*Magda* Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 understandme napisał(a):http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5923.jpg Lumpek :loveu::loveu::loveu: unikatowydiament napisał(a):to super:loveu: a Lumpek piękny jak zawsze:) :loveu: dOgLoV napisał(a):Lumpek :loveu::loveu::loveu::loveu: tak rzadko pokazujesz nam Limposlawa ze czlowiek zapomina ze masz kociaczka :mad: a Torka piekna jak zawsze :loveu::loveu::loveu::loveu: i do tego ta ladna kolorowa pileczka :loveu: Rzadko pokazuję, bo rzadko ktoś o niego prosi :eviltong: To coś kiedyś było piłką, a teraz to zwłoki piłki :evil_lol: Onomato-Peja napisał(a):http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5928.jpg - oo, no proszę Lump! Takie pytanie, bo mam zamiar zacząć wyprowadzać kota coby życia w domu nie zmarnował... Jakiej długości masz linkę dla Lumpka? Myślałam nad 15-20m. Ja mam 5m ;) To jest linka, którą kupiłam dla Tory na okres cieczkowy, bo nie wiedziłam czy będzie reagować na wołanie :roll: Ale Tora jej nie potrzebuje, więc Lumpek ją odziedziczył ;) I mi taka w sumie wystarcza, bo ogród ma długi, ale wązki (10m), a od sąsiadów dzielą nas tylko drzewka/żywopłot, więc dłuższa i tak nie zdałby egzaminu, bo Lumpek przechodziłby do sąsiadów :) Quote
*Magda* Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Aleksandra95 napisał(a):kotek spacerował.:loveu: No :loveu: Ledwo mu szelki założyłam, a już biegł w stronę drzwi, bo wiedział, że pójdzie do ogródka :D A jeszcze jakiś czas temu widok smyczy i szelek powodował u niego paraliż :crazyeye: Quote
*Magda* Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Przekażcie proszę dalej, może ktoś poszukuje mieszańca husky.... http://www.dogomania.pl/forum/thread...82oc%C5%82awek piękne maluchy do adopcji: Quote
Karro Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Ojej jaki cudne :loveu: Oby szybko znalazły wspaniałe domy :) Quote
Kaaasia Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Rany jakie słodziaki. Mam nadzieję, że szybko znajdą kochające domki :lol: Torka sie wyplażowała. Oli to by chyba oszalał z radości mając taką ilość piasku ;) Quote
Jean Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 A gdzie byliscie nad tym morzem? Ten kawaler co chciał Torę zbałamucić to chyba by się złamał w pół taki chudzielec feee :P Quote
bira Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Ale Lumpiastemu brzuszek wisi :-) A te szczyle przesłodkie :-) Na pewno szybciutko do domu pójdą :-) Quote
*Magda* Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 understandme napisał(a):Ojej jaki cudne :loveu: Oby szybko znalazły wspaniałe domy :) Kaaasia napisał(a):Rany jakie słodziaki. Mam nadzieję, że szybko znajdą kochające domki :lol: Torka sie wyplażowała. Oli to by chyba oszalał z radości mając taką ilość piasku ;) Słodziaki, słodziaki :loveu: Piasku, wody, psów... tylko patyków brak :D Jean napisał(a):A gdzie byliscie nad tym morzem? Ten kawaler co chciał Torę zbałamucić to chyba by się złamał w pół taki chudzielec feee :P To było nad Morzem Północnym, w Holandii ;) No właśnie charty mi się podobają, ale jak pomyślę, że one wyglądają jakby były głodzone, to bałabym się, że sąsiedzi by na mnie donosili, że psa głodzę :D bira napisał(a):Ale Lumpiastemu brzuszek wisi :-) A te szczyle przesłodkie :-) Na pewno szybciutko do domu pójdą :-) Lumpek już schudł ;) Ale i tak jest za tłusty :D Quote
łamAga Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/546038_345894125463988_224534294266639_864293_1498420047_n.jpg jakie slodziaczki :loveu: rasa nie dla mnie ale piekne :loveu: Quote
*Magda* Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 dOgLoV napisał(a):https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/546038_345894125463988_224534294266639_864293_1498420047_n.jpg jakie slodziaczki :loveu: rasa nie dla mnie ale piekne :loveu: Dla mnie też raczej nie, ale takie kochane maleństwa :loveu: Szkoda, że niektórzy patrzą na to, że teraz są słodkie, kochane itp. a nie myślą co będzie z takiego psa za kilka miesięcy :( Quote
łamAga Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 magdabroy napisał(a):Dla mnie też raczej nie, ale takie kochane maleństwa :loveu: Szkoda, że niektórzy patrzą na to, że teraz są słodkie, kochane itp. a nie myślą co będzie z takiego psa za kilka miesięcy :( Dokładnie :roll: ehhhh ale co zrobimy :roll: jak widze husky to od razu przypomina mi sie jak kolega kolo schroniska znalazł w kartonie 9 huskych , pare metrow dalej bylo schronisko , ale po co je tam zaniesc , ktos zostawil je pod plotem na pewna zgube :/ na szczescie kolega przechodzil tamtedy i je znalazł , jednego zatrzymal reszte oddal do schroniska :roll:ma Dorę do dzisiaj , piekny psiak mimo iż mocno w typie :loveu: Quote
Ptysiak Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Tora i Lumpek cudne :loveu: A te dwa maluchy takie słodkie,:loveu: że gdyby mój mąż nie krzyczał potem na mnie:( sama bym je do siebie zabrała :) Quote
Marta_Ares Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 dziękuje za wstawienie maluchów tutaj mam nadzieję ze szybko znajda odpowiednie domki:roll: ale swietne fale na zdjęciach :loveu: :loveu: :loveu: Quote
*Magda* Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Marta_Ares napisał(a):dziękuje za wstawienie maluchów tutaj mam nadzieję ze szybko znajda odpowiednie domki:roll: ale swietne fale na zdjęciach :loveu: :loveu: :loveu: Oby, bo psiaki przesłodkie :loveu: Dzięki :) bira napisał(a):Witam z rana :-) dOgLoV napisał(a):Dzien dobry :lol: dagaa111 napisał(a):witamy weekendowo :) Dzień doberek :) Quote
Karro Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 (edited) Cześć! Jak tam samopoczucie? Teoś wierci się w brzuszku? :loveu: Edited May 6, 2012 by understandme Quote
*Magda* Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 understandme napisał(a):Cześć? Jak tam samopoczucie? Teoś wierci się w brzuszku? :loveu: Cześć ;) Samopoczucie świetnie :) I owszem, Teoś się wierci w brzuszku i to coraz częściej i dłużej ;) Tylko już mu trochę ciasno się robi :D Quote
łamAga Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 cos czuje ze chyba predzej chce sie urodzic :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 dOgLoV napisał(a):cos czuje ze chyba predzej chce sie urodzic :evil_lol: Ja też bym tak chciała prędzej, ale czy się uda :niewiem: Quote
łamAga Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 magdabroy napisał(a):Ja też bym tak chciała prędzej, ale czy się uda :niewiem: do 14 lipca jeszcze zostalo troszke czasu wiec lepiej jeszcze nie ródź :eviltong: ale czuje ze urodzisz predzej niż 14stego :loveu: Quote
bira Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Ja tez obstawiam, ze urodzisz wczesniej. I dobrze, bo duzo lata Ci zostanie :-) Quote
*Magda* Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 dOgLoV napisał(a):do 14 lipca jeszcze zostalo troszke czasu wiec lepiej jeszcze nie ródź :eviltong: ale czuje ze urodzisz predzej niż 14stego :loveu: bira napisał(a):Ja tez obstawiam, ze urodzisz wczesniej. I dobrze, bo duzo lata Ci zostanie :-) Tak jak mój bratanek modlił się, żebym miała chłopca ;) Tak teraz Wy módlcie się, żebym urodziła wcześniej :evil_lol: Pochwaliłam wczoraj, że Tory łapa już jest ok, ale jednak nie :shake: Dziś podczas łąpania piłki (skok) znowu pisnęła i przez chwilę trzymała łapę w powietrzu :( Muszę poszukać jej czegoś na stawy, a w poniedziałek zadzwonie do wetki w PL na konsultację. Quote
Recommended Posts