Guest TyŚka Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Nie przepadam za nutellą :p tzn. jak mnei najdzie to zjem nawet ochoczo, ale jak nie - to nie zjem. Quote
angineuuka Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Mam tak samo. Wgl to nie lubię słodkich obiadów... Quote
łamAga Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Ja obiadów na słodko też nie lubię ale naleśniki z nutellą są dobre ;) Quote
*Magda* Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 Nigdy nie jadłam naleśników z nutellą :P Ja się muszę przyznać że też nie ;) Nie wiecie, co tracicie :P Quote
maxishine. Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Hej :) Naleśniki z serem białym na słodko są najlepsze :D Albo taki serek do sernika, z biedry, waniliowy, jeszcze lepszy :P Quote
marta1624 Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Aż się przeraziła widząc twój banner Madzia :D Quote
Guest TyŚka Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Banerek wymiata, to fakt :D Wy tu gadu-gadu, a ja nie wiem, co na obiad zrobić. Jakieś pomysły? Coś szybkiego, łatwego i bezmięsnego? Quote
maxishine. Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Banerek wymiata, to fakt :D Wy tu gadu-gadu, a ja nie wiem, co na obiad zrobić. Jakieś pomysły? Coś szybkiego, łatwego i bezmięsnego? Co masz w lodówce? :D Banerek zajebisty :P Quote
*Magda* Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 Aż się przeraziła widząc twój banner Madzia :D To dobrze :D Banerek wymiata, to fakt :D Wy tu gadu-gadu, a ja nie wiem, co na obiad zrobić. Jakieś pomysły? Coś szybkiego, łatwego i bezmięsnego? Dzięki :) Może jakaś zapiekanka warzywno-makaronowa ;) Co masz w lodówce? :D Banerek zajebisty :P Światło :D Dziękuję :P Quote
*Magda* Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 To nie do ciebie było pytanie. :P Wiem :P Ale w lodówce każdy ma światło :P Quote
*Magda* Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 A może ja nie mam? :P :D To wymień żarówkę :D :P Quote
łamAga Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 zapiekanke warzywno makarowaną bym zjadła <mniami> i bannerek rewelka :) Quote
*Magda* Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 Wszystkim się banerek podoba :D Czemu wcześniej go nie stworzyłam :P Ja też bym zjadła zapiekanką, ale nie chce mi się robić :/ Dlatego jem kabanosy Tarczyński i ser z Amsterdamu :P Quote
łamAga Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Magda prędzej go nie stworzyłaś bo On musiał najpierw dojrzeć w Twojej głowie :P kabanosów nie jadam bo kojarzą mi się z końmi , ja wiem że kabanosy z konia sa mega drogie i zazwyczaj jada sie z czego innego ale moja psychika jakoś je odrzuca :P Quote
angineuuka Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Kabanosy z konia kiedyś jadłam :lol: i z dzika :lol: Quote
Recommended Posts