Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O szybciutko zlecialo, faktycznie :)

Od jutra tydzień i zaczynam półmetek ;)

A mi się podobają faceci w różowych spodniach :P

O kurfa każda kolejna ciąża jest cięższa do zniesienia od poprzedniej ???? to ja zostane przy jedynaku !

A mi w lato, w koszuli, z opaloną skórą, to ok ;) Ale tak poza tym to nie :P

Tak mi powiedziała położna ;) Ile w tym prawdy, to nie wiem :/

Fakt jest taki, że nie ma na to żadnych statystyk naukowych, książek itp., więc można sobie tylko gdybać :P

Posted

Aga musisz go na siłę :P

To wcale nie trzeba na siłę ;)

Poza tym uważam, że najgorsze co można zrobić dziecku, to żeby został jedynakiem :(

Ja rozumiem, że jeśli jest problem zdrowotny u któregoś z rodziców lub u dziecka, to nie ma co ryzykować :/

Ale jak oboje rodzice są zdrowi, dziecko zdrowe, nie ma przeciwwskazań medycznych, to ta dwójka powinna być :)

Posted

Tak Magda ale Sebkowi sie nie przegada , myślę jednak że jak Fabian będzie już większy to sam zateskni za takim maleństwem tylko że My mamy już tyle lat że nie można czekać ;)

Posted

Aguś myślę, że jak to będzie nie później niż Twoje 40 urodziny, to nie ma się co martwić ;)

Pierwsze dziecko już macie, więc nie jest źle ;)

Moja mama urodziła moją siostrę w wieku 40 lat, a to było prawie 25 lat temu. Teraz medycyna tak jest rozwinięta, że możesz spokojnie rodzić do 40-stki ;)

Posted

Wtedy Fabian by miał 6 latek to ja już bym nie chciała kolenego dziecka , max będę czekała do momentu aż Fabian będzie miał 3 latka , później bedzie za duża różnica wieku ....

Posted

Co tam Aga wiekiem się przejmujesz :P moja mama z moją siostra wcześnie zaszła w ciążę, a potem gdy była w ciąży ze mną to chodziła równolegle ze swoją mama :P czyli moja babcia :P i mam ciocie w tym samym wieku :P