Dzikie nieporadne Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Ale ten czas leci.... Chciałaś syna? ja Zawsze myślałam że większość kobiet chce córeczki, moja mama chciała corkę i jedną i ma...ale okazało się że to nie jest aż tak wygodne wyjście jak sobie wykalkulowała :D Quote
*Magda* Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 o drugim nie marzyłaś (może bliźniaki hehe) Szczerze? Przed pierwszym usg ciągle miałam myśli, że będzie ciąża bliźniacza, bo akurat potomstwo mojego męża, może być bliźniacze :/ No ale na usg jest tylko jedno serducho ;) Quote
*Magda* Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 Ale ten czas leci.... Chciałaś syna? ja Zawsze myślałam że większość kobiet chce córeczki, moja mama chciała corkę i jedną i ma...ale okazało się że to nie jest aż tak wygodne wyjście jak sobie wykalkulowała :D Tak, bardzo chciałam syna i się udało :) Quote
Dzikie nieporadne Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 To nie znaczy że nie są dwoje, na usg może się coś zasłonić/schować :) 1 Quote
mar....ka Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 To nie znaczy że nie są dwoje, na usg może się coś zasłonić/schować :) no dokładnie, w Jeleniej kiedyś tak było (jak akurat byłam w ciąży z Łukaszem), a co zabawne, w 8 m-cu wyszło troje (ale 14 czy 15 lat temu te usg były inne) Quote
*Magda* Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 To nie znaczy że nie są dwoje, na usg może się coś zasłonić/schować :) Miałam robione badania prenatalne. Tam usg jest bardzo dokładne i gdyby była dwójka, to lekarz by to zobaczył ;) Quote
angineuuka Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Kurde, ciekawa jestem co to bedzie :D Quote
*Magda* Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 Kurde, ciekawa jestem co to bedzie :D Jakoś mam dziwne przeczucie, że COSiek wypnie się tyłkiem tak, że nic nie pokaże :/ Quote
mar....ka Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 jak odziedziczyło charakterek po mamie, to wszystko możliwe :P Quote
Dzikie nieporadne Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 A co za różnica? najwyżej dowiesz się trochę ppóźniej ;) Quote
*Magda* Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 Niech tylko sprobuje :/ To co mu zrobisz? jak odziedziczyło charakterek po mamie, to wszystko możliwe :P Nie znasz tatusia :D Quote
*Magda* Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 A co za różnica? najwyżej dowiesz się trochę ppóźniej ;) Różnica taka, że nie wiem czy szykować pokój dla dziewczynki, czy robić przemeblowanie u Theodora i będą mieć wspólny pokój ;) Quote
*Magda* Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 A ja myślę, że to będzie chłopiec :D Chociaż jedna :* Quote
*Magda* Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 A jak nie to wpier.ol :lol: No to będziesz musiała ruszyć tyłek, te 1100km :P Quote
angineuuka Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Rusze pod koniec kwietnia ;) jade na to wesele przeciez :lol: Quote
Dzikie nieporadne Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Przy noworodku i tak to nie ma znaczenia :p Quote
*Magda* Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 Rusze pod koniec kwietnia ;) jade na to wesele przeciez :lol: To już będzie na świecie ;) Przy noworodku i tak to nie ma znaczenia :P Ale teraz mam nadmiar czasu, żeby cokolwiek robić ;) Potem, z dwójką dzieci, już nie będzie tak kolorowo, żeby spokojnie coś robić :/ Quote
mar....ka Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 To co mu zrobisz? Nie znasz tatusia :D i nie wiem czy chcę poznać hehehe Quote
*Magda* Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 i nie wiem czy chcę poznać hehehe Bodzian nie jest zły ;) dOgLoV go poznała :) Poza tym, wytrzymuję z nim ponad 15 lat, więc chyba nie jest tak źle :D Quote
Dzikie nieporadne Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 tylko te niemieckie imiona jakies dziwne mi się wydają :D Quote
mar....ka Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 Bodzian nie jest zły ;) dOgLoV go poznała :) Poza tym, wytrzymuję z nim ponad 15 lat, więc chyba nie jest tak źle :D no i przeżyła hehe, jest nadzieja dla mnie :) Idę jednak spać..no trudno niech odkłada się te sadełko Quote
*Magda* Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 tylko te niemieckie imiona jakies dziwne mi się wydają :D Theodor to nie jest niemieckie imię, ale greckie ;) I oznacza "darowany przez Boga" :) no i przeżyła hehe, jest nadzieja dla mnie :) Idę jednak spać..no trudno niech odkłada się te sadełko Dobranoc :) Quote
Recommended Posts