*Magda* Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 Magda prędzej go nie stworzyłaś bo On musiał najpierw dojrzeć w Twojej głowie :P kabanosów nie jadam bo kojarzą mi się z końmi , ja wiem że kabanosy z konia sa mega drogie i zazwyczaj jada sie z czego innego ale moja psychika jakoś je odrzuca :P W sumie, to masz rację :) Ja jem wieprzowe i drobiowe :) Od Tarczyńskiego są meeeeeeeeeeeeeeeeeega pyszne :) Quote
*Magda* Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 Kabanosy z konia kiedyś jadłam :lol: i z dzika :lol: Ja z konia ponoć jadłam jak miałam kilka lat, ale tego nie pamiętam :P Quote
łamAga Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 To tak jak ja podobno jadlam mózg świni jak byłam mala ale dobrze ze tego nie pamietam :P Quote
*Magda* Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 To tak jak ja podobno jadlam mózg świni jak byłam mala ale dobrze ze tego nie pamietam :P Z jajkiem :) Quote
*Magda* Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 A ja sarne jeszcze :P Nie lubię dziczyzny :( Quote
łamAga Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 dokładnie , z jajkiem :D mama mi tak mówiła ale ja tego na szczescie nie pamietam ;) Quote
*Magda* Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 dokładnie , z jajkiem :D mama mi tak mówiła ale ja tego na szczescie nie pamietam ;) Ja smaku nie pamiętam, ale pamiętam, że jadłam ;) Quote
marta1624 Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Ja od zawsze niejadek, mięsny w szczególności :p Quote
łamAga Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 a czernine jadłyście ? brrrr , tez podobno jadłam ale pamietam tylko jak kaczki po podwórku biegały bez głów , masakra .... Quote
*Magda* Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 Ja lubie dziczyzne, ale rzadko jadam :) Ja miałam wiele razy okazję jeść, ale to nie moja bajka ;) Ja od zawsze niejadek, mięsny w szczególności :P Ja jestem mięsożercą :D Quote
*Magda* Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 a czernine jadłyście ? brrrr , tez podobno jadłam ale pamietam tylko jak kaczki po podwórku biegały bez głów , masakra .... Ja nie, mój tata tak ;) I gdybym miała okazję spróbować, to bym zjadła ;) Quote
angineuuka Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Taaa, u babci. Ja miałam króla mięsnego kiedyś, taki fajny byl ale odkąd on wyladowal na talerzu to nie jem królika :P (mialam z 7 lat?)i swoją drogą nie jem tego co mam w domu, jakby była kura to tez bym nie jadła :lol: Quote
*Magda* Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 Taaa, u babci. Ja miałam króla mięsnego kiedyś, taki fajny byl ale odkąd on wyladowal na talerzu to nie jem królika :P (mialam z 7 lat?)i swoją drogą nie jem tego co mam w domu, jakby była kura to tez bym nie jadła :lol: Królika też nie jadam :/ Quote
marta1624 Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 I u mnie króliki chronione, nigdy na talerzu nie było,z senstymentu do moich :) Koniny też nie jadamy, z sentymentu taty (w dzieciństwie miał konia, którego wywieźli na rzeź podczas jego nieobecności :/) Quote
łamAga Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Ja jadłam wszystko z tych rzeczy ale na szczescie tego nie pamietam , ja nawet kiszki nie rusze od kiedy wiem że tam jest krew :/ Quote
*Magda* Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 Ja jadłam wszystko z tych rzeczy ale na szczescie tego nie pamietam , ja nawet kiszki nie rusze od kiedy wiem że tam jest krew :/ A ja właśnie jutro będę jeść z grilla, w kapuście :P Quote
maxishine. Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 A ja ostatnio ograniczam mięso. ;) I dobranoc, bo padam po harowce :) Quote
*Magda* Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 A ja ostatnio ograniczam mięso. ;) I dobranoc, bo padam po harowce :) Dobranoc ;) a feeeee jak możesz jeśc krew zwierzecia :P W mięsie też jest krew :P Quote
łamAga Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Wiem ale jak teraz na grillu chciałam spróbowac kiszke to czułam smak krwi i taka była konsystencji krwi bleeee spróbowałam tego na czubku widelca i spasowałam , bratowa zjadła za mnie :P Quote
*Magda* Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 Ja lubię :) Bogdan i Theodor też :) Ok, ja się zawijam spać :P Kolorowych Laseczki :) Quote
łamAga Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Ja też lubie ale moja wyobraźnia jest za duża :P ja też znikam , dobranoc ;) Quote
Recommended Posts