Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Więc najpierw mały opis, a potem zdjęcia :)
W sobotę po przyjeździe na pole namiotowe, Tora podczas zabawy piłką kontuzjowała swoją tylną łapę :( Chodzi normalnie, a nawet biega, ale każda próba nagłego zrywu, skoku itp. powoduje straszny ból łapy i kuleje przez chwilę :( Łapa wymacana i nic nie czuję, a przy dotykaniu ją nie boli. Także piłka wylądował w aucie, żeby nie kusić losu i rzucania patyczków też nie było, z czego Tora nie była zadowolona :( Ale wszystko dla jej dobra ;)
Pogoda w sobotę była bardzo kapryśna. W niedzielę też złapał nas mały deszcz, ale późne popołudnie było cudne :multi:

A teraz kilka fot :)

Posted

Takie fuflate psy śmiesznie wychodzą na zdjęciach, gdy są zamrożone w ruchu :lol:

więc wypad pewnie zaliczony do udanych jest..Szkoda Tory, ale pewnie raz, dwa dojdzie do siebie :)

hmm galeria Tory a najwięcej Biry tutaj :D
nie rozdrabniaj się z fotami i dawaj następne :)

Posted

Oooo jestescie :multi:

wczoraj szybko padlam i sie was juz nie doczekalam :roll:

magdabroy napisał(a):

PS. Agnieszka, co to za wyściskanie Bogdana :mad::eviltong:

Oj tam oj tam nie chcialam zeby poczul sie samotnie jak was bede sciskala :eviltong::evil_lol:

Jakie piekne te fotki :loveu::loveu::loveu::loveu:

morze przecudowne :loveu::loveu::loveu::loveu:

a Bira z Torą to juz w ogole :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Ale Wam tam fajnie pewnie było:)

A Tora jak zawsze cudna :loveu:

:loveu:

unikatowydiament napisał(a):
super foteczki,a dziewczynki cudne jak zawsze:)

Dzięki :)

kalyna napisał(a):
Takie fuflate psy śmiesznie wychodzą na zdjęciach, gdy są zamrożone w ruchu :lol:

więc wypad pewnie zaliczony do udanych jest..Szkoda Tory, ale pewnie raz, dwa dojdzie do siebie :)

hmm galeria Tory a najwięcej Biry tutaj :D
nie rozdrabniaj się z fotami i dawaj następne :)

Mam nadzieję, że szybko się poprawi ;) Ten tydzień żadnej piłki, roweru itp. i powinno być ok ;)
Dużo Biry, bo to jedyne zdjęcia z nią ;) Potem będzie już tylko Tora :)

Nie wiem czy załużyłyście na następną porcję fotek tak szybko :eviltong:

Niufciak napisał(a):
Ale super zdjęcia :loveu: Ja chce juz nad morze :)

Jeszcze troszkę i pojedziesz ;)

darii_iia napisał(a):
Witamy się. ;)
Piękna Tora. :loveu:
I jakie zdjęcia fajne. Ach, też bym chciała pojechać nad morze z moimi maluchami. :)

Cześć Daria :)

dOgLoV napisał(a):
Oooo jestescie :multi:

wczoraj szybko padlam i sie was juz nie doczekalam :roll:

Oj tam oj tam nie chcialam zeby poczul sie samotnie jak was bede sciskala :eviltong::evil_lol:

Ja myślałam, że będziesz czekać tak długo aż się nas doczekasz :mad::evil_lol:

Wybaczam ściskanie Bogdana ;) Tym razem :diabloti:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
hej.:) piękne fotki widać wycieczka udana.:)

Bardzo udana :) Szkoda, że dziś musieliśmy coś załatwić w Niemczech, bo inaczej byśmy wracali dopiero dzisiaj :)

Spałam w nocy jak niemowle :D Teoś też ;) Aż zaczęłam się martwić, bo nie obudziły mnie kopniaki o 5 rano :roll: Koło 6 jak wstałam tradycyjnie do toalety, popukałam się kilka razy po brzuchu i Teoś odpowiedział mamusi kilkoma kopniakami :lol: Także spokojnie zasnęłam ponownie i wstaliśmy dopiero o 9 na spacerek z Torą :)

Posted

magdabroy napisał(a):
:loveu:
Ja myślałam, że będziesz czekać tak długo aż się nas doczekasz :mad::evil_lol:

Wybaczam ściskanie Bogdana ;) Tym razem :diabloti:

Próbowałam ale juz padalam z nóg a wiedzialam ze musze wstac o 5tej wiec poszlam sie polozyc :oops: a pozniej sie kulalalam i budzilam sie co godzine :mad: myslalam ze oszaleje :mad:

uffffff myslalam ze będe bita :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Próbowałam ale juz padalam z nóg a wiedzialam ze musze wstac o 5tej wiec poszlam sie polozyc :oops: a pozniej sie kulalalam i budzilam sie co godzine :mad: myslalam ze oszaleje :mad:

uffffff myslalam ze będe bita :eviltong:

Teraz nie, ale kiedyś... może i pobiję :evil_lol: Jestem bardzo zazdrosna :diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
Teraz nie, ale kiedyś... może i pobiję :evil_lol: Jestem bardzo zazdrosna :diabloti:

Hihihihi zazdrość to zle uczucie :eviltong: ale czasem potrzebne :evil_lol: