*Magda* Posted October 10, 2015 Author Posted October 10, 2015 Różowa kurtka, na męskim dziale? Chyba że w sklepie dla "ciepłych" :P Różowego nawet ja nie bardzo lubię, więc się nie martw ;) Quote
marta1624 Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 A wiadomo to jakie te kurtki męskie teraz robią :p W mieście gdzie do szkoły chodzę jest jeden gościu w różu, a rozmiar to chyba z XXL jak nic :p Uf całe szczęście :) Quote
łamAga Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 A mi się podobają faceci w różowych spodniach :P O kurfa każda kolejna ciąża jest cięższa do zniesienia od poprzedniej ???? to ja zostane przy jedynaku ! Quote
*Magda* Posted October 10, 2015 Author Posted October 10, 2015 O szybciutko zlecialo, faktycznie :) Od jutra tydzień i zaczynam półmetek ;) A mi się podobają faceci w różowych spodniach :P O kurfa każda kolejna ciąża jest cięższa do zniesienia od poprzedniej ???? to ja zostane przy jedynaku ! A mi w lato, w koszuli, z opaloną skórą, to ok ;) Ale tak poza tym to nie :P Tak mi powiedziała położna ;) Ile w tym prawdy, to nie wiem :/ Fakt jest taki, że nie ma na to żadnych statystyk naukowych, książek itp., więc można sobie tylko gdybać :P Quote
łamAga Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 No dobra przekonałyście mnie , sprawdze buahahahaha Nie no ja nie chce mieć jedynaka , gorzej z Sebkiem :/ najwyżej poszukam dawcy :P Quote
*Magda* Posted October 10, 2015 Author Posted October 10, 2015 Aga, powiem (napiszę) jedno: argumenty Sebka w ogóle mnie nie przekonują :P Bo jego argument, to żaden argument ;P Quote
*Magda* Posted October 10, 2015 Author Posted October 10, 2015 Aga musisz go na siłę :P To wcale nie trzeba na siłę ;) Poza tym uważam, że najgorsze co można zrobić dziecku, to żeby został jedynakiem :( Ja rozumiem, że jeśli jest problem zdrowotny u któregoś z rodziców lub u dziecka, to nie ma co ryzykować :/ Ale jak oboje rodzice są zdrowi, dziecko zdrowe, nie ma przeciwwskazań medycznych, to ta dwójka powinna być :) Quote
angineuuka Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 No, ja to bym chyba jednak chciala rodzenstwo :P ale u mnie nie pyklo, bo mama zachorowala. Tak to bym miala jakies 9-10 letnie rodzenstwo :D Quote
mar....ka Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 To wcale nie trzeba na siłę ;) no nie trzeba hehe, ale cóz zrobić jak on nie chce hehe Quote
łamAga Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Tak Magda ale Sebkowi sie nie przegada , myślę jednak że jak Fabian będzie już większy to sam zateskni za takim maleństwem tylko że My mamy już tyle lat że nie można czekać ;) Quote
*Magda* Posted October 10, 2015 Author Posted October 10, 2015 Aguś myślę, że jak to będzie nie później niż Twoje 40 urodziny, to nie ma się co martwić ;) Pierwsze dziecko już macie, więc nie jest źle ;) Moja mama urodziła moją siostrę w wieku 40 lat, a to było prawie 25 lat temu. Teraz medycyna tak jest rozwinięta, że możesz spokojnie rodzić do 40-stki ;) Quote
łamAga Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Wtedy Fabian by miał 6 latek to ja już bym nie chciała kolenego dziecka , max będę czekała do momentu aż Fabian będzie miał 3 latka , później bedzie za duża różnica wieku .... Quote
*Magda* Posted October 10, 2015 Author Posted October 10, 2015 No to masz 2 lata na namówienie Sebka :) Jak będą opory, to przyślij go do mnie. Ja mu przedstawię argumenty "za" :D Quote
łamAga Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 To ja go może już do Ciebie wysle to za dwa lata do Niemcowni dotrze :P Quote
łamAga Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 To daje , ale póki co to do łóżka :P Dobranoc mamusiu ;) Quote
*Magda* Posted October 10, 2015 Author Posted October 10, 2015 Dobranoc ;) Ja oglądam "Dianę" i dopiero potem znikam spać :P Quote
Aleksa. Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Co tam Aga wiekiem się przejmujesz :P moja mama z moją siostra wcześnie zaszła w ciążę, a potem gdy była w ciąży ze mną to chodziła równolegle ze swoją mama :P czyli moja babcia :P i mam ciocie w tym samym wieku :P Quote
*Magda* Posted October 11, 2015 Author Posted October 11, 2015 Ola, tak z ciekawości, ile lat miała Twoja babcia wtedy? Quote
mar....ka Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 ciekawość pierwszy stopień do piekła :P, ale też mnie to nurtuje heheh Quote
Recommended Posts