łamAga Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Oj tam , dziecka drugiego też nie chciał :P Quote
marta1624 Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 Właśnie, Bogdan musiałby zaakceptować :D Quote
*Magda* Posted September 25, 2015 Author Posted September 25, 2015 Oj tam , dziecka drugiego też nie chciał :P Niby nie chciał, ale jak oznajmiłam, że się staramy, to nie było żadnego sprzeciwu :) Quote
łamAga Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 No widzisz a Sebek kategorycznie mówi NIE ;) Quote
marta1624 Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 To oznajmij Bodzianowi że malutkie COŚ już chce własnego pieska :lol: Quote
*Magda* Posted September 25, 2015 Author Posted September 25, 2015 No widzisz a Sebek kategorycznie mówi NIE ;) Ty go nie pytaj, tylko oświadcz mu i tyle ;) Quote
*Magda* Posted September 25, 2015 Author Posted September 25, 2015 To oznajmij Bodzianowi że malutkie COŚ już chce własnego pieska :lol: Zajebiście małego :D Quote
łamAga Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 musze sie nauczyć jeszcze do tego czarować i sprawić żeby gumka zniknęła :P Quote
*Magda* Posted September 25, 2015 Author Posted September 25, 2015 musze sie nauczyć jeszcze do tego czarować i sprawić żeby gumka zniknęła :P To Ty się ucz, a ja znikam spać ;) Quote
*Magda* Posted September 27, 2015 Author Posted September 27, 2015 Hej Marta :) Ale jestem wyje*ana :/ Rano pojechaliśmy na grzybobranie. Zebraliśmy łącznie 2kg podgrzybków, prawdziwków i 1 kanię :) Jeden z prawdziwków, to był prawdziwy okaz. Ważył 522 gramy! W sumie, to znalazłam 2 takie duże okazy, ale drugiego oddałam koledze, bo to on pokazał nam to miejsce ;) Tak więc dziś na obiadek był sosik z grzybków :) No i zamroziłam sobie 3 porcje grzybów na sos, żeby mieć na święta :) Potem przyjechali znajomi i zanim oni wyszli, to była godzina 18. Dopiero wtedy poszliśmy z piesem na spacer. I tak naprawdę dopiero teraz mam czas odpocząć ;) Quote
łamAga Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Gratuluję zbiorów ;) i współczuję zmęczenia :/ wiem o czym mówisz bo sama nie mam nawet czasu usiąść przed 20stą ale ja jestem w "normalnym" stanie to mi łatwiej ;) Quote
*Magda* Posted September 27, 2015 Author Posted September 27, 2015 Trochę mnie brzuch kłuje, ale to ze zmęczenia ;) Zresztą, ciężko szukać tego, co mnie obecnie nie boli :D Quote
łamAga Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Powinnas dużo leżeć a nie po lesie ganiać ! trza było Bodziana samego pogonić na zbiory a nawet z Theosiem a Ty mogłas odpocząć w tym czasie ;) Quote
*Magda* Posted September 27, 2015 Author Posted September 27, 2015 Powinnas dużo leżeć a nie po lesie ganiać ! trza było Bodziana samego pogonić na zbiory a nawet z Theosiem a Ty mogłas odpocząć w tym czasie ;) Problem w tym, że Bodzian jest ślepy na grzybobraniu :D Byliśmy my troje i kolega. W połowie, to wysłałam Bodzian i Theosia do auta, bo jeden (młodszy) marudził, a drugi chodził i przeszkadzał :D Za tydzień jadę sama z kolegą :P O ile grzybów! :) Tym razem się uzbierało :) Quote
marta1624 Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Haha Madzia szalejesz :D I Bogdan się na to zgadza :p Quote
*Magda* Posted September 27, 2015 Author Posted September 27, 2015 Haha Madzia szalejesz :D I Bogdan się na to zgadza :P A czemu ma się nie zgadzać?! Grzyby chce jeść, to nie ma wyjścia jak się godzić :) Quote
łamAga Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 buahahhahahahahhaa dobre :D Marta a o co Bodzin ma być zazdrosny , Magda jest juz w ciązy wiec w drugą nie zajdzie a jak to sie mówi "nie mydło , się nie wymydli " :P Quote
Recommended Posts