Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

understandme napisał(a):

unikatowydiament napisał(a):
to super:loveu:

a Lumpek piękny jak zawsze:)

:loveu:

dOgLoV napisał(a):
Lumpek :loveu::loveu::loveu::loveu:

tak rzadko pokazujesz nam Limposlawa ze czlowiek zapomina ze masz kociaczka :mad:

a Torka piekna jak zawsze :loveu::loveu::loveu::loveu: i do tego ta ladna kolorowa pileczka :loveu:

Rzadko pokazuję, bo rzadko ktoś o niego prosi :eviltong:

To coś kiedyś było piłką, a teraz to zwłoki piłki :evil_lol:

Onomato-Peja napisał(a):
http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5928.jpg - oo, no proszę Lump!

Takie pytanie, bo mam zamiar zacząć wyprowadzać kota coby życia w domu nie zmarnował...
Jakiej długości masz linkę dla Lumpka? Myślałam nad 15-20m.

Ja mam 5m ;) To jest linka, którą kupiłam dla Tory na okres cieczkowy, bo nie wiedziłam czy będzie reagować na wołanie :roll: Ale Tora jej nie potrzebuje, więc Lumpek ją odziedziczył ;) I mi taka w sumie wystarcza, bo ogród ma długi, ale wązki (10m), a od sąsiadów dzielą nas tylko drzewka/żywopłot, więc dłuższa i tak nie zdałby egzaminu, bo Lumpek przechodziłby do sąsiadów :)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
kotek spacerował.:loveu:

No :loveu:

Ledwo mu szelki założyłam, a już biegł w stronę drzwi, bo wiedział, że pójdzie do ogródka :D A jeszcze jakiś czas temu widok smyczy i szelek powodował u niego paraliż :crazyeye:

Posted

Rany jakie słodziaki. Mam nadzieję, że szybko znajdą kochające domki :lol:

Torka sie wyplażowała. Oli to by chyba oszalał z radości mając taką ilość piasku ;)

Posted

A gdzie byliscie nad tym morzem?

Ten kawaler co chciał Torę zbałamucić to chyba by się złamał w pół taki chudzielec feee :P

Posted

understandme napisał(a):
Ojej jaki cudne :loveu: Oby szybko znalazły wspaniałe domy :)

Kaaasia napisał(a):
Rany jakie słodziaki. Mam nadzieję, że szybko znajdą kochające domki :lol:

Torka sie wyplażowała. Oli to by chyba oszalał z radości mając taką ilość piasku ;)

Słodziaki, słodziaki :loveu:

Piasku, wody, psów... tylko patyków brak :D

Jean napisał(a):
A gdzie byliscie nad tym morzem?

Ten kawaler co chciał Torę zbałamucić to chyba by się złamał w pół taki chudzielec feee :P

To było nad Morzem Północnym, w Holandii ;)

No właśnie charty mi się podobają, ale jak pomyślę, że one wyglądają jakby były głodzone, to bałabym się, że sąsiedzi by na mnie donosili, że psa głodzę :D

bira napisał(a):
Ale Lumpiastemu brzuszek wisi :-)
A te szczyle przesłodkie :-) Na pewno szybciutko do domu pójdą :-)

Lumpek już schudł ;) Ale i tak jest za tłusty :D

Posted

magdabroy napisał(a):
Dla mnie też raczej nie, ale takie kochane maleństwa :loveu: Szkoda, że niektórzy patrzą na to, że teraz są słodkie, kochane itp. a nie myślą co będzie z takiego psa za kilka miesięcy :(

Dokładnie :roll: ehhhh ale co zrobimy :roll: jak widze husky to od razu przypomina mi sie jak kolega kolo schroniska znalazł w kartonie 9 huskych , pare metrow dalej bylo schronisko , ale po co je tam zaniesc , ktos zostawil je pod plotem na pewna zgube :/ na szczescie kolega przechodzil tamtedy i je znalazł , jednego zatrzymal reszte oddal do schroniska :roll:ma Dorę do dzisiaj , piekny psiak mimo iż mocno w typie :loveu:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
dziękuje za wstawienie maluchów tutaj mam nadzieję ze szybko znajda odpowiednie domki:roll:

ale swietne fale na zdjęciach :loveu: :loveu: :loveu:

Oby, bo psiaki przesłodkie :loveu:

Dzięki :)

bira napisał(a):
Witam z rana :-)

dOgLoV napisał(a):
Dzien dobry :lol:

dagaa111 napisał(a):
witamy weekendowo :)

Dzień doberek :)

Posted

understandme napisał(a):
Cześć? Jak tam samopoczucie? Teoś wierci się w brzuszku? :loveu:

Cześć ;)
Samopoczucie świetnie :) I owszem, Teoś się wierci w brzuszku i to coraz częściej i dłużej ;) Tylko już mu trochę ciasno się robi :D

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja też bym tak chciała prędzej, ale czy się uda :niewiem:

do 14 lipca jeszcze zostalo troszke czasu wiec lepiej jeszcze nie ródź :eviltong: ale czuje ze urodzisz predzej niż 14stego :loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
do 14 lipca jeszcze zostalo troszke czasu wiec lepiej jeszcze nie ródź :eviltong: ale czuje ze urodzisz predzej niż 14stego :loveu:

bira napisał(a):
Ja tez obstawiam, ze urodzisz wczesniej. I dobrze, bo duzo lata Ci zostanie :-)

Tak jak mój bratanek modlił się, żebym miała chłopca ;) Tak teraz Wy módlcie się, żebym urodziła wcześniej :evil_lol:

Pochwaliłam wczoraj, że Tory łapa już jest ok, ale jednak nie :shake: Dziś podczas łąpania piłki (skok) znowu pisnęła i przez chwilę trzymała łapę w powietrzu :( Muszę poszukać jej czegoś na stawy, a w poniedziałek zadzwonie do wetki w PL na konsultację.