Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Magda prędzej go nie stworzyłaś bo On musiał najpierw dojrzeć w Twojej głowie :P

kabanosów nie jadam bo kojarzą mi się z końmi , ja wiem że kabanosy z konia sa mega drogie i zazwyczaj jada sie z czego innego ale moja psychika jakoś je odrzuca :P

W sumie, to masz rację :)

Ja jem wieprzowe i drobiowe :)

Od Tarczyńskiego są meeeeeeeeeeeeeeeeeega pyszne :)

Posted

Ja lubie dziczyzne, ale rzadko jadam :)

Ja miałam wiele razy okazję jeść, ale to nie moja bajka ;)

Ja od zawsze niejadek, mięsny w szczególności :P

Ja jestem mięsożercą :D

Posted

a czernine jadłyście ? brrrr , tez podobno jadłam ale pamietam tylko jak kaczki po podwórku biegały bez głów , masakra ....

Ja nie, mój tata tak ;)

I gdybym miała okazję spróbować, to bym zjadła ;)

Posted

Taaa, u babci.

Ja miałam króla mięsnego kiedyś, taki fajny byl ale odkąd on wyladowal na talerzu to nie jem królika :P (mialam z 7 lat?)i swoją drogą nie jem tego co mam w domu, jakby była kura to tez bym nie jadła :lol:

Posted

Taaa, u babci.

Ja miałam króla mięsnego kiedyś, taki fajny byl ale odkąd on wyladowal na talerzu to nie jem królika :P (mialam z 7 lat?)i swoją drogą nie jem tego co mam w domu, jakby była kura to tez bym nie jadła :lol:

Królika też nie jadam :/

Posted

I u mnie króliki chronione, nigdy na talerzu nie było,z senstymentu do moich :) Koniny też nie jadamy, z sentymentu taty (w dzieciństwie miał konia, którego wywieźli na rzeź podczas jego nieobecności :/)

Posted

Ja jadłam wszystko z tych rzeczy ale na szczescie tego nie pamietam , ja nawet kiszki nie rusze od kiedy wiem że tam jest krew :/

A ja właśnie jutro będę jeść z grilla, w kapuście :P

Posted

A ja ostatnio ograniczam mięso. ;)

I dobranoc, bo padam po harowce :)

Dobranoc ;)

a feeeee jak możesz jeśc krew zwierzecia :P

W mięsie też jest krew :P

Posted

Wiem ale jak teraz na grillu chciałam spróbowac kiszke to czułam smak krwi i taka była konsystencji krwi bleeee spróbowałam tego na czubku widelca i spasowałam , bratowa zjadła za mnie :P