Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jesteś pewna, że DONki mają grubsze łapy, a nie jest to spowodowane taką a nie inną sierścią? ja widziałam już obciętego DONka, także ten.. :lol:

Hahaha no to podobnie jak u mnie z kolejnym psem :P ino ja nie DON, a...

Ej ale na IPO składają się 3 części, czyli posłuszeństwo, ślad i rękaw. Może wszystkie 3 robią?

tiaaa i Bogdan zgodziłby się? :P

Posted

Wymacałam wczoraj Tinę i ona ma masywne łapy, to nie jest sierść ;)

Rękaw robią na 100%, bo mają nawet go w domu i z nim ćwiczą :)

Czy robią wszystko, to nie wiem.

Jakby oni nie mieli co zrobić ze szczylami, to bym go namówiła na przygarnięcie suczki :)

Bo na zakup kolejnej sztuki się nie zgodzi :(

Posted

Wymacałam wczoraj Tinę i ona ma masywne łapy, to nie jest sierść ;)

Rękaw robią na 100%, bo mają nawet go w domu i z nim ćwiczą :)

Czy robią wszystko, to nie wiem.

Jakby oni nie mieli co zrobić ze szczylami, to bym go namówiła na przygarnięcie suczki :)

Bo na zakup kolejnej sztuki się nie zgodzi :(

a ile ona ma już?

Skoro problemem  jest kupno, no to są jeszcze adopcje, na prawdę super psiaka można znaleźć. Znajomi z katastrofalnych warunków wzięli roczną suczkę, po pół roku jak ją widziałam to kopara mi opadła. Była przepiękna! tak ładnie 0ywkolorowana, budowa, temperament.. łojeju długo mogłabym wymieniać ;)

Posted

Madzia zależy od osobnika z tymi łapami ;) Wczoraj miałam okazję porównać do siebie 5 donków i każdy był inny, fakt że potężniejsze z wyglądu ogólnie są, ale łapy to nie za duże jak ociekały wodą :)

I hejka :)

Posted

A już zaspamię postem bo nie trafia edytowanie na telefonie :p

Wiem, moje przekonania wzięły w łeb, zmieniłam się o 180 stopni... Moim kolejnym psem zapewne będzie onek albo donek, ewentualnie chodsky/ białas, za to towarzyszyć mu będzie na pewno labek :D

Posted

a ile ona ma już?

Skoro problemem  jest kupno, no to są jeszcze adopcje, na prawdę super psiaka można znaleźć. Znajomi z katastrofalnych warunków wzięli roczną suczkę, po pół roku jak ją widziałam to kopara mi opadła. Była przepiękna! tak ładnie 0ywkolorowana, budowa, temperament.. łojeju długo mogłabym wymieniać ;)

7 miesięcy ;)

Adopcja itp. nie wchodzą w grę.

To ciężko wyjaśnić, ale wiem, że takie "oddanie" bardziej go przekona :)