

dOgLoV napisał(a):
Ja kiedys nie lubilam rozowego ale chyba od czasu jak Marysia przyszla na swiat nawet polubilam :lol: zawsze jak cos jej kupuje do ubrania to slysze marudzenie Sebastiana ze znowu kupuje rozowe jak by dzieczynka nie mogla chodzic w niebieskim :evil_lol:

Pewnie też bym polubiła ;) Tym bardziej, że mam całą reklamówkę różwych ciuszków po moich bratanicach :loveu: Ale chyba jednak wolę ubierać dziecko bezpłciowo ;) No i pewnie Teo będzie nie raz ubrany na niebiesko, bo mam troszkę ciuchów po Tymku i pewnie dostanie w prezencie niejedno niebieskie ubranko :D

Posted

ja jak byłam mała to nienawidziłam ubierać sie w różowe i czerwone ciuchy.... a teraz uwielbiam różowy i fioletowy :loveu:
co nie oznacza, że tylko w tych kolorach chodzę bo mam ich bardzo malo :)
więc gusta się zmieniają :)

Posted

Ej tam, roz Ci sie nie podoba ;-) ja tez kiedys nie lubilan, a teraz z racji tego, ze mam dwie bzdziagwy , jestem na niego skazana ;-) i nawet polubilam ten kolor ;-)

Posted

kalyna napisał(a):
ja jak byłam mała to nienawidziłam ubierać sie w różowe i czerwone ciuchy.... a teraz uwielbiam różowy i fioletowy :loveu:
co nie oznacza, że tylko w tych kolorach chodzę bo mam ich bardzo malo :)
więc gusta się zmieniają :)

bira napisał(a):
Ej tam, roz Ci sie nie podoba ;-) ja tez kiedys nie lubilan, a teraz z racji tego, ze mam dwie bzdziagwy , jestem na niego skazana ;-) i nawet polubilam ten kolor ;-)

Może polubię przy następnym dziecku ;)

Posted

Ale ślicznie :-) Rewelacyjnie te mlecze wyglądają :-) U nas nie widziałam takiej ilości mleczy.......
Magda, podjęliście już decyzję o wyjeździe?

Posted

bira napisał(a):
Ale ślicznie :-) Rewelacyjnie te mlecze wyglądają :-) U nas nie widziałam takiej ilości mleczy.......
Magda, podjęliście już decyzję o wyjeździe?

:)
Tak, wyjeżdżamy jutro przed południem ;) Na PW wyślę Ci zaraz wiadomość ;)

lasoa napisał(a):
ciekawe te choinki :) Piesek pieknie prezentuje się wsrod mleczy :)

Dziękuję :)

dagaa111 napisał(a):
może to dwie różne odmiany jodeł :)

Ale wyglądają identycznie. Tylko szyszki mają inny kolor.

Posted

Mlecyk :loveu::loveu::loveu::loveu: u nas tego jest dosc sporo :evil_lol:

juz chcialam napisac ze niesamowite zjawisko Torka bez pilki a tu na kolejnych zdjeciach juz pileczka sie pojawila :evil_lol:

a choinki rzeczywiscie dziwne , moze te drugie szyszki zmienia kolor na te co maja pierwsze albo odwrotnie :evil_lol:

jak ja wam zazdroszcze tego wyjazdu :placz: musicie zrobic duzo zdjec morza :loveu::loveu::loveu::loveu: chociaz sobie poogladam jak nie moge jechac :roll:

milej i bezpiecznej podróży zycze gdybysmy mialy sie juz jutro tutaj nie spotkac :calus: