łamAga Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Hejka ;) Mam nadzieję że dzisiaj lepiej sie czujesz ;) Quote
*Magda* Posted June 9, 2015 Author Posted June 9, 2015 Hej dziewczyny :) Dzięki Marta, chociaż nie jestem sama :P Aguś, teraz trochę lepiej, choć rano była masakra :/ Ale po pracy kupiłam Aspirin Complex, wzięłam podwójną dawkę i teraz jest w miarę dobrze ;) Quote
marta1624 Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Za to ja ciągle umieram i nie wiem na ile to przeziębienie a na ile alergia... Quote
*Magda* Posted June 9, 2015 Author Posted June 9, 2015 Za to ja ciągle umieram i nie wiem na ile to przeziębienie a na ile alergia... Ja się czuję trochę lepiej po aspirynie ;) Bez niej byłoby fatalnie :/ Pomimo tego, to i tak z nosa leci glut, gardło obdrapane i oddycham buzią, więc usta suche, popękane....:/ Ale chociaż głowa (póki co) mnie nie boli ;) Quote
łamAga Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Ciesze sie ze już Ci lepiej ;) a fotki jak zawsze suuuper , świetną ma Tora postawę jak aportuje <3 Marta a to o czym piszesz to może być alergia , mi się strasznie pogorszyło więc chyba zaczyna wiecej wszystkiego latać w koło .... Quote
marta1624 Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Ale mały patyczek :lol: Aga właśnie się obawiam alergii :( Quote
łamAga Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Tora nie lubi się rozdrabniać :D No ja co chwile ratuje sie jakimis aptekowymi lekami ale nie wiem dlaczego pakują je po 10 szt i co chiwle trzeba leciec po nowe opakowanie i jak nie ma to trzeba wybrac cos innego :/ na szczescie za chwile ide do alergologa :) Quote
angineuuka Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Ja juz tez z allergi, ale nie walczę z tym ;) nie mogę chyba nawet,daje rade ;) Quote
łamAga Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Ty Angi przebywasz na co dzien z alergrnem to moze powoli sie uodparniasz na niego ;) Quote
angineuuka Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Pyłki, trawy itp to nie taka codzienność. Bo nie mam tu na myśli psów Quote
łamAga Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 No ja myslalam o psach ;) a może u Ciebie jeszcze nie zaczelo pylić :P ja tez myslalam ze mnie nie łapnie ale teraz juz sie rozkręca na maxa z tym ze sie nie przejmuje bo 17stego ide do lekarza ;) Quote
marta1624 Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Ja na wszystkie rośliny to w miarę na bieżąco :lol: Quote
angineuuka Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Ja tez hahaha :lol: ale nie będą łączyć leków, wystarczy że teraźniejsze mogą mnie wykończyć ;) Quote
angineuuka Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Ja juz 3 tabsy biorę na chorobę, a to dopiero początek ;) Quote
Recommended Posts