Ania :) Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Tez mam wrazenie, że wizualnie donki wyglądają potężniej od onkow :) ale to pewnie tylko futro :p Quote
*Magda* Posted June 15, 2015 Author Posted June 15, 2015 Nie tylko futro :P DONki mają dużo grubsze łapy ;) Quote
*Magda* Posted June 15, 2015 Author Posted June 15, 2015 Tez wolałabym donka ;) Ja bym się nawet nie pogniewała jakby Atos i Tina mieli szczylki, tak przypadkowo, zanim ją ciachną :D Wiem, jestem okropna :P Quote
kalyna Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Jesteś pewna, że DONki mają grubsze łapy, a nie jest to spowodowane taką a nie inną sierścią? ja widziałam już obciętego DONka, także ten.. :lol: Hahaha no to podobnie jak u mnie z kolejnym psem :P ino ja nie DON, a... Ej ale na IPO składają się 3 części, czyli posłuszeństwo, ślad i rękaw. Może wszystkie 3 robią? tiaaa i Bogdan zgodziłby się? :P Quote
*Magda* Posted June 15, 2015 Author Posted June 15, 2015 Wymacałam wczoraj Tinę i ona ma masywne łapy, to nie jest sierść ;) Rękaw robią na 100%, bo mają nawet go w domu i z nim ćwiczą :) Czy robią wszystko, to nie wiem. Jakby oni nie mieli co zrobić ze szczylami, to bym go namówiła na przygarnięcie suczki :) Bo na zakup kolejnej sztuki się nie zgodzi :( Quote
Ania :) Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Pewnie z ta grubością łap zależy od psa ;) jeden jest mocniej zbudowany, a inny mniej. Quote
kalyna Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Wymacałam wczoraj Tinę i ona ma masywne łapy, to nie jest sierść ;) Rękaw robią na 100%, bo mają nawet go w domu i z nim ćwiczą :) Czy robią wszystko, to nie wiem. Jakby oni nie mieli co zrobić ze szczylami, to bym go namówiła na przygarnięcie suczki :) Bo na zakup kolejnej sztuki się nie zgodzi :( a ile ona ma już? Skoro problemem jest kupno, no to są jeszcze adopcje, na prawdę super psiaka można znaleźć. Znajomi z katastrofalnych warunków wzięli roczną suczkę, po pół roku jak ją widziałam to kopara mi opadła. Była przepiękna! tak ładnie 0ywkolorowana, budowa, temperament.. łojeju długo mogłabym wymieniać ;) Quote
marta1624 Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Madzia zależy od osobnika z tymi łapami ;) Wczoraj miałam okazję porównać do siebie 5 donków i każdy był inny, fakt że potężniejsze z wyglądu ogólnie są, ale łapy to nie za duże jak ociekały wodą :) I hejka :) Quote
marta1624 Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 A już zaspamię postem bo nie trafia edytowanie na telefonie :p Wiem, moje przekonania wzięły w łeb, zmieniłam się o 180 stopni... Moim kolejnym psem zapewne będzie onek albo donek, ewentualnie chodsky/ białas, za to towarzyszyć mu będzie na pewno labek :D Quote
*Magda* Posted June 15, 2015 Author Posted June 15, 2015 a ile ona ma już? Skoro problemem jest kupno, no to są jeszcze adopcje, na prawdę super psiaka można znaleźć. Znajomi z katastrofalnych warunków wzięli roczną suczkę, po pół roku jak ją widziałam to kopara mi opadła. Była przepiękna! tak ładnie 0ywkolorowana, budowa, temperament.. łojeju długo mogłabym wymieniać ;) 7 miesięcy ;) Adopcja itp. nie wchodzą w grę. To ciężko wyjaśnić, ale wiem, że takie "oddanie" bardziej go przekona :) Quote
*Magda* Posted June 15, 2015 Author Posted June 15, 2015 Przedstawiam Wam Tinę (nr.2) :) Jamniczka szorstkowłosa mojej koleżanki :D Quote
Ania :) Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Jaka fajna ta jamniczka :D Ma taki kochany pyszczek :) Quote
*Magda* Posted June 15, 2015 Author Posted June 15, 2015 To Wy się dalej zachwycajcie, a ja idę spać, bo prawie nic dziś nie spałam w nocy :/ Kolorowych ;) Quote
łamAga Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Jaka słodka ta jamniczka <3 <3 <3 <3 słodko wygląda z Theosiem <3 Quote
*Magda* Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 No hej ;) gdzie was wcięło ? ;) No hej :) Gdzie nas wcięło? Praca nas wcięła :P Quote
*Magda* Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 Tak myślałam :P Wczoraj nie byłam w pracy, to dziś musiałam robić za dwóch :D Quote
łamAga Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 to nie idz do pracy od poniedziałku do czwartku a w piatek nadrobisz :D Quote
*Magda* Posted June 16, 2015 Author Posted June 16, 2015 W sumie, dziś też nie musiałam iść, bo miałam na dziś jeszcze chorobowe :P Ale w piątek muszę pracować maks do 14:30, więc dziś poszłam :) Quote
Recommended Posts