*Magda* Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 Więc najpierw mały opis, a potem zdjęcia :) W sobotę po przyjeździe na pole namiotowe, Tora podczas zabawy piłką kontuzjowała swoją tylną łapę :( Chodzi normalnie, a nawet biega, ale każda próba nagłego zrywu, skoku itp. powoduje straszny ból łapy i kuleje przez chwilę :( Łapa wymacana i nic nie czuję, a przy dotykaniu ją nie boli. Także piłka wylądował w aucie, żeby nie kusić losu i rzucania patyczków też nie było, z czego Tora nie była zadowolona :( Ale wszystko dla jej dobra ;) Pogoda w sobotę była bardzo kapryśna. W niedzielę też złapał nas mały deszcz, ale późne popołudnie było cudne :multi: A teraz kilka fot :) Quote
*Magda* Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 I niedzielny spacer z Kasią, jej rodziną i Birą :loveu: Zdjęcia Tory autorstwa Kasi :) Quote
*Magda* Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 Kopiemy doły :D Chłopy, dzieci i psy poszły po wodę :) Quote
*Magda* Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 Mina Biry powalająca :evil_lol: Narazie starczy ;) Ale zdjęć jeszcze jest sporo :) Quote
Ptysiak Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Ale Wam tam fajnie pewnie było:) A Tora jak zawsze cudna :loveu: Quote
Oscar Patric Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 super foteczki,a dziewczynki cudne jak zawsze:) Quote
kalyna Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Takie fuflate psy śmiesznie wychodzą na zdjęciach, gdy są zamrożone w ruchu :lol: więc wypad pewnie zaliczony do udanych jest..Szkoda Tory, ale pewnie raz, dwa dojdzie do siebie :) hmm galeria Tory a najwięcej Biry tutaj :D nie rozdrabniaj się z fotami i dawaj następne :) Quote
KT Arts Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Ale super zdjęcia :loveu: Ja chce juz nad morze :) Quote
łamAga Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Oooo jestescie :multi: wczoraj szybko padlam i sie was juz nie doczekalam :roll: magdabroy napisał(a): PS. Agnieszka, co to za wyściskanie Bogdana :mad::eviltong: Oj tam oj tam nie chcialam zeby poczul sie samotnie jak was bede sciskala :eviltong::evil_lol: Jakie piekne te fotki :loveu::loveu::loveu::loveu: morze przecudowne :loveu::loveu::loveu::loveu: a Bira z Torą to juz w ogole :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
darii_iia Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Witamy się. ;) Piękna Tora. :loveu: I jakie zdjęcia fajne. Ach, też bym chciała pojechać nad morze z moimi maluchami. :) Quote
*Magda* Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 Ptysiak napisał(a):Ale Wam tam fajnie pewnie było:) A Tora jak zawsze cudna :loveu: :loveu: unikatowydiament napisał(a):super foteczki,a dziewczynki cudne jak zawsze:) Dzięki :) kalyna napisał(a):Takie fuflate psy śmiesznie wychodzą na zdjęciach, gdy są zamrożone w ruchu :lol: więc wypad pewnie zaliczony do udanych jest..Szkoda Tory, ale pewnie raz, dwa dojdzie do siebie :) hmm galeria Tory a najwięcej Biry tutaj :D nie rozdrabniaj się z fotami i dawaj następne :) Mam nadzieję, że szybko się poprawi ;) Ten tydzień żadnej piłki, roweru itp. i powinno być ok ;) Dużo Biry, bo to jedyne zdjęcia z nią ;) Potem będzie już tylko Tora :) Nie wiem czy załużyłyście na następną porcję fotek tak szybko :eviltong: Niufciak napisał(a):Ale super zdjęcia :loveu: Ja chce juz nad morze :) Jeszcze troszkę i pojedziesz ;) darii_iia napisał(a):Witamy się. ;) Piękna Tora. :loveu: I jakie zdjęcia fajne. Ach, też bym chciała pojechać nad morze z moimi maluchami. :) Cześć Daria :) dOgLoV napisał(a):Oooo jestescie :multi: wczoraj szybko padlam i sie was juz nie doczekalam :roll: Oj tam oj tam nie chcialam zeby poczul sie samotnie jak was bede sciskala :eviltong::evil_lol: Ja myślałam, że będziesz czekać tak długo aż się nas doczekasz :mad::evil_lol: Wybaczam ściskanie Bogdana ;) Tym razem :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5811.jpg Aaaaa :loveu: Piekne ujecia Madziu :loveu: A Bira rzeczywiscie mistrzyni z ta swoja mina :evil_lol: Latajace fafle molosowatych sa zaje*iste :loveu: Quote
*Magda* Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 A dziękuję :buzi: Mi też się podoba to zdjęcie :) Quote
Aleksa. Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 hej.:) piękne fotki widać wycieczka udana.:) Quote
*Magda* Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 Aleksandra95 napisał(a):hej.:) piękne fotki widać wycieczka udana.:) Bardzo udana :) Szkoda, że dziś musieliśmy coś załatwić w Niemczech, bo inaczej byśmy wracali dopiero dzisiaj :) Spałam w nocy jak niemowle :D Teoś też ;) Aż zaczęłam się martwić, bo nie obudziły mnie kopniaki o 5 rano :roll: Koło 6 jak wstałam tradycyjnie do toalety, popukałam się kilka razy po brzuchu i Teoś odpowiedział mamusi kilkoma kopniakami :lol: Także spokojnie zasnęłam ponownie i wstaliśmy dopiero o 9 na spacerek z Torą :) Quote
vaness Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 super , że wycieczka udana :D pozdrowionka dla Teosia :) Quote
łamAga Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 magdabroy napisał(a)::loveu: Ja myślałam, że będziesz czekać tak długo aż się nas doczekasz :mad::evil_lol: Wybaczam ściskanie Bogdana ;) Tym razem :diabloti: Próbowałam ale juz padalam z nóg a wiedzialam ze musze wstac o 5tej wiec poszlam sie polozyc :oops: a pozniej sie kulalalam i budzilam sie co godzine :mad: myslalam ze oszaleje :mad: uffffff myslalam ze będe bita :eviltong: Quote
*Magda* Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 dOgLoV napisał(a):Próbowałam ale juz padalam z nóg a wiedzialam ze musze wstac o 5tej wiec poszlam sie polozyc :oops: a pozniej sie kulalalam i budzilam sie co godzine :mad: myslalam ze oszaleje :mad: uffffff myslalam ze będe bita :eviltong: Teraz nie, ale kiedyś... może i pobiję :evil_lol: Jestem bardzo zazdrosna :diabloti: Quote
łamAga Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 magdabroy napisał(a):Teraz nie, ale kiedyś... może i pobiję :evil_lol: Jestem bardzo zazdrosna :diabloti: Hihihihi zazdrość to zle uczucie :eviltong: ale czasem potrzebne :evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 dOgLoV napisał(a):Hihihihi zazdrość to zle uczucie :eviltong: ale czasem potrzebne :evil_lol: Moja jest pod kontrolą ;) Quote
łamAga Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 magdabroy napisał(a):Moja jest pod kontrolą ;) I to najwazniejsze ;) Quote
Daga&Maks Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 świetne fotki, widać że wypad był naprawdę udany :) Quote
bira Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Magda, zdjęcia super :-) Ale dawaj te Torkowe :-) Quote
Recommended Posts