Ania :) Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Hej :) i przyłączam się do pytania Agi :) Quote
*Magda* Posted August 11, 2015 Author Posted August 11, 2015 Cześć dziewczyny :) Samopoczucie całkiem, całkiem :) Tylko zalatana jestem, bo wczoraj się dowiedziałam, że w piątek idę na panieńskie :P Więc jest szybka organizacja prezentu itp. :D Aaaaaaaaaaaa, i wczoraj powiedziałam szefowi, że jestem w ciąży :) Quote
łamAga Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 A znamy ta osobe do której idziesz na panienski ? :D oooo i co na to szef ???? Quote
*Magda* Posted August 11, 2015 Author Posted August 11, 2015 Nie Aguś, nie znacie :P A szef pogratulował i obiecał, że nadal mnie w pracy chce :) Już dziś robiłam lżejszą robotę, więc jest ok :) Quote
łamAga Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Suuuuper !!!! ale to znaczy że na razie na L4 nie idziesz ? Quote
*Magda* Posted August 11, 2015 Author Posted August 11, 2015 No, na razie nie idę :P Ale to jest kwestia czasu, bo.... Z tego co pamiętam, to umowa mi się końca pod koniec września, więc nie mam co liczyć na kontynuację :/ Więc będę musiała zniknąć na chorobowe, zanim skończy się umowa ;) Quote
łamAga Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 To luzik , bo fajnie że daje Ci lżejsza prace ale samo wstawanie i wychodzenie z domu nie jest fajne w ciąży jak czlowiek jest taki "ospały" ;) chyba że masz inaczej ;) Quote
*Magda* Posted August 11, 2015 Author Posted August 11, 2015 Jestem ospała i właśnie się żegnam i idę spać :P Quote
łamAga Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 ueeeeeeeeeeeeeee :P ale Tobie musze to wybaczyć :P kolorowych snów :* i czekam z niecierpliwoscia na wiadomosc jaka bedzie płeć :D Quote
Guest TyŚka Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Nie samym dogo żyje człowiek :D Choć faktycznie można byłoby się przywitać :p Quote
:: FiGa :: Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Nie bylo mnie na dogo kupe czasu, pomyslalam o Was i zajrzalam.. MADZIA WOW!!!!!! SERDECZNE GRATULACJE!! :D Quote
łamAga Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Magda żyje :D to tylko brak czasu , dla nas aż brak czasu :P Quote
*Magda* Posted August 16, 2015 Author Posted August 16, 2015 Figa, dziękuję :* Laski, żyję ;) Jesteśmy cali i zdrowi :) W poniedziałek zamówiliśmy nową kanapę do salonu. Miała być do odbioru najwcześniej koniec sierpnia, początek września. A w piątek Bogdan dostał sms'ka ze sklepu, że już na nas czeka i możemy ją odbierać :) Więc wczoraj z rana, to najpierw zakupy spożywcze, potem po kanapę. A że to wszystko się tak szybko potoczyło, to wczoraj jeszcze szybki demontaż listew, mebli itp., żeby pomalować na nowo ściany ;) Quote
Ania :) Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 No to dobrze, że wszystko ok :) pokaż kanapę :D Quote
*Magda* Posted August 16, 2015 Author Posted August 16, 2015 Jeszcze nie złożona :/ Ściany już wyschły, ale nie było kiedy przykręcić ponownie listew :P Bo od rana byliśmy w aquapark'u :D Więc czekam aż Bodzian zechce przykręcić listwy i wtedy rozkładamy kanapę :) Quote
Recommended Posts