*Magda* Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 Theodor zasnął w "swojej budzie" :D Oczywiście, quada musi mieć zawsze przy sobie ;) Quote
*Magda* Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 Dziś zamówiłam młodemu prezent na urodziny :) Dostanie żółtą koszulkę z taką prasowanką: http://i.ebayimg.com/t/DISNEY-CARS-MC-QUEEN-Nr-1-BUGELBILD-AUFBUGLER-z-B-fuer-helleT-SHIRTs-/00/s/NjExWDEwNDM=/z/Q2sAAOSwnDxUqskA/$_57.JPG A do tego, będzie też miał naklejkę na drzwi ze swoim imieniem, taką o: http://i.ebayimg.com/t/DISNEY-CARS-FRIENDS-Nr-13-WAND-TUR-MOBEL-AUFKLEBER-TATTOO-TURSCHILD-/00/s/NzQzWDk3OQ==/z/qTQAAOSwg3FUqx3v/$_57.JPG :D :D :D Quote
*Magda* Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 Biedne dziecko, nie ma własnego łóżka :D Takie życie :D Quote
marta1624 Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Psa gnębi, dziecko też, tylko Lumpek bezpieczny :p Witam w słoneczny dzień :) Quote
Ania :) Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Theo jaką ma budę :P A prezenty bardzo fajne :) Quote
łamAga Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Hahahah zajał miejsce Torce :P super prezenty :D oczywiscie fotki w tej koszulce mile widziane ;) Quote
*Magda* Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 Gnębię wszystkich dookoła :P Zdjęcia będą, ale dopiero za miesiąc, bo wcześniej nie dostanie prezentu :P Szukam jeszcze dla niego roweru już z pedałami, ale ceny powalają :/ Byłam dziś u tych znajomych, co mają Atosa. W końcu się wzięli porządnie za niego ;) Chodzą z nim na szkolenie w Holandii, a nie jak kiedyś, co kilka miesięcy w PL ;) Szkoda tylko, że chodzą z nim na obronę :/ Według mnie, powinni chodzić na posłuszeństwo, ale... Najważniejsze, że coś w ogóle z nim robią :) A ten drugi DONek, którego mają, to suczka :) Na szczęście Tina będzie ciachnięta i nie będzie szczyli ;) Quote
marta1624 Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 O, to super że cokolwiek chcą zmienić z Atosem :) Quote
łamAga Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Po co Theosiowi rowerek , ma kłada :D Ja z moim nowy psem chce przede wszystkim PT zrobić a pozniej bede myslala co dalej , bo po co im IPO ? bo to robią tak ? i fotek nie masz oczywiście ? :P Quote
marta1624 Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Mojej by się nadało PT, bo skubana nieznośna :p Ale co tam, skazuję się na klęskę a PT zrobię z kolejnym psem :p Quote
*Magda* Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 O, to super że cokolwiek chcą zmienić z Atosem :) Choć tyle ;) Po co Theosiowi rowerek , ma kłada :D Ja z moim nowy psem chce przede wszystkim PT zrobić a pozniej bede myslala co dalej , bo po co im IPO ? bo to robią tak ? i fotek nie masz oczywiście ? :P Ale dziś mieliśmy wypad rowerowy i... Theoś nie chciał jechać na foteliku przy rowerze, bo chciał sam ;) No i namachał się nogami na tym swoim rowerku biegowym :/ Ledwo dojechał do auta, a zrobiliśmy może ze 3-4km tylko :) A tak, będzie pedałował i będzie mu łatwiej :P Tak, robią IPO z Atosem. Po co? Nie mam pojęcia. Znaczy, domyślam się, ale to nie temat na dogo i są to tylko moje domysły :P Zdjęć nie mam, bo to był przypadek, że do nich pojechaliśmy, a ja bez aparatu byłam :P Quote
marta1624 Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Ale nastraszasz z tymi domysłami co do IPO i Atosa.... Quote
*Magda* Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 Ale nastraszasz z tymi domysłami co do IPO i Atosa.... Spokojnie ;) Quote
łamAga Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Marta no jak co , później będą organizowac walki psów :D żartowałam :P ale zdziwiło mnie to bo najpierw mogli zrobić PT żeby mieć kontrole nad psem a później zająć sie IPO .... Quote
*Magda* Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 Marta no jak co , później będą organizowac walki psów :D żartowałam :P ale zdziwiło mnie to bo najpierw mogli zrobić PT żeby mieć kontrole nad psem a później zająć sie IPO .... Oni robili z nim PT, ale w Polsce. Dla mnie, ten szkoleniowiec z Polski, to jakiś burak był i tyle :P Ale to ich psy, ich kasa i ich sprawa ;) Teraz Tina chodzi na PT, ale w Holandii, a nie w PL jak Atos. No a Atos (moim zdaniem) chodzi na IPO, bo koleżanka ma świrniętego eks, więc... To moje domysły, ale myślę, że się nie mylę :) Quote
łamAga Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 A no chyba że tak , no to w sumie nie był by głupi pomysł , a w Polsce nie wiesz u kogo PT robili ? tzn o nazwisko mi chodzi ;) Skoro Atos ma PT chociaz jako takie zrobione to IPO mu nie zaszkodzi , tylko żeby później z głową to wykorzystywali ;) Quote
*Magda* Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 A no chyba że tak , no to w sumie nie był by głupi pomysł , a w Polsce nie wiesz u kogo PT robili ? tzn o nazwisko mi chodzi ;) Skoro Atos ma PT chociaz jako takie zrobione to IPO mu nie zaszkodzi , tylko żeby później z głową to wykorzystywali ;) Niestety nie znam nazwiska :/ Ale widziałam efekty i moja Tora bez profesjonalnego szkolenia, słucha się lepiej niż Atos ;) A Tina ile już ma? 7 miesięcy ;) Wiecie co? Zdecydowanie następny pies to DONek :D Quote
angineuuka Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Hahaha, przeczytałam PONek i takie wtf skąd pomysł na pona :p Quote
*Magda* Posted June 14, 2015 Author Posted June 14, 2015 Po czym aż takie stwierdzenie? :lol: Bo są wizualnie masywniejsze nić ONki :) Tora przy Tinie, wygląda jak podróbka :P Hahaha, przeczytałam PONek i takie wtf skąd pomysł na pona :P Nie! nie! nie! PONy to chyba w innym wcieleniu :P Quote
Recommended Posts