Guest wolfheart Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/2015/DSC_9862_zpstvozni5n.jpg fajny,czego się bać ? :P Quote
łamAga Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Super wyprawa ;) Theoś prawie szyje Bodzianowi urwał :P Quote
Ania :) Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Jak tam ładnie:) też bym chciała taką wycieczkę... Gdyby jeszcze czas był:) Quote
maxishine. Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Buuuu ja też chcę nad morze :( :P Ale w sierpniu jadę na obóz z Figą, nad morze, więc będziemy się kąpać :D Quote
angineuuka Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Ja tez chce nad morze :D ale w tym roku chyba znów mi się nie uda :P Quote
*Magda* Posted June 2, 2015 Author Posted June 2, 2015 Teoś rośnie Wam jak na drożdżach :) Ano rośnie :) Buuuu ja też chcę nad morze :( :P Ale w sierpniu jadę na obóz z Figą, nad morze, więc będziemy się kąpać :D Jeden dzień, to trochę mało :/ Ale nie było pogody, żeby siedzieć dłużej :( Ja tez chce nad morze :D ale w tym roku chyba znów mi się nie uda :P To może za rok ;) Quote
łamAga Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Fotki rewelacyjne <3 i jaką słodką Theoś ma czapeczkę <3 Jakim programem dodajesz fotki ? Quote
*Magda* Posted June 2, 2015 Author Posted June 2, 2015 Dzięki dziewczyny :) Aguś, ciągle dodaję przez "photobucket" :) Quote
*Magda* Posted June 2, 2015 Author Posted June 2, 2015 Od 19:30 do 21 byłam na spotkaniu organizacyjnym w przedszkolu ;) Poczułam się, jakbym wróciła do szkoły :D Siedzieliśmy wszyscy rodzice w kółeczku, przedstawialiśmy się, mówiliśmy o naszych dzieciach... Mało się ze śmiechu pod krzesło nie schowałam :D Tak więc, już ostatnie 2 miesiące Theodor będzie chodził do niani ;) 3 sierpnia zaczyna przygodę w przedszkolu :) Quote
angineuuka Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Fajnie tak :D dowiedzialas się coś ciekawego? :D Quote
*Magda* Posted June 2, 2015 Author Posted June 2, 2015 Fajnie tak :D dowiedzialas się coś ciekawego? :D W sumie to niczego, czego wcześniej już nie wiedziałam :P thx ;) ooooo super :D a Theoś się cieszy ? ;) Proszę ;) Myślę, że już zapomniał, że tam był i że będzie tam chodził :D Ale będę mu przypominać w lipcu, jak będzie bliżej terminu :) Quote
łamAga Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Na pewno pokocha przedszkole , zwłaszcza że u niani i tak siedzi już bez was ;) Quote
*Magda* Posted June 2, 2015 Author Posted June 2, 2015 Na pewno pokocha przedszkole , zwłaszcza że u niani i tak siedzi już bez was ;) Dlatego będzie miał 2 dni na dostosowanie się ;) Potem będzie już szedł na głęboką wodę :P Quote
Recommended Posts