łamAga Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 [quote name='magdabroy']Coś mi Torka się źle czuje :( Rano nie zjadła śniadania, maślankę z olejem wypiła dopiero popołudniu, choć miska stała od rana :( W brzuchu jej się coś przewraca :( Za chwilę dam jej kolację i mam nadzieję, że już teraz zje :roll: A ja spędziłam dziś ponad 3h na prasowaniu tych maleńkich ciuszków :) Dopiero połowa za mną :flaming:[/QUOTE] Buuuu biedna Torka :-( mamy nadzieje ze kolacyjke juz zje z apetytem :loveu: ciuszki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 Narazie leży w kuchni i konsumuje ogon wołowy, więc mam nadzieję, że będzie dobrze ;) Ciuszki na tą chwilę zawaliły mi pół stołu w jadalni, bo nie mam gdzie ich poukładać :roll: Jutro nie będzie kiedy, ale już zaznaczyłam Bogdanowi, że w poniedziałek składamy komodę :loveu: Quote
łamAga Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 [quote name='magdabroy']Narazie leży w kuchni i konsumuje ogon wołowy, więc mam nadzieję, że będzie dobrze ;) Ciuszki na tą chwilę zawaliły mi pół stołu w jadalni, bo nie mam gdzie ich poukładać :roll: Jutro nie będzie kiedy, ale już zaznaczyłam Bogdanowi, że w poniedziałek składamy komodę :loveu:[/QUOTE] Jak cokolwiek je to juz chyba wraca do normy ;) Takie male ciuszki sa slodziaste :loveu::loveu::loveu::loveu: tez bym sobie poogladala :eviltong: kurcze taka silikonowa klawiatura jest dobrym odzwyczajaczem od dogo , jak mam cos pisac to chora jestem , ja chce inna klawiature :placz: Quote
*Magda* Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 No to kup inną klawiaturę, bo jeszcze przez taką błachostkę odejdziesz z dogo :mad: Wiesz, ja mam jeszcze trochę tych ciuszków do wyprania i wyprasowania, także jak masz czas i ochotę, to wiesz... Juto jak pogoda dopisze, to powinnam zrobić dużo zdjęć Torce :) Jedziemy do znajomych, będziemy jeździć quadem (tzn. oni i Bogdan :() i będziemy grilować, więc będę mogła troszkę pofocić :multi: Quote
łamAga Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 [quote name='magdabroy']No to kup inną klawiaturę, bo jeszcze przez taką błachostkę odejdziesz z dogo :mad: Wiesz, ja mam jeszcze trochę tych ciuszków do wyprania i wyprasowania, także jak masz czas i ochotę, to wiesz... Juto jak pogoda dopisze, to powinnam zrobić dużo zdjęć Torce :) Jedziemy do znajomych, będziemy jeździć quadem (tzn. oni i Bogdan :() i będziemy grilować, więc będę mogła troszkę pofocić :multi:[/QUOTE] Bede musiala ale zla jetem bo od razu moglam kupic inna to pokusiłam sie o taka bo stwierdzilam ze Marysia tej nie popsuje :angryy: prasowac lubie i to bardzo :multi: ale chyba za daleko mieszkasz :eviltong: Ale macie fajnie , w takim razie czekam na mnostwo zdjec z wypadu :multi::multi::multi::multi: a ja postaram sie dostarczyc konne :evil_lol: Quote
łamAga Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 zamowilam na allegro inna klawiature a teraz przelacze sie na stara z zepsuta spacja a ta powiesze na scianie i bede w nia lotkami rzucała :2gunfire: Quote
Falkaa Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 U mnie o zdjęcia proszą, a same nie mają :mad: Quote
łamAga Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 [quote name='Falkaa']U mnie o zdjęcia proszą, a same nie mają :mad:[/QUOTE] a no bo ja nie mam zdjec wiec nie daje :eviltong: Quote
bira Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 To w takim razie życzę bardzo udanej pogody :-) U nas zapowiada się cudowny tydzień w deszczu :angryy: Obfoć Torcie, bo się już nowych zdjęć doczekać nie mogę :-) Quote
*Magda* Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 [quote name='dOgLoV']zamowilam na allegro inna klawiature a teraz przelacze sie na stara z zepsuta spacja a ta powiesze na scianie i bede w nia lotkami rzucała :2gunfire:[/QUOTE] :roflt: Chciałaś dobrze, a tylko sobie utrudniłaś :D [quote name='Falkaa']U mnie o zdjęcia proszą, a same nie mają :mad:[/QUOTE] Ja nie prosiłam :shake: Albo nie pamiętam, że prosiłam :hmmmm: [quote name='bira']To w takim razie życzę bardzo udanej pogody :-) U nas zapowiada się cudowny tydzień w deszczu :angryy: Obfoć Torcie, bo się już nowych zdjęć doczekać nie mogę :-)[/QUOTE] Obfocę, obfocę :) Ja też już się nie mogę doczekać jakiś nowych fotek ;) Quote
KT Arts Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Ja tez czekam na foteczki, a tym czasem przeglądam Waszą galerie od początku :) Quote
łamAga Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 hejka :multi: milego dnia zyczymy i udanej imprezy ;) Quote
*Magda* Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 Dzień dobry wszystkim ;) Pogoda na tą chwilę jest super, więc imprezka powinna dojść do skutku :multi: A jak się pogoda popsuje, to i tak będą domowe foty ;) Tora jest na diecie :( Wczoraj kolację zjadła bez problemu, ale w nocy był paw :( Dobrze, że mam na parterze wszędzie kafelki :roll: Po spacerku ugotowałam jej ryż z kurczakiem, marchewką i siemie lniane. Do jutra ją na tym pokarmię i mam nadzieję, że żołądek się zregeneruje ;) Quote
bira Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 O kurcze wspolczuje sensacji zoladkowych. Oby to nic powaznego nie bylo. Quote
Lucky. Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 oby to nie było nic poważnego ! Miłego grillka, my lecimy na spacerek zaraz :D Quote
*Magda* Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 [quote name='bira']O kurcze wspolczuje sensacji zoladkowych. Oby to nic powaznego nie bylo.[/QUOTE] [quote name='Lucky.']oby to nie było nic poważnego ! Miłego grillka, my lecimy na spacerek zaraz :D[/QUOTE] Myślę, że ją przyblokowała kość wieprzowa ze szpikiem albo wołowy ogon, bo to po tym odmówiła posiłku, a wczoraj wieczorem na kolacje miała ogon i po nim były te nocne sensacje. Tak dziś za mną biedna chodziła po spacerku, patrzyła tymi swoimi oczętami kiedy jej śniadanko dam :( Ale trochę to trwało zanim ugotowałam i wystudziłam. Zjadła bardzo chętnie, więc mam nadzieję, że będzie dobrze ;) Quote
łamAga Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Zdrówka dla ksiezniczki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Siemano :loveu:[/QUOTE] Siema ;) [quote name='biscuit']Witam :) I żądam fotek! :peace:[/QUOTE] Cześć :) Żądać,to Ty se możesz :eviltong: [quote name='dOgLoV']Zdrówka dla ksiezniczki :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Dziękuję :) Quote
panbazyl Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 zaraza jakaś? U mnie też gotowane gluty od jakiegoś czasu. Ja tak sobie myślę, ze może raz na jakiś czas trzeba by dawać takie kleiki? Do tej pory same pancerne psy miałam, ale Młody cos się rozpancernił ostatnio. Ryż i siemię lniane. Quote
łamAga Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Dzien dobry ;) ale tu dzisiaj cichutko , pewnie odsypiacie impreze ;) Neruś chyba zarazil sie od Torki , od rana ma rewolucje żołądkowe ale na diete nie mam co przechodzic bo on i tak ma wieczna diete , nic poza suchym nie dostaje :roll: Quote
Bernese Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Witamy się ;) Owczarkom zawsze ładnie w zieleni :) Quote
*Magda* Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 [quote name='panbazyl']zaraza jakaś? U mnie też gotowane gluty od jakiegoś czasu. Ja tak sobie myślę, ze może raz na jakiś czas trzeba by dawać takie kleiki? Do tej pory same pancerne psy miałam, ale Młody cos się rozpancernił ostatnio. Ryż i siemię lniane.[/QUOTE] Chyba rzeczywiście jakaś zaraza. A Tora na dodatek wczoraj najadła się piachu i dziś była piaskowa kupa :D [quote name='dOgLoV']Dzien dobry ;) ale tu dzisiaj cichutko , pewnie odsypiacie impreze ;) Neruś chyba zarazil sie od Torki , od rana ma rewolucje żołądkowe ale na diete nie mam co przechodzic bo on i tak ma wieczna diete , nic poza suchym nie dostaje :roll:[/QUOTE] Oby Neron szybko wyzdrowiał ;) Nie ma mowy o odsypianiu :shake: Wstaliśmy o 8 rano, zjedliśmy u znajomych śniadanie i szybko musieliśmy wracać, bo przyjechał chłopak po mojego quada ;) I już nie mam quada :placz::placz::placz: [quote name='Bernese']Witamy się ;) Owczarkom zawsze ładnie w zieleni :)[/QUOTE] Witam :) Dziękuję :) P.S. Zdjęcia są, wstawię wieczorem :) Quote
*Magda* Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Zmieniłam zdanie ;) wstawię coś już teraz :) Jedna domowa fota :) [IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5633.jpg[/IMG] [IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5634.jpg[/IMG] [IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5635.jpg[/IMG] [IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5636.jpg[/IMG] [IMG]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5637.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts