*Magda* Posted June 2, 2015 Author Posted June 2, 2015 Qulfa mnie też kiedyś to czeka ;( I to szybciej niż myślisz :D Quote
łamAga Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Ja za chwilę wracam do pracy i nie wyobrażam sobie tego ;( Quote
*Magda* Posted June 2, 2015 Author Posted June 2, 2015 A ja sobie uzmysłowiłam, że teraz do przedszkola, a za 3 lata już szkoła :/ Quote
*Magda* Posted June 2, 2015 Author Posted June 2, 2015 ...tak leci, że na mnie pora iść spać :P Quote
łamAga Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Ja dopije piwko i też zmykam bo rano psi spacer pozniej lekarz popołudniu rolki :P trza wypocząć :P Quote
*Magda* Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 Jakie plany na dzisiaj? :D To co miałam w planach, już wykonałam ;) Byłam zawieźć do miasta, wypowiedzenie na niańkę Theosia. Oddałam od razu umowę z przedszkolem. Potem pojechałam do sklepu po nową firankę do kuchni. A na końcu jeszcze, zrobiłam termin Theodorowi na bilans 3-latka :) Quote
maxishine. Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Termin na bilans trzylatka? :D Poproszę jaśniej, nie miałam styczności z macierzystwem :P Quote
*Magda* Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 Termin na bilans trzylatka? :D Poproszę jaśniej, nie miałam styczności z macierzystwem :P Ważenie, mierzenie itp. ;) Quote
*Magda* Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 Pracuś z ciebie :) Zamiast leżeć na urlopie do góry d*pą, to ja jeżdżę i załatwiam :P Quote
*Magda* Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 Jaki szczęśliwy :) To dlatego, że kocha wodę jak jego mama i tata :D Ale tęsknię za morzem... Ja też... Pojechałabym na kilka dni, ale nie ma kiedy :( Quote
Recommended Posts