Guest wolfheart Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 a feeeee jak możesz jeśc krew zwierzecia :P wampir... :P Quote
Guest TyŚka Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Ja nie przepadam za mięsem. Nie jem w ogóle ssaków, jakoś tak, z przyzwyczajenia, bo przez parę lat byłam wege :P Koniny nigdy bym nie zjadła, królika jadłam raz - próbowali mnie oszukać, że to kura... byłam wściekła jak wyczułam że to królik, od razu odłożyłam jedzenie na bok i nic więcej nie zjadłam tego dnia :P. Quote
Guest TyŚka Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Sprawdź czy Lump na pewno żyje :p Świetne fotki. Tatuś i synuś :D Rośnie Ci chłopak z pasją. Quote
marta1624 Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Super zabawa :D A z Lumpkiem zgadzam się z Tyśką :p Quote
łamAga Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Lumpk leży na lumpkach :D kurcze ale bym z wami poszalała na tych kładach :D Quote
kalyna Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Ale fajnie szaleją na tych quadach :) Lumpek to ma wygodnie, ale pewnie odczuwa już ten szmat czasu życia... A jak tam Tora? ona odczuwa czasem jakieś bóle czy coś? bo szwędając się po necie spotkałam się z drekami, które niby pomagają psom z zwyrodnieniami. Tak tylko piszę, bo a nuż jeśli nie teraz to na starość, tudzież w zimie będzie trzeba zaznajomić się z tematem :) Quote
*Magda* Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Lumpek tylko śpi i je ;) Tora ma się dobrze, jeśli nie biega za dużo ;) Quote
*Magda* Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Cześć :) Cześć Ty$ Wybaczcie laski, ale jestem umierająca, więc po galeriach się będę mało dziś odzywać :/ Quote
*Magda* Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Dobrze nie jest :/ Katar mam taki, że nie umiem oddychać, gardło mnie drapie, głowa napitala, a do tego mam ciotę :( No lepiej być nie mogło :/ Quote
łamAga Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ;( <przytulam> mnie i Qwendi wczoraj chciał Dog Niemiecki pożreć :P Quote
*Magda* Posted June 8, 2015 Author Posted June 8, 2015 Dzięki Aguś ;) Mógłby mnie dziś pożreć taki dog :D Quote
łamAga Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Jak by Cie taki dog pożarł to by Cię juz nie wypluł i Theoś by płakał za mamusią :P Quote
marta1624 Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Madzia jak cię pocieszy to też chora jestem :( Quote
Recommended Posts